Geyik ve Sohbet Sayfası
+46
seablue
CoCoPReNSeS
alizebu
yeskici
JaKoBiaNx
mikado
djveysel
engokan
crimeangel
brknt88
resurrection
midfielder7
ColdPLay
hayender
Ajan1,2
9244336
BASCAVUS
Scream_
Selenia
yagmur02
alper
spate
yasoon
FoReVeR-LoVe
mavitm
alfonso
alexia
ronaldwatson
nilgungulen
edaliz
TANGO
ipek
betl
MooNLiGhT
ynny
oldudabitti
demobilir
BİLGE
hernurman
mad1tr
ekinoksah
visal
humi
aycaok
stilo
moonsco
50 posters
1 sayfadaki 40 sayfası
1 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Geyik ve Sohbet Sayfası
Arkadaşlar lütfen geyiklerinizi ve sohbetlerinizi burada yapın... Ve ben de...
Ya da bu sayfayı sevmediyseniz başka bi sayfa açıp orda yazışalım...
Sabahtan beri yeni güncelleme yüzünden forumu okumaya çalışıyorum ama sonuç "bilgi" yerine bi dolu "günaydın", bir o kadar "kayıp nick" ve bi o kadar "laf dalaşı"...
Yoruldum, betim benzim attı
Bunun da "ipucu mu arıyorsun" altında olmaması lazım aslında ama sanırım kimse bu sayfa dışındaki başlıklara bakmıyor artık...
Ya da bu sayfayı sevmediyseniz başka bi sayfa açıp orda yazışalım...
Sabahtan beri yeni güncelleme yüzünden forumu okumaya çalışıyorum ama sonuç "bilgi" yerine bi dolu "günaydın", bir o kadar "kayıp nick" ve bi o kadar "laf dalaşı"...
Yoruldum, betim benzim attı
Bunun da "ipucu mu arıyorsun" altında olmaması lazım aslında ama sanırım kimse bu sayfa dışındaki başlıklara bakmıyor artık...
moonsco- Mesaj Sayısı : 69
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
doğrudur... sana katılıyorum ....
stilo- Mesaj Sayısı : 61
http://yamaniariyorum.niceboard.org/ipucu-mu-aryyosun-f9/yeni-konular-t300.htm
bu adreste onun gibi birşeyler vardı sanki...
bu adreste onun gibi birşeyler vardı sanki...
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
İyi burası. Tebrikler moonsco.
Geyik muhabbetine buradan devam edilsin bence de.
Selamlaşmalar filan da buradan olabilir, günaydınlar, tünaydınlar vs.
Moderatör arkadaşlara düzen konusunda böylelikle yardımcı olabiliriz.
Hatta bu konuyu sabitleseler çok hoş olur, geyik muhabbeti yapacakların da dikkatini çekebilir böylece.
Hatta bu konuyu sabitleseler çok hoş olur, geyik muhabbeti yapacakların da dikkatini çekebilir böylece.
humi- Mesaj Sayısı : 79
Bence de...humi demiş ki:İyi burası. Tebrikler moonsco.
Lost nick bana aitti.Goruntu kirliligine sebebiyet verdigim icin ozur dilerim.Bir daha olmaz insaALLAH!
visal- Mesaj Sayısı : 373
umarım "yeni konular" sayfası gibi gelip geçici olmaz ve işe yarar bu sayfa...
visal sevindim nickine kavuşmana
visal sevindim nickine kavuşmana
moonsco demiş ki:umarım "yeni konular" sayfası gibi gelip geçici olmaz ve işe yarar bu sayfa...
Önce konu bir sabitlensin bence.
Gelip geçici olmaması biz üyelere bağlı aslında, aktif üyeler bu konuyu kullanırsa işe yarar diye düşünüyorum.
humi demiş ki:moonsco demiş ki:umarım "yeni konular" sayfası gibi gelip geçici olmaz ve işe yarar bu sayfa...
Önce konu bir sabitlensin bence.
Gelip geçici olmaması biz üyelere bağlı aslında, aktif üyeler bu konuyu kullanırsa işe yarar diye düşünüyorum.
yok mu online mod... hadi yapsın bi an önce
ben de aslında çok fazla sabit başlık ve duyuru olduğunu düşünüyorum. bunun sabit olmuş olması güzel ama asıl konuyla ilgili başlıklara ulaşmak için artık iyice aşağılara bakar olduk, eskiden ne güzeldi açtığımızda karşıda kırmızı kırmızı görürdük yeni başlıkları, şimdi biraz sayfada scroll etmek gerekiyor.
Yuruyentarih sitesine baktim da simdi,orada durum cok vahim insanlar yorum yaziyorlar,yorumlari cok gec yayinlaniyor.Kimse kimsenin ne yazdigini bilemiyor.Bu yuzden de ayni sorular, problemler onlarca kez dile getirilmis.Okurken nevrim dondu
visal- Mesaj Sayısı : 373
ekinoksah demiş ki:yapıldı.
teşekkürler ekinoksah
ekinoksah demiş ki:yapıldı.
Teşekkürler.
evet bende şimdi düzettim tekrar bak istersen, aklımdaydı sen söyleyince hızlandı. =)aycaok demiş ki:ben de aslında çok fazla sabit başlık ve duyuru olduğunu düşünüyorum. bunun sabit olmuş olması güzel ama asıl konuyla ilgili başlıklara ulaşmak için artık iyice aşağılara bakar olduk, eskiden ne güzeldi açtığımızda karşıda kırmızı kırmızı görürdük yeni başlıkları, şimdi biraz sayfada scroll etmek gerekiyor.
aycaok demiş ki:ben de aslında çok fazla sabit başlık ve duyuru olduğunu düşünüyorum. bunun sabit olmuş olması güzel ama asıl konuyla ilgili başlıklara ulaşmak için artık iyice aşağılara bakar olduk, eskiden ne güzeldi açtığımızda karşıda kırmızı kırmızı görürdük yeni başlıkları, şimdi biraz sayfada scroll etmek gerekiyor.
ellerine sağlık ekinoksah, cok guzel oldu simdi
yyy..IIII.........IIII..yyy
....yyyy...........yyyy
..........----------
..........O....O.........-------------------l
............I_I .......................................ll
............|.|........................................ll
..............................---------------
.......................kkk..........................kkk
......................k...k........................k...k
......................k...k.......................k...k
....yyyy...........yyyy
..........----------
..........O....O.........-------------------l
............I_I .......................................ll
............|.|........................................ll
..............................---------------
.......................kkk..........................kkk
......................k...k........................k...k
......................k...k.......................k...k
Sanirim Fenebahce arkadasimizin soledigi yanlis anlasilmis .Demiski Ben ana sayfa uzerinde ipucumu ariyorsun basligina baktigimda kirmizi yaninca bir ipucu oldugu dusunerek kirmizi basliklarin altina bakiyorum ama muhabbet edildigini goruyorum Bir cok kisi bende dahil forumu bole takip ediyoruz Simdi ne oluyor yine kirmizi yaniyor ve ben basligi icine giriyorum Bu sefer Geyik ve Sohbet Sayfası kırmızı oluyor Ben ipucumu ariyorsun kismini normal rengine dondurmek icin bu sefer Geyik ve Sohbet Sayfasıni zorunlu olarak tiklamam en son geyikyapan arkadasimizin yazdigina bakmam gerekiyorki normal renge donsun Elde ne var sifir Eger bu basligi duyurular kisminda acilsaydi kac kisi duyurular Geyik ve Sohbet Sayfası altinda muhabbet ederdi Simdi elimizde ne var yine sifir
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
mad1tr demiş ki:Sanirim Fenebahce arkadasimizin soledigi yanlis anlasilmis .Demiski Ben ana sayfa uzerinde ipucumu ariyorsun basligina baktigimda kirmizi yaninca bir ipucu oldugu dusunerek kirmizi basliklarin altina bakiyorum ama muhabbet edildigini goruyorum Bir cok kisi bende dahil forumu bole takip ediyoruz Simdi ne oluyor yine kirmizi yaniyor ve ben basligi icine giriyorum Bu sefer Geyik ve Sohbet Sayfası kırmızı oluyor Ben ipucumu ariyorsun kismini normal rengine dondurmek icin bu sefer Geyik ve Sohbet Sayfasıni zorunlu olarak tiklamam en son geyikyapan arkadasimizin yazdigina bakmam gerekiyorki normal renge donsun Elde ne var sifir Eger bu basligi duyurular kisminda acilsaydi kac kisi duyurular Geyik ve Sohbet Sayfası altinda muhabbet ederdi Simdi elimizde ne var yine sifir
Forum ana sayfası için dediğin doğru, ama ipucu sayfalarını ayrı bir sayfa olarak açarsan konu başlığından anlayabilirsin hangisi ile ilgili yeni mesaj yazıldığını. Sonuçta çoğu kişi ipucu sayfalarını geziyor ve burada geyik muhabbetleri dönüyor. Onları bir başlık altında toplamış oluyoruz.
O zaman şöyle yapılabilir (mi?) .
Anasayfada "ipucu" ana bölümü ikiye ayrılıp, biri şimdiki "ipucu mu arıyorsun?" alt bölümü olur, diğeri de "Geyik ve Sohbet Bölümü" olur (mu acaba?). Ya da bağımsız olarak başlıbaşına bir "Geyik ve Sohbet Bölümü" ana bölüm olarak açılabilir (mi?) .
Anasayfada "ipucu" ana bölümü ikiye ayrılıp, biri şimdiki "ipucu mu arıyorsun?" alt bölümü olur, diğeri de "Geyik ve Sohbet Bölümü" olur (mu acaba?). Ya da bağımsız olarak başlıbaşına bir "Geyik ve Sohbet Bölümü" ana bölüm olarak açılabilir (mi?) .
humi demiş ki:O zaman şöyle yapılabilir (mi?) .
Demobilirden yorum bekliyoruz
mad1tr demiş ki:Bu sefer Geyik ve Sohbet Sayfası kırmızı oluyor Ben ipucumu ariyorsun kismini normal rengine dondurmek icin bu sefer Geyik ve Sohbet Sayfasıni zorunlu olarak tiklamam en son geyikyapan arkadasimizin yazdigina bakmam gerekiyorki normal renge donsun
sadece bu sayfa kırmızıysa "tüm mesajları okunmuş say" a tıklayıp okumadan da kurulabilirsin bu geyiklerden ))
Sanki bilmiyosun bunu... geyik işte
moonsco demiş ki:mad1tr demiş ki:Bu sefer Geyik ve Sohbet Sayfası kırmızı oluyor Ben ipucumu ariyorsun kismini normal rengine dondurmek icin bu sefer Geyik ve Sohbet Sayfasıni zorunlu olarak tiklamam en son geyikyapan arkadasimizin yazdigina bakmam gerekiyorki normal renge donsun
sadece bu sayfa kırmızıysa "tüm mesajları okunmuş say" a tıklayıp okumadan da kurulabilirsin bu geyiklerden ))
Sanki bilmiyosun bunu... geyik işte
17 misafirin bole bir sansi yok ama Sonucta herkez online olmadanda takip edebiliyor anasayfa uzerinden
Hadi kim solucek Onlarda online olsun oleyse
kaç kayıtlı üye var nerden görebiliyoruz bu arada? bence sayısı artabilir şu aralar, özellikle yürüyen tarihle ayaklı kitaplığın yorum güncellemesi uzadığı için buraya girmeye başladı insanlar.
online kayıtlı üye ve misafir sayısını anasayfanın en altında görebilirsin ama toplam kayıtlı kullanıcı sayısını görebilme iznimizin olduğunu sanmıyorum
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
1 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
1 sayfadaki 40 sayfası