OYUNUN SONU
+37
mupetto
oktayel
moonsco
visal
oldudabitti
humi
isaeken
dimosiografos
ereknur
BİLGE
ronaldwatson
9244336
Sercan
spate
crimeangel
yasoon
semih_1521
hernurman
tehanu
alfonso
sedefcik
BASCAVUS
FoReVeR-LoVe
ekinoksah
velm
aycaok
elif
alexia
mad1tr
MooNLiGhT
cocostar
midfielder7
alizebu
djveysel
strv
karaofke
JaKoBiaNx
41 posters
4 sayfadaki 5 sayfası
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: OYUNUN SONU
arkadaşlar herkeste kalktı galiba yamanı penguenlerden kurtarma görevi...bence nedeni oyundaki hatadan kaynaklanıo...herkes de aynı sorun vardı kurtarmaya tıklayınca hata veriyodu...anlaşılan hatadan dolayı geri kaldırdılar...yada aklıma gelen bişey daha var sırf yapcak bişey bulamadıkları için ve oyunun sonu geldiği için söylenen tarihte yani 29 haziranda bitirmeye çalıştıkları için oyalıyorlar:S
isaeken- Mesaj Sayısı : 13
FrOvEr - LoVe demiş ki:arkadaşlar bende oyunda silinmiş haritada fogo yazıyo dün yamanı kurtar diyodu simdi gerilemiş fogo yazıyor ama seyir defterimde paskalya ve galapagos gözüküyoooo sadece bendemi böyle yoksa herkeste durum bumu yardımcı olun lütfen
Merhaba arkadaşlar,
Bende de şu an (15:07) itibarıyla haritada Fogo gözüküyor.
Fakat seyir defterinde Galapagos yok Pusulanın resmi var, ortasına GALAPAGOS yazıp , gönder tuşuna basıyorum, fakat gitmiyor.
Sizlerde durum nasıl?
humi- Mesaj Sayısı : 79
humicim sana ehven-i şer mi desem ne desem acaba.
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
bendede öle humi galiba düzenliyolar şimdi galapagos tamamen yok inşallah bu gün bişeler yaparlar
midfielder7- Mesaj Sayısı : 151
hakanidea demiş ki:humicim sana ehven-i şer mi desem ne desem acaba.
Tam anlayamadım
humi- Mesaj Sayısı : 79
Arkadaşlar bence oyunu bi süre açmıycaklar.Katılım koşullarında 18.madde de ,diğer aşamaları bireysel olarak geçmiş olan ve yamanı penguenlerden en hızlı şekilde kurtarmayı başaran ilk 3 kişinin derecelendirileceğini söylüyor.Yani artık bu son aşama bence, bekliycez gibi...midfielder7 demiş ki:bendede öle humi galiba düzenliyolar şimdi galapagos tamamen yok inşallah bu gün bişeler yaparlar
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
Sende forumu takip edenlerden birisin ama forumdaki başlıkları okumadan yazmışsın o yüzden dedim (not: ehven-i şer;kötünün daha iyisi)humi demiş ki:hakanidea demiş ki:humicim sana ehven-i şer mi desem ne desem acaba.
Tam anlayamadım
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
Pusulaya galapagos yazip,gonderdim.Oyun acildi ve oynadim.Puan kazandim ama kazandigim puan bir ise yarayacak mi bilmiyorum. Oynadigim her yeni oyunda oyun hizima bagli olarak degisiyor kazandigim puan ve o sekilde yansiyor puan gostergeme. 3 kere oynadim. e tabi ilkinde oyunun verdigi acemilik dusuk puan aldim. 2'nci oyun cok da iyiydi,puanim yukseldi.Gaza geldim ,tekrar oynadim Ama sonuc fiyasko 2'nci oynadigim oyundan daha dusuk puan aldim ve puan gostergem bu dusuk rekoru gosterdi
Simdi hangi oyundan aldigim puan gecerli olacak acaba?
Bileniniz var mi?
Bileniniz var mi?
visal- Mesaj Sayısı : 373
visal demiş ki:Pusulaya galapagos yazip,gonderdim.Oyun acildi ve oynadim.Puan kazandim ama kazandigim puan bir ise yarayacak mi bilmiyorum. Oynadigim her yeni oyunda oyun hizima bagli olarak degisiyor kazandigim puan ve o sekilde yansiyor puan gostergeme. 3 kere oynadim. e tabi ilkinde oyunun verdigi acemilik dusuk puan aldim. 2'nci oyun cok da iyiydi,puanim yukseldi.Gaza geldim ,tekrar oynadim Ama sonuc fiyasko 2'nci oynadigim oyundan daha dusuk puan aldim ve puan gostergem bu dusuk rekoru gosterdi
Bileniniz var mi?
sanırım (ve umarım) yaptığımız en yüksek skor sayılacaktır sonuç için...
moonsco- Mesaj Sayısı : 69
daha yarışma bitmedi 29 asıl oyun o zaman katılım konullarında yazdığına göre buda sıralamayı tabiki etkileyecek
Büyük yarışmaya girmeyi kazananlar,büyük oyunda ödülleri paylaşacak gibi bişi vardı kurallarda.Bu penguen oyunuyla heralde büyük yarış için puan topluoruz.Tabi bu benim düşüncem
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
Ben hala penguenleri oynatamıyorum! Tıklıyorum kartlara ama tepki yok arkadaşlar sizce problem ne olabilir?
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
bendede öyle tıkladığımda penguenler hareketleri yapmıyor, ama yapıyomuş gibi devam ettiğimde puan alıyorum sizin de öyle mi yoksa siz tıkla tıklamaz penguen hareket yapıyo mu?
benim puanda da bi değişiklik yok hep 0000, neden acaba? Bilgisi olan varsa arkadaşlar? geçmişi sildim ve durum çubuğundada geçişe izin verdim bi değişiklik olmadı.
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
ekinoksah demiş ki:bendede öyle tıkladığımda penguenler hareketleri yapmıyor, ama yapıyomuş gibi devam ettiğimde puan alıyorum sizin de öyle mi yoksa siz tıkla tıklamaz penguen hareket yapıyo mu?
penguenler hareketlerini bitirdikten sonra sen tıklayıp hareketleri sırasıyla giriyosun... o sırada bişey yapmıyolar, bekliyolar sadece...
moonsco- Mesaj Sayısı : 69
Arkadaşlar seyir defterindek son sayfadaki pusulanın üstüne galapagos yazılacak dimi??
mupetto- Mesaj Sayısı : 16
Gayet mantıklı
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
arkadaslar tam olarak anlatırmısınız seyir defterinden nereyre galapagos yazacaz pusula filan göremedim ben seyir defterinin son sayfası bomboştu
djveysel- Mesaj Sayısı : 46
arkadaşlar penguenleri yendim puanım 192921
billkaulitz- Mesaj Sayısı : 8
Oyunu oynadiktan sonra haritaya bakan oldu mu hic? Ben baktim da haritada falkland'tan sonra Paskalya adasi belirmis. Ve bir de undefined (tanimlanmamis)olarak isareti konmus bir yer var.Bundan sonraki rotamiz orasi olacak herhalde. Neresi oldugu konusunda bir fikrim yok,arastirmadim.Dunden beri kafam patladi cunku. Oyun da yordu beni.Artik beynim durdu. Ara versem iyi olacak.
orası galapagos visal
djveysel demiş ki:arkadaslar tam olarak anlatırmısınız seyir defterinden nereyre galapagos yazacaz pusula filan göremedim ben seyir defterinin son sayfası bomboştu
seyir defterinde pusula gordugunde galapagos yazacaksin, ondan once kat etmen gereken bi suru yol var. kendi kendine cozemiyorsan forumu oku.
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
midfielder7 demiş ki:orası galapagos visal
Evet midfielder,beynim o kadar yorulmus ki olaylari toparlayamiyorum.Bunda basimdaki agrinin da etkisi var elbette. Galapagos oldugunu ben de yaziyi yazdiktan sonra farkettim. Burayla birlikte birkac yere de ayni seyi yazmistim.Onlari silmekle mesguldum.Allah'tan(cc) benden sonra baska kimse yazmamisti da silip yenileriyle degistirdim.Tam buraya girdim ki ne goreyim sen yazmissin. E haliyle benim yazi da kaldi oylece
undefined niye galapagos olsun ki arkadasım undefined yanı tanımsız demiş zaten penguenler galapagos taydı yaman tam bu heycan bana yetti gibisinden bişiler dedigi sırada tekrar orda foto cekmeye baslıyo bi yerlere gidicekler yada galapagos ıcınde bilmedikleri bi yerlerde olucaklar oyun bitmedi bunuda kimse düsünmesin bence
brknt88- Mesaj Sayısı : 63
geçmiş olsun evet gerçekten bu yaman bizi baya yordu artık çıksın ortayada kendide kurtulsun bizde
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
4 sayfadaki 5 sayfası