masaya dikkat edin
+14
aynur
nosferatu
demobilir
ekinoks
SuperSadist
oldudabitti
stilo
*caramel*
ekinoksah
Teomanyaqi
alien3588
ZaNeSsA_95
hiphop07
serkan
18 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
masaya dikkat edin
Araştıma masada başlıyor ve önemli şeyler masaya geliyor. Buna dikkat etmek lazım. Şimdi kullanılmayan şeyler ilerde kullanışlı olabilirler. Masaya yeni şeyler eklenebilir. Kısacası masadaki eşyalar araştırmada önemli!!!
Geri: masaya dikkat edin
Arkadaslar Alagon Yat Sitesine Gidin We Sefer Güney Kaptanın Seyir Defterine Bakın Sonra Zaten Masanıza Eklenıyor ve Ayarıca Diger Sitelerde Bakmyı uutymayı
hiphop07- Mesaj Sayısı : 34
oraya üye olamıyorum yardım edin lütfen
ZaNeSsA_95- Mesaj Sayısı : 1
oyunaq girdiğin mail adresi ve şifreyle giriyorsun..
alien3588- Mesaj Sayısı : 93
seyir defteri kordinat istiyo kordinat ney ?
Teomanyaqi- Mesaj Sayısı : 3
ekinoksah saol da şimdi martıyı besledim haritada yeni malta açılıd sırada ne war ne yapcam ?
Teomanyaqi- Mesaj Sayısı : 3
telesekreterinizde kaç tane mesaj var
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
sıfır... ilk açılışta ikiydi dinledim 0 oldu.
stilo- Mesaj Sayısı : 61
stilo demiş ki:sıfır... ilk açılışta ikiydi dinledim 0 oldu.
şuan bende 1 tane var
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
mesajı dinle o zaman be bekliyon caramel Ben yeti yayıncılıktan falanda filanım.................... Bol şans
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
arkadaşlar ben kaptanın seyir defterini okudum ama ordan bişi anlamadm, ayrıca defter masama da gelmedi :S napçam yahu=??
SuperSadist- Mesaj Sayısı : 2
sadece seyir defteri war bnde pusula faan nası olyo!!!!!
ekinoks- Mesaj Sayısı : 3
bir sor kimsede varmı pusula. Ama lazım olursa bende bir digital birde silva pusula var arazide lazım oluyor
Yanında birde ahve makinası var sabaha kadar güncellemeyi beklemesi için ülker kahve bile göndermiş
vallahi kahve içiyorum yerinde bi söz oldu yane ülker diil ama...hakanidea demiş ki:Yanında birde kahve makinası var sabaha kadar güncellemeyi beklemesi için ülker kahve bile göndermiş
En son demobilir tarafından Çarş. Haz. 04, 2008 7:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
Kalbimiz temiz ne de olsa durugörü yeteneklerimiz gelişti Yamancığı ezgotik yerlerde ararken farklı yerlerde ezoterik bilgiler edindik Dur bende makinayı çalıştırayım kahve içeyim
benim masam henüz güncellenmedi... ne bir pusulam var ne kahve makinam nede dosyaarım.
nosferatu- Mesaj Sayısı : 4
slm
seyir defterıne enlem vee boylam soruyor oraya ne yazacz
aynur- Mesaj Sayısı : 5
enlem ve boylam yazacaksınaynur demiş ki:seyir defterıne enlem vee boylam soruyor oraya ne yazacz
bazı masalara kahve makinası geldiyse bu da güncellemeler herkese aynı anda gelmiyor demektir. çünkü herkesle aynı zamanlarda ilerleme rağmen bende yok makina falan ki yeni oynayanlar hemen nasıl alacak .daha önce bööle bi tartışma olmuştu da ondan söylemek istedim.yani önce bitiren önce güncelleme alıyor demektir.
oreon03- Mesaj Sayısı : 70
oreon03 demiş ki:bazı masalara kahve makinası geldiyse bu da güncellemeler herkese aynı anda gelmiyor demektir. çünkü herkesle aynı zamanlarda ilerleme rağmen bende yok makina falan ki yeni oynayanlar hemen nasıl alacak .daha önce bööle bi tartışma olmuştu da ondan söylemek istedim.yani önce bitiren önce güncelleme alıyor demektir.
hangi kahve makinasından bahsediyorsun ki
kim dedi kahve masası geldi diye?oreon03 demiş ki:bazı masalara kahve makinası geldiyse bu da güncellemeler herkese aynı anda gelmiyor demektir. çünkü herkesle aynı zamanlarda ilerleme rağmen bende yok makina falan ki yeni oynayanlar hemen nasıl alacak .daha önce bööle bi tartışma olmuştu da ondan söylemek istedim.yani önce bitiren önce güncelleme alıyor demektir.
kahve masası değil kahve makinasıekinoksah demiş ki:kim dedi kahve masası geldi diye?oreon03 demiş ki:bazı masalara kahve makinası geldiyse bu da güncellemeler herkese aynı anda gelmiyor demektir. çünkü herkesle aynı zamanlarda ilerleme rağmen bende yok makina falan ki yeni oynayanlar hemen nasıl alacak .daha önce bööle bi tartışma olmuştu da ondan söylemek istedim.yani önce bitiren önce güncelleme alıyor demektir.
biz hakanidea ile bi kahve muhabbeti yapmıştık yanlış mı anlaşıldı diye düşünüyorum fakat arkadaştan bi açıklama bekliyorum neymiş dediği
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası