MEZUN MU OLDUM NE!! :d
+14
oldudabitti
yasoon
djveysel
ipek
visal
demobilir
BİLGE
sedefcik
scissorhands
ronaldwatson
midfielder7
BASCAVUS
mad1tr
JaKoBiaNx
18 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
MEZUN MU OLDUM NE!! :d
arakdaşlar bugun ben mezuniyetimi yaşadım bunu sizinle paylaşmak istedim umarım bu durum için bana kızmazsınız sizlerlede paylaşmak istedim nasıl olsa oyun sayesinde buyuk bir aile olduk
nasılım umarım okuyan her arkadaşım mezuniyeti yaşar ve iş bulur
nasılım umarım okuyan her arkadaşım mezuniyeti yaşar ve iş bulur
En son JaKoBiaNx tarafından Salı Haz. 24, 2008 11:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: MEZUN MU OLDUM NE!! :d
Bu arada hayirli olsun Umarim bundan sonrasida kolay olur İş bulmak gibi
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
teşekkür ediyorum işte benide o korkutuyor açıkçası :d Türkiyedeyiz yaamad1tr demiş ki:Bu arada hayirli olsun Umarim bundan sonrasida kolay olur İş bulmak gibi
Hayırlı olsun,darısı bizim başımıza Yaman'ı bulunca da diploma vardı dimi,senin iki diploma olcek bu gidişle
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
bizim mezuniyette salı günü bende oluyom bu sene allahın izniyle
midfielder7- Mesaj Sayısı : 151
bu arada kardeş hayırlı olsun
Sana da hayırlı mezuniyetler midfielder kardeşim
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
teşekkür ederim saol
hizvolkan demiş ki:Hayırlı olsun,darısı bizim başımıza Yaman'ı bulunca da diploma vardı dimi,senin iki diploma olcek bu gidişle
bilmem ole mi oluyormus bencede arkadaşlar darısı başınıza hayatta başarılar herkese
tebrik ederim abi hayılı ugurlu olsun umarım hepimiz iş bulabilirizmidfielder7 demiş ki:bizim mezuniyette salı günü bende oluyom bu sene allahın izniyle
inşallah jakobian asıl hayat şimdi başlıyo herkes emeğinin karşılığını alır inşallah
tebrikler darısı başımıza...
ronaldwatson- Mesaj Sayısı : 316
midfielder7 demiş ki:inşallah jakobian asıl hayat şimdi başlıyo herkes emeğinin karşılığını alır inşallah
inşallah arkadaşlar darısı butun okuyan arkadaşlarımızın başına diyorum
hayırlı olsun arkadasım.umarım dilediğin gibi gelişir herşey.iş hayatında başarılar..
scissorhands- Mesaj Sayısı : 4
HAYIRLI OLSUN
sedefcik- Mesaj Sayısı : 41
scissorhands demiş ki:hayırlı olsun arkadasım.umarım dilediğin gibi gelişir herşey.iş hayatında başarılar..
herkerse teşekkür ediyorum arkadaşlar eksik olmayın umarım herkes istediklerini yaşama sansına sahip olur çünkü bence hepiniz hakediyrsunuz....iyiki bu foruma kayıt oldum sizin gibi arkadaşlarım old için kendimi çok şanslı hissediyorum...
...ÇOOKKKK tebrik ederim arkadaşımmm..Alalhım yolunu açık eylesin...
İnşallah sevdiğin mutlu olduğun ve süper mesai arkadaşlarının olacağı bir işin olur.))
bende eskişehirin 2 üniversitesinide bitirdim..hihi...Başka bi aşığım Eskişehireee...Adalarda porsuğa karşı bi keyif kafesi içmeyyi çok ösledimmm..)) SEvincin daim olsun.)
İnşallah sevdiğin mutlu olduğun ve süper mesai arkadaşlarının olacağı bir işin olur.))
bende eskişehirin 2 üniversitesinide bitirdim..hihi...Başka bi aşığım Eskişehireee...Adalarda porsuğa karşı bi keyif kafesi içmeyyi çok ösledimmm..)) SEvincin daim olsun.)
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
hayırlı olsun bundan sonraki mücadelen daha da önemli allah yardımcın olsun
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
BİLGE demiş ki:...ÇOOKKKK tebrik ederim arkadaşımmm..Alalhım yolunu açık eylesin...
teşekkür ettim eksik olamayın arkadaşlar....way bilgecim sende mi ESKİŞEHİRDE okudun süpersn!!!aynen sana katılmamak mumkunmu esk harika bir yer!!!iş başvurularını esk için yaptım burayı seviyorum işin düşerse ve ben burda olursam kahve içmeye beklerim bak ona gore
demobilir senin tebrigin içinde tşk ederim umarım dedigin gibi olur
en güzeli okulu hiç bitirmemekmiş aslında en büyük derdin finaller oluyor bide bizim gibi memur olursan vay haline allah başka dert vermesin inşallah hiç sıkıntı görmezsin o heves kırılınca üzülüyorum ben dokunuyor insana ben göreve başladığımda ik duyduğum şey bu kadar idealist olmayındı üzülmüştüm bi şekilde köreltmeye çalışıyorlar sanki insanı
JaKoBiaNx demiş ki:BİLGE demiş ki:...ÇOOKKKK tebrik ederim arkadaşımmm..Alalhım yolunu açık eylesin...
teşekkür ettim eksik olamayın arkadaşlar....way bilgecim sende mi ESKİŞEHİRDE okudun süpersn!!!aynen sana katılmamak mumkunmu esk harika bir yer!!!iş başvurularını esk için yaptım burayı seviyorum işin düşerse ve ben burda olursam kahve içmeye beklerim bak ona gore
tabiki..işalaa..çok sevinirim...hocalarımın yanında kalıcaktım bende.amaa babam izin vermedi...şimdi mali müşavir olacam die istediğm kadar uraşıym.ıı ııh..artı iije zorlaştı..bidee ingilizce gelio staj başlatma sınavında..ıı ııh yok..Ayıptır sölemesi bebekde düşünüoruz bu aralar...şansımı zorlamıycamm..(Böle özel şeleri yazıorum amaa..yanlış anlamayın aile gibi olduğumuzu hissetiriosunuzz)..bi emmur olsam..Özel sektörden kurtulsam..şimdi ona çalışıom..işala sonuç VeRirr..Rüya kent Eskişehireee SevGileRRRr....
demobilir senin tebrigin içinde tşk ederim umarım dedigin gibi olur
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
GOZUN AYDIN JAKOBiANX ,
Tebrik ediyorum.Mezun olacak diger arkadaslari da tabiki...Mezun olan herkese Allah (cc) hayirli kazanc kapilari nasib etsin!
Tebrik ediyorum.Mezun olacak diger arkadaslari da tabiki...Mezun olan herkese Allah (cc) hayirli kazanc kapilari nasib etsin!
visal- Mesaj Sayısı : 373
seni de görmüş olduk bu arada
hayırlı olsun darısı başımademobilir demiş ki:seni de görmüş olduk bu arada
ipek- Mesaj Sayısı : 139
hadi bakalım allah bekleyen herkese yaşatsın güzel bir olay tabi
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
1 sayfadaki 3 sayfası