Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
21 sayfadaki 40 sayfası
21 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
Cem demiş ki:Sanırım ilk 50 ye razı olucaz arkadaşlar Artık hediye paketinde ne var bilemiyorum ama komşulara söz verdim gelen bi kasa cocostarı onlara dağıtcam
en azından hediye paketinin içinden iyi bir şey çıksa da
benim araştırma puanım yüksek ama ben istedigim puanı bir türlü yakalayamıyorum kendi kendime kızıyorum 2. olmayı okadar istiyorum ki
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
bi ipod koysunlar artık...Cem demiş ki:Sanırım ilk 50 ye razı olucaz arkadaşlar Artık hediye paketinde ne var bilemiyorum ama komşulara söz verdim gelen bi kasa cocostarı onlara dağıtcam
Benim zaten birinci olmaya umudum yoktu ama bi fotoğraf makinam olsaydı iyi olurdu. ipodları da kaçırdık. Yaw o resmi tıklamayı nasıl unuttum hala anlamış değilim. güncellenmeyi ilk yakalayanlardanım. benden 10 dk sonra onlie olanlar ipod kazandı. ama kendimizi harab etmeye gerek yok bu sadece bi oyun belki o fotoğraf makinesi kadar kaliteli olmasada bütçeme uygun bitane satın alabilirim nolcak. Ama birincilik ödülü diğer ödüllere göre fazla değerli. birincilik ödülü 10.000 avro imiş. ikincilik ödülüne ise yalçınlar fotoğrafçılığın webinden baktım 750 Avro yani isteseler ilk 10 kişiye o fotoğraf makinesinden verebilirlerdi. ne iyi olurdu dimi.
Cem- Mesaj Sayısı : 60
Cem demiş ki:Benim zaten birinci olmaya umudum yoktu ama bi fotoğraf makinam olsaydı iyi olurdu. ipodları da kaçırdık. Yaw o resmi tıklamayı nasıl unuttum hala anlamış değilim. güncellenmeyi ilk yakalayanlardanım. benden 10 dk sonra onlie olanlar ipod kazandı. ama kendimizi harab etmeye gerek yok bu sadece bi oyun belki o fotoğraf makinesi kadar kaliteli olmasada bütçeme uygun bitane satın alabilirim nolcak. Ama birincilik ödülü diğer ödüllere göre fazla değerli. birincilik ödülü 10.000 avro imiş. ikincilik ödülüne ise yalçınlar fotoğrafçılığın webinden baktım 750 Avro yani isteseler ilk 10 kişiye o fotoğraf makinesinden verebilirlerdi. ne iyi olurdu dimi.
Bende gece 2-2.30 arasi gibi guncellemeyi ilk yakalayanlardan biriyim barakuda oyun diye gorunce hemen tikladim Hatta birincide yenemedim de ikincide yendim aldim Sans iste
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
Oyunuda necmi kazanacak bak gorun dermisim diger arkadasla arasina kara kedi soktum Kazanirsa hediyeyi bana gondercekmis Necmi nerdesinnnnnnnn
Listenin basindaki firstclas 346 kusur yapmis!
Bravo dogrusu. Buyuk ihtimalle SANSTiR! Kombinasyonlar cok iyi gelmistir ..1111111111111111111
2222222222222
Icımde sanki bana da oyle super kombinasyonlar gelecekmis gibi KOCAMAN bir his var 400'e firlarim herhalde
Bravo dogrusu. Buyuk ihtimalle SANSTiR! Kombinasyonlar cok iyi gelmistir ..1111111111111111111
2222222222222
Icımde sanki bana da oyle super kombinasyonlar gelecekmis gibi KOCAMAN bir his var 400'e firlarim herhalde
En son visal tarafından Paz Tem. 06, 2008 4:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
visal- Mesaj Sayısı : 373
visal demiş ki:Listenin basindaki firstclas 346 kusur yapmis!
2222222222222
Icımde sanki bana da oyle super kombinasyonlar gelecekmis gibi KOCAMAN bir his var 400 firlarim herhalde
Yok oyun cok yavasti sans eseri ole yapmistir o puani o bu geceye kadar 400 goruruz Penguenlere yazik yahu
En son mad1tr tarafından Paz Tem. 06, 2008 4:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yakışır abla...visal demiş ki:Listenin basindaki firstclas 346 kusur yapmis!
2222222222222
En son FoReVeR - LoVe tarafından Paz Tem. 06, 2008 4:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Duyuym aldım 41-29 momestos kullanacakmis yine bocuk mocuk kalmiyacak her yer isil isil olacak
O penguenlere az bile Onlar cok daha beterini hak ediyorlar. Penguenleri cok sevimli bulurdum.BU oyun sayesinde gicik oldum hayvanlara
Arkadaslar,kombinasyon yazacak yerde yanlislikla kombinsayon yazmisim.Rica etsem benden alinti yapanlar Edit'inizden duzeltebilir misiniz bir zahmet?
Hemen bakiyoruzvisal demiş ki:Arkadaslar,kombinasyon yazacak yerde yanlislikla kombinsayon yazmisim.Rica etsem benden alinti yapanlar Edit'inizden duzeltebilir misiniz bir zahmet?
Az yokum,penguenlerle biraz isim var Bakalim dogru kombinasyonlari yakalayabilecek miyim ?
ama ablası yamanlar sinirlendirmiş... yoksa onlar çok tatlıdırlar...kim bilir ne yaptı bu yaman keratası penguşlarada bu kadar sinirlendirmişler...visal demiş ki:O penguenlere az bile Onlar cok daha beterini hak ediyorlar. Penguenleri cok sevimli bulurdum.BU oyun sayesinde gicik oldum hayvanlara
visal demiş ki:Az yokum,penguenlerle biraz isim var Bakalim dogru kombinasyonlari yakalayabilecek miyim ?
Hadi bakalim belki oyunda yavastir sansina
bol şans...visal demiş ki:Az yokum,penguenlerle biraz isim var Bakalim dogru kombinasyonlari yakalayabilecek miyim ?
Liste basi cekenler gelmis
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
demobilir demiş ki:selam
Slm hocam Arada bir geldiniz gittiniz
BİTİYOR ŞÜKÜR ŞU ÜZERİMDEKİ STRES...*caramel* demiş ki:son 6 saat kaldı
naber millet nasıl geçiyor son gün ben kafayı yemek üzereyim heyecanda yaptım zaten gerilemişiz iyice çıkamıyorum ya
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
iyilik hocam... nerdeydiniz yaw...demobilir demiş ki:naber millet nasıl geçiyor son gün ben kafayı yemek üzereyim heyecanda yaptım zaten gerilemişiz iyice çıkamıyorum ya
21 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
21 sayfadaki 40 sayfası