engokan bulundu!!!
+2
JaKoBiaNx
sedefcik
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
engokan bulundu!!!
işte merak edilen engokan
Adım : Engin Okan Çetin Yaşım : 9 Doğum Tarihim : 09.12.1999 Yaşadığım Yer : Antalya
engokanın yaşı tahminimden büyük çıktı adı okan bu yaşlardaki çocukların severek izlediği avatar çizgi filmindeki aang (eng) karakterinide başına koyunca oldu engokan.(bence)
okancım,teyzecim seni bulamayacağızı düşündün ama yanıldın dimi?biz ki yamanı bulmuşuz,seni mi bulamayacağız?hadi şimdi büyüklerinden özür dilede bitsin bu iş.girmek istersen sen yine gir siteye.sormak istediklerini sor.yazmaya meraklısın belli ama birazda okumaya çalış tamam mı canım?son gelen mesajlar ı okusan yeterli.keşke baştan deseydin yaşını.saklamana hiç gerek yoktu ki.
Yaşasın madalya kazandım
15.04.2008 07:03:17
Sabah kalktım. Kahvaltımı yaptım.Sonra ödevlerimi bitirdim.Saat 9 da Taekwondo ya gittim.Akşam 18 de döndüm. Çok yoruldum.Ama güzel bir şey olmuştu.Park boyanmıştı,salıncaklar değiştirilmişti,hatta daha iyisi.Madalya kazanmıştım.Üstelik altın madalyaydı.Akşam saat 21 de madalyamı çıkarmadan yattım.Ve o gece rüyamda 1 milyar tane madalya gördüm.Ayrıca hepsi benimdi.
bu okanın blogunda yazdığı yazılarda biri.bir çocuk sitesinde üye.işte adresi
http://www.bilgievi.gen.tr/frmHome.aspx?PersonID=1347
sedefcik- Mesaj Sayısı : 41
Geri: engokan bulundu!!!
iyide aga bu adam nasıl hediyeleri alıyor bu durumda ulen olm saçma daha yası 9
9 olabilir
yaşım 9 olabilir ama oyunda 1. sıradayımJaKoBiaNx demiş ki:iyide aga bu adam nasıl hediyeleri alıyor bu durumda ulen olm saçma daha sı 9
delimisin
sen delimisin ya.Herkesin kişisel bilgiye hakkı vardır.Sende gidiyon benim bütün kişisel bilgilerimi yazıyonsedefcik demiş ki:
işte merak edilen engokan
Adım : Engin Okan Çetin Yaşım : 9 Doğum Tarihim : 09.12.1999 Yaşadığım Yer : Antalya
engokanın yaşı tahminimden büyük çıktı adı okan bu yaşlardaki çocukların severek izlediği avatar çizgi filmindeki aang (eng) karakterinide başına koyunca oldu engokan.(bence)
okancım,teyzecim seni bulamayacağızı düşündün ama yanıldın dimi?biz ki yamanı bulmuşuz,seni mi bulamayacağız?hadi şimdi büyüklerinden özür dilede bitsin bu iş.girmek istersen sen yine gir siteye.sormak istediklerini sor.yazmaya meraklısın belli ama birazda okumaya çalış tamam mı canım?son gelen mesajlar ı okusan yeterli.keşke baştan deseydin yaşını.saklamana hiç gerek yoktu ki.
Yaşasın madalya kazandım
15.04.2008 07:03:17
Sabah kalktım. Kahvaltımı yaptım.Sonra ödevlerimi bitirdim.Saat 9 da Taekwondo ya gittim.Akşam 18 de döndüm. Çok yoruldum.Ama güzel bir şey olmuştu.Park boyanmıştı,salıncaklar değiştirilmişti,hatta daha iyisi.Madalya kazanmıştım.Üstelik altın madalyaydı.Akşam saat 21 de madalyamı çıkarmadan yattım.Ve o gece rüyamda 1 milyar tane madalya gördüm.Ayrıca hepsi benimdi.
bu okanın blogunda yazdığı yazılarda biri.bir çocuk sitesinde üye.işte adresi
http://www.bilgievi.gen.tr/frmHome.aspx?PersonID=1347
muhahaha 20 yaşındaymış ta mış yavrum gel bizede sana derslerinde yardımcı olayim
bu ne ya
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
FrOvEr - LoVe demiş ki:çocuk işte demobilir hocam...
yeni bi tane atladı mı oyun herkesi sıktığı an biri çıkıyor ortaya boşverin takılsın
Ben diğer konuda 10 yazmıştım tahminen yaşını. Doğru bir tespit yapmışım. Ama IQ falan epey düşük maalesef. Ortalamanın çok altında. Şimdiki çocuklar zehir gibi oluyor ama bu maalesef biraz genetik biraz çevresel etkilerle epey geride kalmış. Suç O'nda değil ailesinde. Bu yaşta hiçbir şekilde kendini geliştirememiş bir çocuğun internet gibi bir ortama girmesine izin veriyorlar. Ne diyelim. Hadi çocuğum sen git biraz kitap oku. Kendini geliştir. Tamam!
haribo- Mesaj Sayısı : 23
dediklerine aynen katılıyorum haribo ...haribo demiş ki:Ben diğer konuda 10 yazmıştım tahminen yaşını. Doğru bir tespit yapmışım. Ama IQ falan epey düşük maalesef. Ortalamanın çok altında. Şimdiki çocuklar zehir gibi oluyor ama bu maalesef biraz genetik biraz çevresel etkilerle epey geride kalmış. Suç O'nda değil ailesinde. Bu yaşta hiçbir şekilde kendini geliştirememiş bir çocuğun internet gibi bir ortama girmesine izin veriyorlar. Ne diyelim. Hadi çocuğum sen git biraz kitap oku. Kendini geliştir. Tamam!
geliştirdim
ben kendimi geliştirdim zaten asıl siz kendinizi geliştirinharibo demiş ki:Ben diğer konuda 10 yazmıştım tahminen yaşını. Doğru bir tespit yapmışım. Ama IQ falan epey düşük maalesef. Ortalamanın çok altında. Şimdiki çocuklar zehir gibi oluyor ama bu maalesef biraz genetik biraz çevresel etkilerle epey geride kalmış. Suç O'nda değil ailesinde. Bu yaşta hiçbir şekilde kendini geliştirememiş bir çocuğun internet gibi bir ortama girmesine izin veriyorlar. Ne diyelim. Hadi çocuğum sen git biraz kitap oku. Kendini geliştir. Tamam!
engokan demiş ki:ben kendimi geliştirdim zaten asıl siz kendinizi geliştirinharibo demiş ki:Ben diğer konuda 10 yazmıştım tahminen yaşını. Doğru bir tespit yapmışım. Ama IQ falan epey düşük maalesef. Ortalamanın çok altında. Şimdiki çocuklar zehir gibi oluyor ama bu maalesef biraz genetik biraz çevresel etkilerle epey geride kalmış. Suç O'nda değil ailesinde. Bu yaşta hiçbir şekilde kendini geliştirememiş bir çocuğun internet gibi bir ortama girmesine izin veriyorlar. Ne diyelim. Hadi çocuğum sen git biraz kitap oku. Kendini geliştir. Tamam!
engokan ben sana bir site adresi vereyim.bak orada çok eğleneceksin.türkiyenin en büyük çocuk forum sitesi.biraz orda dolaş.tamam mı teyzecim?
]http://www.forumcocuk.com/
En son sedefcik tarafından Perş. Haz. 26, 2008 10:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sedefcik- Mesaj Sayısı : 41
sedef teyzeni dinle...sedefcik demiş ki:engokan demiş ki:ben kendimi geliştirdim zaten asıl siz kendinizi geliştirinharibo demiş ki:Ben diğer konuda 10 yazmıştım tahminen yaşını. Doğru bir tespit yapmışım. Ama IQ falan epey düşük maalesef. Ortalamanın çok altında. Şimdiki çocuklar zehir gibi oluyor ama bu maalesef biraz genetik biraz çevresel etkilerle epey geride kalmış. Suç O'nda değil ailesinde. Bu yaşta hiçbir şekilde kendini geliştirememiş bir çocuğun internet gibi bir ortama girmesine izin veriyorlar. Ne diyelim. Hadi çocuğum sen git biraz kitap oku. Kendini geliştir. Tamam!
engokan ben sana bir site adresi vereyim.bak orada çok eğleneceksin.türkiyenin en büyük çocuk forum sitesi.biraz orda dolaş.tamam mı teyzecim?
www.foumcocuk.com
çok güzel yaa çocuğa bak nasıl dil döktürüyor anlamıyoda ama tatlı dil falan
FrOvEr - LoVe demiş ki:verme gaz demobilir hocam sonra 15-20 tane daha baslık acar bu velet...
haklı walla
1 sayfadaki 1 sayfası