sayın oyun yöneticisi
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
sayın oyun yöneticisi
sayın oyun yöneticileri ve ilgili arkadaşlara sesleniyorum
oyunumuzda yaşanan aksaklıklar ile ilgili hiçbir açıklama ve duyuru göremiyoruz...
acaba işinize geliyorsa oynayın beğenmeyen varsa başka kapıya!!! mantığını mı güdüyorsunuz
lütfen eskimiş devlet memuru zihniyetinden kurtulup daha modern bir yöneticilik anlayışı içerisinde olalım
oyunumuzda yaşanan aksaklıklar ile ilgili hiçbir açıklama ve duyuru göremiyoruz...
acaba işinize geliyorsa oynayın beğenmeyen varsa başka kapıya!!! mantığını mı güdüyorsunuz
lütfen eskimiş devlet memuru zihniyetinden kurtulup daha modern bir yöneticilik anlayışı içerisinde olalım
musab07- Mesaj Sayısı : 34
Bencede
Bencede ya
arkadaşımıza güveniyorum.Herkes buraya geliyo ve canını sıkıyo eğer bu oyunu ben yapmış olsaydım bütün bölümlerini bir arada yapardım.Ve sayın Ekiohsah sakın bu başlığa kilit koymayın çünkü arkadaşımız haklı
arkadaşımıza güveniyorum.Herkes buraya geliyo ve canını sıkıyo eğer bu oyunu ben yapmış olsaydım bütün bölümlerini bir arada yapardım.Ve sayın Ekiohsah sakın bu başlığa kilit koymayın çünkü arkadaşımız haklı
Geri: sayın oyun yöneticisi
Katılıyorum arkadaşlara.Araştırma yapılcaksa sonuna kadar yaparız da,yarım yamalak güncellemeyle 2 gün beklettiler (yanlış saymadıysam).E tamam bekleticen, haber ver bari.Duyurular'ın altında oyun ile ilgili uyarılar olsa ve moderatorler yazsa sadece güzel olacak.
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
1 sayfadaki 1 sayfası