ALEMŞAHA ŞİKAYETLERİNİZ
+26
Queen_of_losers
aycaok
Alemsah Ozturk
travma
k3n4n
BASCAVUS
alizebu
oldudabitti
maglife
seablue
mirkan26
ronaldwatson
visal
demobilir
BİLGE
omerfaruk
sedefcik
mr.sylaR
yasoon
FoReVeR-LoVe
ipek
mikado
mad1tr
midfielder7
CoCoPReNSeS
JaKoBiaNx
30 posters
7 sayfadaki 7 sayfası
7 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: ALEMŞAHA ŞİKAYETLERİNİZ
En son necmi tarafından C.tesi Haz. 28, 2008 11:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Eğer gerçekten Alemşah Öztürk isen sana tek bir kelime söylüyorum. Neden böyle bir araştırma oyununda böyle saçma bir oyunla son yaptınız. Sizdeki proje resmine uygun bir oyun seyri olmadı. Oyun bitti ama bloglarda tık yok. Oyunun ilk başları için ne kadar ödül verilirse hakersiniz ama oyunun sonu için benden en fazla ayıp olmasın diye 10 üzerinden 1 alırsınız. İnan Milli takımın yenilmesi bile beni bu kadar hayal kırıklığına uğratmadı.
Not: Eğer Alemşah değilde onun adını alarak gerzeklik yapmaya çalışan biri isen o zaman Allah belanı versin.
Not: Eğer Alemşah değilde onun adını alarak gerzeklik yapmaya çalışan biri isen o zaman Allah belanı versin.
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
hakanidea demiş ki:Eğer gerçekten Alemşah Öztürk isen sana tek bir kelime söylüyorum. Neden böyle bir araştırma oyununda böyle saçma bir oyunla son yaptınız. Sizdeki proje resmine uygun bir oyun seyri olmadı. Oyun bitti ama bloglarda tık yok. Oyunun ilk başları için ne kadar ödül verilirse hakersiniz ama oyunun sonu için benden en fazla ayıp olmasın diye 10 üzerinden 1 alırsınız. İnan Milli takımın yenilmesi bile beni bu kadar hayal kırıklığına uğratmadı.
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
Hakan abi sen de ben gibi baya baya bunalmışsın
k3n4n- Mesaj Sayısı : 54
hakanidea demiş ki:Eğer gerçekten Alemşah Öztürk isen sana tek bir kelime söylüyorum. Neden böyle bir araştırma oyununda böyle saçma bir oyunla son yaptınız. Sizdeki proje resmine uygun bir oyun seyri olmadı. Oyun bitti ama bloglarda tık yok. Oyunun ilk başları için ne kadar ödül verilirse hakersiniz ama oyunun sonu için benden en fazla ayıp olmasın diye 10 üzerinden 1 alırsınız. İnan Milli takımın yenilmesi bile beni bu kadar hayal kırıklığına uğratmadı.
hakan sakin ol arkadaşım anlıyorum seni o kadar emek verdin ki başından beri sende allahlarından bulsunlar artık
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
Sevgili arkadaşlarım ;necmi demiş ki:
Bu oyunu binlerce kişi oynadı ve sadece 3 kişi kazanacak siteyi hacklemek dışında bence bütün hileleri yapmakta ve en iyisini yapmakta oyuna dahil olmalı yoksa zaten bilgisyar internet hızı vs.herşey etkiliyo bu olayı.Ayrıca ı-pod alanlar şansa o an internet başındaydı sizce hak edenler onlarmıydı.Bence oyuna en iyi hileyi bulmak ve o programı en iyi kullanmakta oyuna dahildir.Yani teknolojiyide süper kullanmak gerekir.En güzel hileyi yapan ve araştırma puanı yüksek olan kazanmalıdır.
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
ayh heryere aynı şeyi yazmışın be dedem
yasoon- Mesaj Sayısı : 99
yaşlılık işte yazcak başka bişe bulamamış...bunamış yaw sıcaktan...yasoon demiş ki:ayh heryere aynı şeyi yazmışın be dedem
doğru vallaFrOvEr - LoVe demiş ki:yaşlılık işte yazcak başka bişe bulamamış...bunamış yaw sıcaktan...yasoon demiş ki:ayh heryere aynı şeyi yazmışın be dedem
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
tekrar oyna butonu calismiyor, bilginize...
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
7 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7 sayfadaki 7 sayfası