tarifaradyo_kanal25@hotmail.com
+9
feveran
Jimmy Neutron
alexia
delidolu_5
BASCAVUS
oldudabitti
Selenia
cannurbey
Ninjanya
13 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: tarifaradyo_kanal25@hotmail.com
foruma bak tersten gidiyor... genelde 12 den sonra konuşmayı sevdikleri için beni meşgul etme gibisinden cevaplar alman normal...Gezgincix demiş ki:herkese farklı kanallar mı veriliyor yani bana kanal 21 verildi adres olarak ama başkalarına kanal 22 ya da 25 falan verilmiş bu ne anlama geliyor??? bir de bu bölümü geçenlerlle msn de bir robot mu konuştu? bnm ki sürekli beni nerden buldun sen diyorrr yaman yazdığım da da çok meraklı adam yahu tek dediği bunlarr yardım edin napıcaaaaam???
tarifa radyo
herkese farklı kanallar mı veriliyor yani bana kanal 21 verildi adres olarak ama başkalarına kanal 22 ya da 25 falan verilmiş bu ne anlama geliyor??? bir de bu bölümü geçenlerlle msn de bir robot mu konuştu? bnm ki sürekli beni nerden buldun sen diyorrr yaman yazdığım da da çok meraklı adam yahu tek dediği bunlarr yardım edin napıcaaaaam???
Gezgincix- Mesaj Sayısı : 3
Ninjanya demiş ki:Arkadaşlar bu seyir defterinde telsizin bozulması yerine geldim. İnternet adresine girdim. Ardından üyeliğime girdim. Bir tane arıza kodu geldi bi de msn. Bu msn yi ekledim ama hep kapalı. Ayrıca arıza kodunuda gönderince bişi olmuoooooooo??? Bir bakarsanız sevinirim cevap bekliyorum
EKLEDİĞİNİZ MSN ADRESİNİ SİLİP TEKRAR EKLEYİN, OLMAZSA TEKRAR DENEYİN TEKRAR TEKRAR.
SIKILDIĞINIZDA DURUN PC KAPALI OLABİLİR BİKAÇ SAAT SONRA TEKRAR DENEYİN! AÇILACAKTIR
S.A DEYİP KAYNATMAYA BAŞLAYIN... ÇOK MUHABBET SEVER Bİ "HERİF" VAR KARŞIDA :d
KİMİN ÇOCUĞUYSA ANLAYAMADIM BABASI ONU HER YAZ FOGO YA GEZMEYE GÖTÜRÜYORMUŞ
sAÇMALAdILAR bAKMAYIN ÖYLE oNLAR yAPINCa bENDE sAçMAlaDIM!
HEM SAÇAMALANMAZ TARANIR İYĞK:( BU NE İĞRENÇ LAF:s
ne DİYEBİLİRİZ Kİ?
k3n4n- Mesaj Sayısı : 54
Ninjanya demiş ki:Arkadaşlar bu seyir defterinde telsizin bozulması yerine geldim. İnternet adresine girdim. Ardından üyeliğime girdim. Bir tane arıza kodu geldi bi de msn. Bu msn yi ekledim ama hep kapalı. Ayrıca arıza kodunuda gönderince bişi olmuoooooooo??? Bir bakarsanız sevinirim cevap bekliyorum
aynı soruya bende cvp arıorum
voookan- Mesaj Sayısı : 5
Radyotarifanın msnde online olmasını beklersen işin hallolur. Ayrıca bu sorunun cevabı forumun muhtelif yerlerinde var biraz oku lütfen.Ninjanya demiş ki:Arkadaşlar bu seyir defterinde telsizin bozulması yerine geldim. İnternet adresine girdim. Ardından üyeliğime girdim. Bir tane arıza kodu geldi bi de msn. Bu msn yi ekledim ama hep kapalı. Ayrıca arıza kodunuda gönderince bişi olmuoooooooo??? Bir bakarsanız sevinirim cevap bekliyorum
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
şimdi sen sölersen ne kadar güzel olur biliomusunNinjanya demiş ki:Sağolun gerek kalmadı buldummmmmmmm
feveran- Mesaj Sayısı : 4
Durmak Yok aramaya dewam:)
Arkadaslar sakın korkmayın mesela kanal_22 yi ben yaklaşık 10 gün boyunca bekledim:).Ama sonra bugün bi baktım online oluvermiş.Yani yok ben geç kaldım o yüzden yok artık açılmaz die oyunu bırakmanıza gerek yok.Küçük ödüller bitmiş olabilir ama büyük balıklar hala tutulmadı.
Jimmy Neutron- Mesaj Sayısı : 14
Sağolun gerek kalmadı buldummmmmmmm
Ninjanya- Mesaj Sayısı : 7
Yahu siz bi söleyin lüüüüüüüüüütfeeeeeeeen yada nerden bulacağımı söleyin
Ya öylede sadece sen olsan böyle demem ama artık boğazımıza kadar geldi bolşans.
hakanidea demiş ki:forumu karıştır istemediğin kadar cevap var. sormadan biraz zahmet edinde bakın yaaa
Arkadaş ben nerden bilim heyecandan ben ne yaptığımı biliom mu?
forumu karıştır istemediğin kadar cevap var. sormadan biraz zahmet edinde bakın yaaa
Yahu arkadaşlar nihayet açtı konuştum telsiz kodu istiyo o ne???
forum kirlenmesin diye buraya yazıyorum arkadaşlar ben tarifa radyo ile konuştum, işte yok www.tarifaradyo.com/telsizhaberlesme diye bana adres verdi neyse yani benim işim bittimi yani sileyim mi bu adamı yoksa kalsın ileride lazım olur mu ve şu da var bu adam konuşmak bilmior cocostar ve yamandan başka ne yazarsam yazayım bana;
Tarifa Radyo:
Şimdi işim var benimle uğraşma
diyor yani silsem mi acaba? teşekkürler..
Tarifa Radyo:
Şimdi işim var benimle uğraşma
diyor yani silsem mi acaba? teşekkürler..
cannurbey- Mesaj Sayısı : 31
Beni de silmemis.. Su an kendisiyle sohbet ediyok
Selenia- Mesaj Sayısı : 139
Forumu okuyanla okumayan bir olurmu hiç. İlk emire uy ve forumu oku.
tarifa radyo msnden beni silmiş demekki o bölüm artık tamamen finish arkadaşlar
alexia- Mesaj Sayısı : 179
delidolu_5 demiş ki:arkadaşlar yönetim ile görüştüm seyir defterimiz kendini güncelleyecekmiş bu seviye kalkmış fakat sistemden çıkarılmamış onunla ilgili bir sorun bu.
Eh boylece herkes aydinlanmis oldu, tesekkurler delidolu
arkadaşlar yönetim ile görüştüm seyir defterimiz kendini güncelleyecekmiş bu seviye kalkmış fakat sistemden çıkarılmamış onunla ilgili bir sorun bu.
delidolu_5- Mesaj Sayısı : 11
ben eklediğim zmn da hemen açılmadı,en az bi gün bekle derim.sonra çevrim dışı olsa bile nbr slm filan yaz,bende cevap verdi çünkü
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
Hakkaten Kapandı mı????
Baktigimda acikti bence boyle bir seyi yapmazlar oyuna yeni baslayanlar var cunku...
Selenia demiş ki:hakanidea demiş ki:Güzel anlatıyorsunda moderatürün dediğine göre radyo işi bitmiş. Boşa kürek sallamasın millet.
Nasil bitmis :S Kapandi mi sitesi?
Hakkaten Kapandı mı????
hakanidea demiş ki:Güzel anlatıyorsunda moderatürün dediğine göre radyo işi bitmiş. Boşa kürek sallamasın millet.
Nasil bitmis :S Kapandi mi sitesi?
Güzel anlatıyorsunda moderatürün dediğine göre radyo işi bitmiş. Boşa kürek sallamasın millet.
cannurbey demiş ki:aynı msn bana da verildi bende bekliyorum bu arada bu kişi gelse bile ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok kodu mu yollayacam. ipucu yazdım bana konuşmayı denediniz mi dedi :S resmen birilerinin hatrına kaldık..
Ipucunu harcama bence bosu bosuna eninde sonunda konusmaniz gerekiyor konusmadan gecemezsiniz. Online olunca selam falan dersen senden kodu isteyecek daha sonra teknenin adini ve teknenin telsiz kodunu isteyecek. Sonrada sana frekans ile yonu verecek. S
Daha sonra sana soracak tekneden bahsetmemi ister misin diye? Sende evet diyeceksin, devam edeyim mi falan diyecek evet diyeceksin. Sonra sana yeti labirent oyununun linkini verecek.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası