Arkadaslar yardim edermisiniz?
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Arkadaslar yardim edermisiniz?
Arkadaslar ben Yeti Labirentini gecmedim.
1-)Onu gechmek mecburimi ?
2-) Bende haritaya bakinca FOGO adasindayim gibi gozukuyo. ama seyir defterinde Fogo-Falkland diye bishey yaziyo.pusulayida cozuyorum Galapagos yazisi ortaya cikiyor?
Shimdi ne yapmam gerekiyo? yardim ederseniz sevinirim.
1-)Onu gechmek mecburimi ?
2-) Bende haritaya bakinca FOGO adasindayim gibi gozukuyo. ama seyir defterinde Fogo-Falkland diye bishey yaziyo.pusulayida cozuyorum Galapagos yazisi ortaya cikiyor?
Shimdi ne yapmam gerekiyo? yardim ederseniz sevinirim.
Hercule Poriot- Mesaj Sayısı : 19
Geri: Arkadaslar yardim edermisiniz?
yeti labirentini geçmek mecburi değil o hediye içindi, labirent masana geldi mi? sen yetiyle sohbet ettin mi yoksa direk pusulanın adresini girip mi pusulayı bitirdin?
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
yok yetiyle sohbet etti biraz ama pusula masama geldi.ordan giriyorum yapiyorum ama kapadgim anda tekrar girip yapam gerekiyo.
sohbet ettim biraz ne demek anlamadım ki, pusulanın adresini sana o verecek sonuna kadar konuş, birde o pusula masana geliyor fakat her girdiğinde baştan yapman gerekiyor zaten, baştan girip yapmana gerek yok ama bitti o da...Kananrasulov demiş ki:yok yetiyle sohbet etti biraz ama pusula masama geldi.ordan giriyorum yapiyorum ama kapadgim anda tekrar girip yapam gerekiyo.
arkadashim nasil konushcam ben bu yeti ile.bishey anlayamiyorumki )) bide bundan sonra ne yapmam gerekiyo?
yetice konuşuyorsun sana sorduğu sorulara dikkat et tersten soruyor sende tersten cevap verceksin örnek: merhaba-abahremKananrasulov demiş ki:arkadashim nasil konushcam ben bu yeti ile.bishey anlayamiyorumki )) bide bundan sonra ne yapmam gerekiyo?
tamam bana adresi verdi shimdi ne yapmam gerekiyo , ? pusulayi da hall ettim shimdi ne yapiyim ?
Kananrasulov demiş ki:tamam bana adresi verdi shimdi ne yapmam gerekiyo , ? pusulayi da hall ettim shimdi ne yapiyim ?
pusulanın adresini verdi dimi oraya gir baştan yap en ortada galapagos yazacak pusulada üstteki pime tıklayınca sonra yamangezginkayboldu.com a gir bak bakalım harita ve defterinde neresi var
pusulanın çözümünü biliyorsun herhalde forumda da yazıyor zaten
tamam haritada Falklandayim ama sefer defterinde FOGO-Falkland yaziyo niye oyle peki? sanada zahmet oldu bu kadar yardim cok teshekkur ederim.
rica ederim, baraküda oyununu oynayabildin değil mi? bizded en son fogo falkland var buraya kadar geldiysen tamam araştırıyoruz bizdeKananrasulov demiş ki:tamam haritada Falklandayim ama sefer defterinde FOGO-Falkland yaziyo niye oyle peki? sanada zahmet oldu bu kadar yardim cok teshekkur ederim.
baraküda oyunu ne hayir o oyunu oynamadim ? sizdede Sefer defterinde Fogo - Falklandmi yaziyo ?
Kananrasulov demiş ki:baraküda oyunu ne hayir o oyunu oynamadim ? sizdede Sefer defterinde Fogo - Falklandmi yaziyo ?
defterinde en son baraküda oyunu olan bir sayfa olmalı galapogosa doğru yola çıktılar orda kaldık... siteden çık yeniden gir güncellenmesi lazım
bende defterde en son pusulay yamana verdi diyo kocaparmak sonrada yola koyulduk diyo o kadar bashka da bishey yok. sende seyir defterinde ne yaziyo ? msni ekleye bilirmiisn kananrasulov@hotmail
Kananrasulov demiş ki:bende defterde en son pusulay yamana verdi diyo kocaparmak sonrada yola koyulduk diyo o kadar bashka da bishey yok. sende seyir defterinde ne yaziyo ? msni ekleye bilirmiisn kananrasulov@hotmail
valla msn ekleyemem kusura bakma, burdan yardım ederim ama, tamam bizde ordayız işte o sayfalarda bi fotoğraf var ya ona tıklayınca baraküda oyunu çıkıyor gerçi o da ipod içindi alanlar aldı zaten yine de oynamak istersen diye...
tamam onemli diil. peki bundan sonra ne olucak ?
Kananrasulov demiş ki:tamam onemli diil. peki bundan sonra ne olucak ?
araştıracaksın herkes öyle yapıyor seyir defterine ulaşmaya çalışıyoruz karıştır biraz forumu ok?
ok cok teshekkur ederim.zahmet oldu sanada
Kananrasulov demiş ki:ok cok teshekkur ederim.zahmet oldu sanada
bol şans
1 sayfadaki 1 sayfası