ROTAMIZ GALAPAGOS
+62
BASCAVUS
sercax
alfonso
memoapo
billkaulitz
midfielder7
selçuk
ColdPLay
moonsco
ipek
BarisceMC
HiPpY_KiZ
arienn
elif
engokan
burak_790
nilgungulen
esgim
spyhell
akselgnr
Scream_
volkan
Ajan1,2
hsn_gnc
aykut_ceza_25
dimosiografos
ozdraman
xinnayamanıarıyor
cheetos
tarantula901
ysg55
demobilir
spate
*caramel*
yasoon
rcklv
oreon03
BİLGE
senloris
|Reallove
sessizliginsesi
microice39
alper
alizebu
surengi
burak9
aycaok
semih_1521
Pirtakoz
Sercan
9244336
oldudabitti
ekinoksah
edaliz
MooNLiGhT
LinC
fenerbahche
uyurgezer
Selenia
mad1tr
crimeangel
mikado
66 posters
20 sayfadaki 20 sayfası
20 sayfadaki 20 sayfası • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Geri: ROTAMIZ GALAPAGOS
bizdede aynı problem var beklemedeyizerabrown demiş ki:yaman'ı penguenlerden kurtarabilen var mı? "kahraman benim"e bastıktan sonra hiçbir şey olmuyor da bende....
MooNLiGhT- Mesaj Sayısı : 177
oh bee bende tek problemli benim sanıodum ya nası olcak bu iş intro girio sonra kahraman benim tıklıos da bişi olduu yok 9 gun sonra guncelleme werdiler simdi de acılmıo off off
ozdraman- Mesaj Sayısı : 29
bişey sorucam seyir defterine galapagos yazıyorum ama gerekli aşamada deilsin diyor kabul etmiyor galapagos yazısını acaba sorunmudur ki bu yoksa gecememişmiyim ben bir bölümü yardım ederseniz sevinirim sınav nedeniyle azcık geri kaldım:D
esgim- Mesaj Sayısı : 44
Önce geçmiş olsun diyeyim. Sorunun cevabına gelince aşamalardan birini tam olarak yapamamışsındır veya esgeçmişsindir,bundan dolayı böyl bir mesaj gelmiştir. Bir sorun olursa hakanidea@hotmail.com kolay gelsinesgim demiş ki:bişey sorucam seyir defterine galapagos yazıyorum ama gerekli aşamada deilsin diyor kabul etmiyor galapagos yazısını acaba sorunmudur ki bu yoksa gecememişmiyim ben bir bölümü yardım ederseniz sevinirim sınav nedeniyle azcık geri kaldım:D
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
esgim demiş ki:bişey sorucam seyir defterine galapagos yazıyorum ama gerekli aşamada deilsin diyor kabul etmiyor galapagos yazısını acaba sorunmudur ki bu yoksa gecememişmiyim ben bir bölümü yardım ederseniz sevinirim sınav nedeniyle azcık geri kaldım:D
bir şey soracağım, ben seyir defterine galapagosu hiç yazmadım, kendiliğinden yazılıydı nasıl oldu bu?
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
bende kendiliginden yazılı felan deil işte ben yazdım tamam dedim ama olmuyor
esgim- Mesaj Sayısı : 44
ya millet ben dun aksam bıraktıgımda masanın ustunde katlanan dunya haritası deil mavi bi harita wardı yamanı kurtar yazıodu ustunde simdiyse dier harita geri gelmiş hemde fogo da kalmıs seyir defteri paskalyada harita fogo da nası olcak bu iş anlamadım gitti bi yardımcı olursanız sevinirim hade kolay gelsin
durum herkes için aynı arkadaşım.....birileri hile yapmaya çalıştı veya guncelleme gelecek bekliyoruzz.....
hile biras zzor da gene guncelleme bekliceksek isimiz war walla nese hade rastgele herkese
20 sayfadaki 20 sayfası • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
20 sayfadaki 20 sayfası