Sarma'ya Hasret Kalanlar
+9
MooNLiGhT
delidolu_5
k3n4n
aramok
geyiklif
aycaok
Selenia
ekinoksah
oldudabitti
13 posters
2 sayfadaki 4 sayfası
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Sarma'ya Hasret Kalanlar
ne güzel açıklamışsın herşeyi,ama ben bu oyun gerçek olsa yaman gezgin değil onu arayan dedektif olurdum.Daha çok hoşuma gidiyor nedense.
k3n4n gerçektende bayıldım güzel parçalar yazmışsız tebrikler. İnan ki insanın elinde olmadan ortaya çıkan maddi sorunlar bazen insanı ilgilendiği konularda diğerlerine göre daha fazla cesur ve daha yaratıcı yapıyor. Bu da bence hiç kötümsenecek bir durum değil. Gönlünüzün zengin kalması dileğiyle bol şans iyi eğlenceler.
Not: Ekinoksah bende macera düşkünü biriyimdir ama dedektif olduğun zaman her araştırıyorsun hem de geziyorsun. Bir taşta iki balık öyle değil mi
Not: Ekinoksah bende macera düşkünü biriyimdir ama dedektif olduğun zaman her araştırıyorsun hem de geziyorsun. Bir taşta iki balık öyle değil mi
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
domatesin çekirdeği kırmızı kırmızı
yaman dünyanın yıldızı yıldızı
(alıntı degil kendim yazdım hönk )
yaman dünyanın yıldızı yıldızı
(alıntı degil kendim yazdım hönk )
delidolu_5- Mesaj Sayısı : 11
Hamamda yaprak sarması ile nasılda giderdi. ohh ohhh kırmızı kırmızı
hakanidea demiş ki:Hamamda yaprak sarması ile nasılda giderdi. ohh ohhh kırmızı kırmızı
Ayyyy olsa da yesek olsa da yesekkkk
Selenia- Mesaj Sayısı : 139
Birileri sarsada yesek dedim bende. Sarma işi sizin olsun yeme işine ortak ederim sizi Hem atv yi aldığımda yemek iyi olur değilmi Zeytinyağlı sarma partisi acıktım neyse ben yemeğe gidiyorum. Görüşürüz anacım byeee.
hakanidea demiş ki:Birileri sarsada yesek dedim bende. Sarma işi sizin olsun yeme işine ortak ederim sizi Hem atv yi aldığımda yemek iyi olur değilmi Zeytinyağlı sarma partisi acıktım neyse ben yemeğe gidiyorum. Görüşürüz anacım byeee.
Hic bana bakmayin, sararken ve ocakta piserken yedigim icin sarmalari bence baska birini bulun sarmak icin siz de yemek istiyorsaniz
Tamam ben sararım ama sarmanın büyük hissesini de ben yerim. (bunlar benden de aç çıktı öğrencidir kesin )
hakanidea demiş ki:Tamam ben sararım ama sarmanın büyük hissesini de ben yerim. (bunlar benden de aç çıktı öğrencidir kesin )
Heytttttttttttt! Ogrenciyik biz! Ogrenci! Ogrencilere laf yok! Kiyeyytttt!
HIHHH! Yok istemem kalsin, sana da afiyet ossunn
Bende genç kızken öğrenciydim ve açın tekiydim ama askerden sonra az yemeye başladım bir oturuşta sadece 2 porsiyon kebap yiyorum. . Söz atv yi alayım sarmalar benden.
dostumm bak bu sözünü unutma öyle konserve sarma falan da olmaz sen srıcaksın bize (zehirlemek yok ama )hakanidea demiş ki:Bende genç kızken öğrenciydim ve açın tekiydim ama askerden sonra az yemeye başladım bir oturuşta sadece 2 porsiyon kebap yiyorum. . Söz atv yi alayım sarmalar benden.
geyiklif- Mesaj Sayısı : 12
ben söz verdimmi unutmam
geyiklif demiş ki:
dostumm bak bu sözünü unutma öyle konserve sarma falan da olmaz sen srıcaksın bize (zehirlemek yok ama )
sizinkide işmi şimdi ben arkadaşlarımla yaprak sarma partisi veriyorum (daha dogrusu cabuk bitsin diye çağırıyorum kızları(: ) koca bi tencere zeytinyağlı yaprak sarması oh pişince bide oturup yiyoruz yanında bide muhabbeti dedikodusuda extra
MooNLiGhT- Mesaj Sayısı : 177
Ama bizim hiç partimiz olmadı Bizim için yaprak saran biri yok. MooNLiGhT bizim için ne zaman bi tencere zeytinyağlı yaprak sarması yapacaksınız. (Emrah modunda bir sızlanış)
hehehe oyun bitsin düşünürüz oyun bitiminde evi taşicaz bizde semt değiştiriyoruz baya zor olcak benim için sarmalarıda bakarız yaw :D
yaa bu oyunu oynayan herkes mekanı taşıyor ne iş Bende oyun bittikten sonra giderim dağlara düşerim söylemedi demeyin, delirecem o yüzden
valla geçen sene aldık evi ama oturdugumuz evimize baya uzak kardeşlerımın okulları burda ondan bekledık okulların kapanmasını bekliyoruz neyapalım
hehe yaz gelsin bende bolu ya gidiyorum biraz dağ tepe gezmek istiyorum
geyiklif- Mesaj Sayısı : 12
Kız abant ormanlıklarında geyikte var görürsün bir iki geyik yaparsın
bak ben bişey yazmıcam demiştim dayanamadım yine
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
ellerine sağlık boğazında kalsın emi Ama sağlığın zarar görmesin üzülürüm. eline sağlık yinede
hakanidea demiş ki:ellerine sağlık boğazında kalsın emi Ama sağlığın zarar görmesin üzülürüm. eline sağlık yinede
aaaaaa tesüf ederim sizin için yaptık hem can cekişin sarma die...
afiyet bal şeker olsun...=))))))
surengi- Mesaj Sayısı : 135
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
2 sayfadaki 4 sayfası