İpoda yetişemeyenler için ağlama duvarı
+10
surengi
hernurman
MooNLiGhT
demobilir
Ajan1,2
|Reallove
aycaok
ekinoksah
edaliz
oldudabitti
14 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: İpoda yetişemeyenler için ağlama duvarı
Umarım Yaman'a en iyi işkenceyi yapacak ve anlattıklarıyla meraktan çatlatacak eleman birinci olur. Yamanlar ölmesin eziyet çeksin
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
başka çaremiz yok artık boşverip ilerlemeye bakacağızdemobilir demiş ki:boşveeerrr üzülmeye değmez bu kadar oyuna devamMooNLiGhT demiş ki:sen saatlerce bekle günlerce takip et cok bunal bi hava almaya çık dışarı gerçektende havanı al ovvvvvvv ben ağlamiymde kimler ağlasın
MooNLiGhT- Mesaj Sayısı : 177
Ben onu daha önce düşünüp söylemiştim..hani güncelleme ben varken gelmez gelmezde,işim çıkar 2 gün nete giremem kopukluk olur, ozaman birileride çıkar malzemeyi götürür..Yanende oldu oluyor olacağıda belli Tek umudum puanlamalar inş. puanlama şekli farklıdır diyorum;)
k3n4n- Mesaj Sayısı : 54
inşaallah puanlamalarda biz alırız yüksek puanları...
surengi- Mesaj Sayısı : 135
bazı mesajlardan hissettiğim birşey var bunu yazma gereği duydum arkadaşlar;
Bİlgisayar başında saatlerinizi harcamayın,hiç yapılcak bir işiniz yoksa bile çıkın dışarıda turlayın,arkadaşlarınızı bulun biraz gezin, yakınlarınızı ziyarete gidin, bolbol sohbet ortamlarına girin sosyaliteniz farkında olmadan gidebilir.Ayrıca bitakım hastalıklara kapılabilirsiniz, evinizin balkonu terası bunun için yeterli olmayacaktır.Bilgisayara-internete belli bir süre ayırın onun dışında t.v açın izleyin bişey bulamazsanız dışarı çıkın çıkın çıkın çıkın bu tür hastalıklara yakalanan çok kişi tanıdım. gerçekten hem kendinize hem sizi sevenlere acı vercektir;) İyilik yap denize at halik bilmezse malik bilirya,belki bu sözleri okuyupda okuyan biri kendi kendine düşünüp kulak verir.DIşarıya çıkmak için neden aramayın maksatınız dışarıya çıkmak:) çıkmak için çıkın:) HOşçAKAL'ın GÖzüM..
Bİlgisayar başında saatlerinizi harcamayın,hiç yapılcak bir işiniz yoksa bile çıkın dışarıda turlayın,arkadaşlarınızı bulun biraz gezin, yakınlarınızı ziyarete gidin, bolbol sohbet ortamlarına girin sosyaliteniz farkında olmadan gidebilir.Ayrıca bitakım hastalıklara kapılabilirsiniz, evinizin balkonu terası bunun için yeterli olmayacaktır.Bilgisayara-internete belli bir süre ayırın onun dışında t.v açın izleyin bişey bulamazsanız dışarı çıkın çıkın çıkın çıkın bu tür hastalıklara yakalanan çok kişi tanıdım. gerçekten hem kendinize hem sizi sevenlere acı vercektir;) İyilik yap denize at halik bilmezse malik bilirya,belki bu sözleri okuyupda okuyan biri kendi kendine düşünüp kulak verir.DIşarıya çıkmak için neden aramayın maksatınız dışarıya çıkmak:) çıkmak için çıkın:) HOşçAKAL'ın GÖzüM..
k3n4n- Mesaj Sayısı : 54
biz dışrda sosyalleşirken,Yaman da sana kalsın dimi ? Yemezler
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
aynen yani:Dhizvolkan demiş ki:biz dışrda sosyalleşirken,Yaman da sana kalsın dimi ? Yemezler
MooNLiGhT- Mesaj Sayısı : 177
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası