ARAŞTIRMA PUANLARIMIZ BURDA..
+17
crimeangel
demobilir
gunes_esra
*caramel*
mirkan26
CERYANCI
ipek
haribo
BASCAVUS
alizebu
hernurman
visal
omerfaruk
mikado
BİLGE
midfielder7
JaKoBiaNx
21 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: ARAŞTIRMA PUANLARIMIZ BURDA..
bu ne saçmalıktır anlamadım oyunun süresi sürekli uzuyor ve araştırma puanları neye göre veriliyor anlayamadım
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
*caramel* demiş ki:bu ne saçmalıktır anlamadım oyunun süresi sürekli uzuyor ve araştırma puanları neye göre veriliyor anlayamadım
Vala caramelcim..yormaaa kendini..Saçam bi akıl..Saçma bi puanlama...seninde adın vardı ama listede?? ben öle hatırlıom sanki?
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
BİLGE demiş ki:*caramel* demiş ki:bu ne saçmalıktır anlamadım oyunun süresi sürekli uzuyor ve araştırma puanları neye göre veriliyor anlayamadım
Vala caramelcim..yormaaa kendini..Saçam bi akıl..Saçma bi puanlama...seninde adın vardı ama listede?? ben öle hatırlıom sanki?
benim adım var ama yarışmanın süresi neden sürekli uzuyor onu anlayamadım amaçları ne acaba
Benim araştırma puanım 13758 bende büyük olasılıkla 8-9 mayıs gibi oyuna başladım ilk başlayanlardanım ve mors dışındakileri kendim buldum. ama penguenlerde en fazla 247656 yaptım ve 4 arkadaşımı davet ettim ve oyuna başladılar
gunes_esra- Mesaj Sayısı : 8
en son oynadığım oyunun puanı: 252264
araştırma puanı: 11244
toplamda : 263508
ben en yüksek alınan puan geçerli diye biliyordum ne yani en son oynadığımız çok düşükte çıksa onu mu sayacaklar saçmalıklar artıyor iyice bu kadarda olmaz
araştırma puanı: 11244
toplamda : 263508
ben en yüksek alınan puan geçerli diye biliyordum ne yani en son oynadığımız çok düşükte çıksa onu mu sayacaklar saçmalıklar artıyor iyice bu kadarda olmaz
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
valla benim davet ettiğim hiçkimse başlamadı oyuna yani ordan puanım yok yarışmaya ilk sıralarda başladım sayılır çoğu oyunu da hemen yaptım artık elimden gelen bu kadar başından beri herşeye adaletli olur mutlaka diyordum emindim ama artık hiç güvenim kalmadı kesinlikle berbat bir haldeyiz kandırılmış hissediyorum kendimi
benimde araştırma puanım 89xx miş. en azından 500 falan alan arkadaşlardan fazla araştırmışım demekki ama hala penguen oyununda 250 k barajına bile gelemedim o ayrı konu :S
crimeangel- Mesaj Sayısı : 221
crimeangel demiş ki:benimde araştırma puanım 89xx miş. en azından 500 falan alan arkadaşlardan fazla araştırmışım demekki ama hala penguen oyununda 250 k barajına bile gelemedim o ayrı konu :S
aynıyız hemşom...8900 küsurr benimde ki en fazla 252 bin mi ne yaptımm
benim niye 4878 yahu.İnanın mors dışında herşeyi kendim yaptım.BİLGE demiş ki:crimeangel demiş ki:benimde araştırma puanım 89xx miş. en azından 500 falan alan arkadaşlardan fazla araştırmışım demekki ama hala penguen oyununda 250 k barajına bile gelemedim o ayrı konu :S
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
alizebu demiş ki:benim niye 4878 yahu.İnanın mors dışında herşeyi kendim yaptım.BİLGE demiş ki:crimeangel demiş ki:benimde araştırma puanım 89xx miş. en azından 500 falan alan arkadaşlardan fazla araştırmışım demekki ama hala penguen oyununda 250 k barajına bile gelemedim o ayrı konu :S
canım sanırım başlangıç tarihi...
ben mayısın başlarında başladımm...amaa msn hacklendi..sil baştan bi dahaa.ondan düşükküm
bende ilklerdenim Bilgeciğim.BİLGE demiş ki:alizebu demiş ki:benim niye 4878 yahu.İnanın mors dışında herşeyi kendim yaptım.BİLGE demiş ki:crimeangel demiş ki:benimde araştırma puanım 89xx miş. en azından 500 falan alan arkadaşlardan fazla araştırmışım demekki ama hala penguen oyununda 250 k barajına bile gelemedim o ayrı konu :S
canım sanırım başlangıç tarihi...
ben mayısın başlarında başladımm...amaa msn hacklendi..sil baştan bi dahaa.ondan düşükküm
[/quote]
bende ilklerdenim Bilgeciğim. [/quote]
işte tam bilemiomki canımcımm bendeee...muallak herşeyy.yani bu budur diemiomm inan artık....
bende ilklerdenim Bilgeciğim. [/quote]
işte tam bilemiomki canımcımm bendeee...muallak herşeyy.yani bu budur diemiomm inan artık....
bende ilklerdenim Bilgeciğim. [/quote]BİLGE demiş ki:
işte tam bilemiomki canımcımm bendeee...muallak herşeyy.yani bu budur diemiomm inan artık.... [/quote]
sağol canım yaa.hadi size iyi akşamlar .görüşmek üzere Allaha emanet olun
alizebu demiş ki:bende ilklerdenim Bilgeciğim.BİLGE demiş ki:
işte tam bilemiomki canımcımm bendeee...muallak herşeyy.yani bu budur diemiomm inan artık.... [/quote]
sağol canım yaa.hadi size iyi akşamlar .görüşmek üzere Allaha emanet olun[/quote]
sende bitanemm..dua ile....kısmetse görüşürüz yarına
necmi demiş ki:araştırma puanı neye göre veriliyor acep
oyuna başlangıç tarihi adımları yapma süresi falan diye biliyorum ama
puanlarımıza nereden bakıyoruz ki
barışcı- Mesaj Sayısı : 5
kalbinin dediği yerden...barışcı demiş ki:puanlarımıza nereden bakıyoruz ki
barışcı demiş ki:puanlarımıza nereden bakıyoruz ki
en son penguen oyununu bitirdikten sonra iki puaninda gorebilirsin Penguen oyununada gelmemissen masaustundeki klasoru oku derim
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
benim araştırma puanım 15 bine yakın bu arada araştırma puanı oyuna başlayış süresiylede alakalı gibime geliyor
*caramel* demiş ki:benim araştırma puanım 15 bine yakın bu arada araştırma puanı oyuna başlayış süresiylede alakalı gibime geliyor
alakalı kayıt tarihi etkiliyor bildiğim kadarıyla
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası