PENGUEN OYUNU SON
+11
*caramel*
alizebu
BİLGE
ronaldwatson
ATL
mad1tr
son osmanlı
CihanB
mikado
BASCAVUS
midfielder7
15 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: PENGUEN OYUNU SON
çok zor degilmiş şimdi tekrar yapınca puanımı yazıyorum 242 bin
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
*caramel* demiş ki:çok zor degilmiş şimdi tekrar yapınca puanımı yazıyorum 242 bin
EVETT..konsantrasyon istioo...bide kimse sizi bölmicek:D
tabe olan gözlere oluodaa...
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
BİLGE demiş ki:*caramel* demiş ki:çok zor degilmiş şimdi tekrar yapınca puanımı yazıyorum 242 bin
birde elinde kagıt kalem olacak
*caramel* demiş ki:BİLGE demiş ki:*caramel* demiş ki:çok zor degilmiş şimdi tekrar yapınca puanımı yazıyorum 242 bin
birde elinde kagıt kalem olacak
kesinlikleee.....
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
gözlere çok yüklenmeyin ya seslerden de anlaşılıyo hareketler .. hatta bazı hareketleri 2 kere yaptıklarını anca sesle anlıyosunuz ...
fenerbahche- Mesaj Sayısı : 109
walla bakalım ben sunu tam olarak anlamadım umarım yamanı bulmadaki gizli puanlar guncellemenın oldugu veya ilk ipucunu bulanlara verilmez yoksa saça olur ben okuldayken oluyordu bazı guncellemeler ama gelir gelmez bakıyordum eger o insan benden daha fazla puan olacaksa hiç ugrasmasaydık....zamana yazık oldu bide kpss var onumde oyun yuzunden son 5 gundur kitabı açmıyorum yazık bize beeeeeeeeeeeeeee
JaKoBiaNx demiş ki:walla bakalım ben sunu tam olarak anlamadım umarım yamanı bulmadaki gizli puanlar guncellemenın oldugu veya ilk ipucunu bulanlara verilmez yoksa saça olur ben okuldayken oluyordu bazı guncellemeler ama gelir gelmez bakıyordum eger o insan benden daha fazla puan olacaksa hiç ugrasmasaydık....zamana yazık oldu bide kpss var onumde oyun yuzunden son 5 gundur kitabı açmıyorum yazık bize beeeeeeeeeeeeeee
sana katılıyorum oyunun sonucu bu oyuna endeksli olmamalı okadar zor oyunları oynadık bu onların içinde en kolayı ayrıca neredeyse 1 aydan fazladır ugraşıyoruz söyledigin gibi ne zaman nette olmam defter güncellenmiş oluyor eger 1-2-3 seçeceklerse şimdiye kadar yapılan şeylere göre yapmalılar o zaman şimdiye kadar boşa mı kürek çektik saçma
JaKoBiaNx demiş ki:walla bakalım ben sunu tam olarak anlamadım umarım yamanı bulmadaki gizli puanlar guncellemenın oldugu veya ilk ipucunu bulanlara verilmez yoksa saça olur ben okuldayken oluyordu bazı guncellemeler ama gelir gelmez bakıyordum eger o insan benden daha fazla puan olacaksa hiç ugrasmasaydık....zamana yazık oldu bide kpss var onumde oyun yuzunden son 5 gundur kitabı açmıyorum yazık bize beeeeeeeeeeeeeee
sana katılıyorum oyunun sonucu bu oyuna endeksli olmamalı okadar zor oyunları oynadık bu onların içinde en kolayı ayrıca neredeyse 1 aydan fazladır ugraşıyoruz söyledigin gibi ne zaman nette olmam defter güncellenmiş oluyor eger 1-2-3 seçeceklerse şimdiye kadar yapılan şeylere göre yapmalılar o zaman şimdiye kadar boşa mı kürek çektik saçma
aynen katılıyorum ya bence öle olmaz neticede hemen yapanlar ipodları aldı hem o hediyeleri alacaklar hemde fazla puan bence çok olur.....
doğru diyosun bu aksaklığın üstüne bi de arada bilgisayarın takılırsa tam kaçırıyosunfenerbahche demiş ki:gözlere çok yüklenmeyin ya seslerden de anlaşılıyo hareketler .. hatta bazı hareketleri 2 kere yaptıklarını anca sesle anlıyosunuz ...
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
JaKoBiaNx demiş ki:JaKoBiaNx demiş ki:walla bakalım ben sunu tam olarak anlamadım umarım yamanı bulmadaki gizli puanlar guncellemenın oldugu veya ilk ipucunu bulanlara verilmez yoksa saça olur ben okuldayken oluyordu bazı guncellemeler ama gelir gelmez bakıyordum eger o insan benden daha fazla puan olacaksa hiç ugrasmasaydık....zamana yazık oldu bide kpss var onumde oyun yuzunden son 5 gundur kitabı açmıyorum yazık bize beeeeeeeeeeeeeeesana katılıyorum oyunun sonucu bu oyuna endeksli olmamalı okadar zor oyunları oynadık bu onların içinde en kolayı ayrıca neredeyse 1 aydan fazladır ugraşıyoruz söyledigin gibi ne zaman nette olmam defter güncellenmiş oluyor eger 1-2-3 seçeceklerse şimdiye kadar yapılan şeylere göre yapmalılar o zaman şimdiye kadar boşa mı kürek çektik saçma
aynen katılıyorum ya bence öle olmaz neticede hemen yapanlar ipodları aldı hem o hediyeleri alacaklar hemde fazla puan bence çok olur.....
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
arkadaslar soylencegınıze bu konu baslıgı altındaki ilk sayfaya bakarsanız orda arkadas foto yu koymus puanlamanın nası ypılcagını okursanı hıc bole laf kalabalıgı olmaz biraz bakın lütfen
brknt88- Mesaj Sayısı : 63
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası