tarifaradyo.com/telsizhaberlesme/
+3
Scream_
*caramel*
infantry21
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
tarifaradyo.com/telsizhaberlesme/
arkadaşlar bu site açılmıyor ya bizx ne yapacağız sadece siyah ekran çıkıyor ve sol altta bitti yazıyor yani yeni bir görüntü filan gelmiyecek diye
infantry21- Mesaj Sayısı : 1
Geri: tarifaradyo.com/telsizhaberlesme/
nasıl açılmıyor ben bugün girdim
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
ya adam üyelik acıyo ve acar acmaz hemen forum ac kardeşim biraz arastır formu ya kolayı var tabi hemen forum acalım yapan enayiler vardır tabi bu sorunun cevabı var forumda arkadasım...
Scream_- Mesaj Sayısı : 151
arkadaşlar sakin madem öle bir sey var demekki adamlar sonrada katılmaları engellemek istemişlerki bazı adımları gerçekleştirmeyen arkadaşlara engel koymuslar bu bizim işimize yarıyor....
ya hayır tamamiyle kendinden kaynaklanan bi sorun sonradan girilmesini engelleme filan yok..geçen gün benim ev arkadaşım girdiği sayfaya ben giremedim...düzelir o.
isaeken- Mesaj Sayısı : 13
SU SİTEYİ LÜTFEN TAKİP EDİN yeniseniz yok etmicem hazıra konucam diyosanızda burdaki bu kadar emegi olan her güncellemeyi saniyesi saniyesine takip eden sabırla bekleyen arkadasların hicte hosgorusuyle karsılasmassınız arastırın bu sitede yeni bi güncelleme olmadıgı sürece herseyin acıklaması war bu oyunun amacı arastırmak burda tembellige yer yok eer baslık acıcaksanız bu laflarıda yemek zorundasınız
brknt88- Mesaj Sayısı : 63
selman
brknt88 sana katılıyorum zaten hazıra konan arkadasların hiç şansı yok. araştırma yapıpta ilerleryenler puan alacak. kimsenin hakkı yenmez inş.
burada eskiden mükkeml bi dayanısma wardı herkez arastırırdı hic gereksiz sacma sapan sey yoktu ya hadi baslık actın hicmi bakmadın bu kadarmı hazırakonulur ya bi kere okuyo baslık acıyo işini goruyo sonra zora gelince bi baslık daha emege saygı biraz eer zaten bu kadar insanın cabalaması gorulmeden bu hazıra konan arkadsalar alırsa odulu sadece oyunu hazırlayanlar oyunla ugrasmak yerine birazda neler oldugunu takip etsinler derim sadece biz eglencemizi yasadık harika insanlarla tanıstık burda oyle bişi yaparlarsa onların ayıbı olur alt üstü bi oyun bu ve kazanması gerektigini düsündügüm cokta arkadasım war burda umarım hak yenmez ve bu bos konu acan arkadaslarada bi cozum bulunur gerci biraz gec artık
selman
sorma ya ne arkadaslar var. adam yeni kayıt olmuş. yaw hiçmi bakmıon forma hemen baslık acıo. yardım yardım gerçi hiç bi arkadaş yardım etmio zaten. ama millet beleşçi olmuş be kardeş
ilk zamanlar cok güzeldi burası ya ben kayıtlı diildim ama hep okur takip ederdm oyunun basladıgı ilk zamanlarda basladım kimse cok soylemezdi birbirine kendimiz bulalım diye en sonunda dayanamzz cıkardı biri soylerdi sewinirdik hepimiz:Dgüzeldi ama bunların yaptıgı terbiyesizlik baska bişi diil
selman
aynen bende takip ederdim. forumu ben hiç başlık açmadım. zaten herşeyin çözümü vardı. ama işte baska arkadaslar cahil işte yaw idare et be kardeşş. ne yapcan laf olsun torba dolsun
1 sayfadaki 1 sayfası