PUANLAR ARTIYOR ALLA ALLA!!!!
+4
omerfaruk
ronaldwatson
haribo
JaKoBiaNx
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
PUANLAR ARTIYOR ALLA ALLA!!!!
eee buna ne diyeceksiniz omerfaruk sustu sustu sonra bakın puanı birden arttı oyun yavasta degil şimdi buna ne diyorsunuz....abi bırakın ya bana laf sokmaya çalışanlara bakın hele herkes açık bulmus bizimki sansa oldu onlar haklı bi de.....(ağlıyordun yazan arkadaşa bak hala aglamaya devam ediyorum nasıl hoşuna gitti mi )...
Geri: PUANLAR ARTIYOR ALLA ALLA!!!!
Burdaki herkes şahit! Benim dememe gerek yok!
haribo- Mesaj Sayısı : 23
eyv kardeşim sağolasın bakın bişi söliyim iyiki bunlar olmus bakın herkesin foyası açığa çıkmaya başladı daha durun başkalarıda gelecek sabır....haribo demiş ki:Burdaki herkes şahit! Benim dememe gerek yok!
Dediğin gibi herkesin foyası açığa çıktı. Sorun yok. Herkes hakettiğini bulur nasılsa.
haribo demiş ki:Dediğin gibi herkesin foyası açığa çıktı. Sorun yok. Herkes hakettiğini bulur nasılsa.
bak bu konuda sana kesinlikle hak veriyorum abi bak oyunda açık var hala var adamlar geçen guncelleme yaptı ama bu adamlar farklı seyler kullanıyorlar...onları duzeltmedikçe olmaz abisi ama lutfen benide anlayın az çalışmadım az ugrasmadım süphesiz sizde ugrastınız umarım hakedenler alır diyorum herşeye ragmen....
JaKoBiaNx demiş ki:haribo demiş ki:Dediğin gibi herkesin foyası açığa çıktı. Sorun yok. Herkes hakettiğini bulur nasılsa.
bak bu konuda sana kesinlikle hak veriyorum abi bak oyunda açık var hala var adamlar geçen guncelleme yaptı ama bu adamlar farklı seyler kullanıyorlar...onları duzeltmedikçe olmaz abisi ama lutfen benide anlayın az çalışmadım az ugrasmadım süphesiz sizde ugrastınız umarım hakedenler alır diyorum herşeye ragmen....
Bütün bölümlerden şahane alsan bile 349 puanı yapman imkansız... Hatta senin için iki kat imkansız çünkü araştırma puanı 6600 gibi bişey olan birisi o puanı alamaz...
ronaldwatson- Mesaj Sayısı : 316
ronaldwatson demiş ki:JaKoBiaNx demiş ki:haribo demiş ki:Dediğin gibi herkesin foyası açığa çıktı. Sorun yok. Herkes hakettiğini bulur nasılsa.
Bütün bölümlerden şahane alsan bile 349 puanı yapman imkansız... Hatta senin için iki kat imkansız çünkü araştırma puanı 6600 gibi bişey olan birisi o puanı alamaz...
alla alla elimlemi girdim sanıyorsun adamım :d komiksin!!walla bişi yapmadım ister inan ister inanma!!!! tortula bak iyice cosuyor 3511xx olmus alla alla adamın araştırma puanı acaba benden fazlamı????abi eleman dun kayıt oldu yaa bırakın bu işleri...daha da artar ama bekle son gunlerde 360xxx gorecez...
JaKoBiaNx demiş ki:ronaldwatson demiş ki:JaKoBiaNx demiş ki:haribo demiş ki:Dediğin gibi herkesin foyası açığa çıktı. Sorun yok. Herkes hakettiğini bulur nasılsa.
alla alla elimlemi girdim sanıyorsun adamım :d komiksin!!walla bişi yapmadım ister inan ister inanma!!!! tortula bak iyice cosuyor 3511xx olmus alla alla adamın araştırma puanı acaba benden fazlamı????abi eleman dun kayıt oldu yaa bırakın bu işleri...daha da artar ama bekle son gunlerde 360xxx gorecez...
bi kaç gün sonra göreceğim kimler kalıyo o puan sıralamasında...
valla penguen oyunundan alınabilecek en yüksek puan 345bin. bu kesin böyle. üst sıralardan birilerini hile yaptı diye atmazlarsa benim için olay bitmiştir - alabileceğim en yüksek puan 345000+693 = 345693 oluyor.
geride kalanlara başarılar.
omerfaruk- Mesaj Sayısı : 29
ben oyunun işleyişinde bi değişiklik göremedim, her hareketten sonra hemen hemen aynı puanı alıyorum
bana necmi tüyo verdi diyorsun, kelin ilacı olsa başına sürer, adam listeye giremedim diyor
kafa karıştırmaya mı çalışıyorsun, fare ayarlarıyla ilgili birşeyler var, ama pek de etki ettiğini sanmıyorum
bana necmi tüyo verdi diyorsun, kelin ilacı olsa başına sürer, adam listeye giremedim diyor
kafa karıştırmaya mı çalışıyorsun, fare ayarlarıyla ilgili birşeyler var, ama pek de etki ettiğini sanmıyorum
mikado- Mesaj Sayısı : 170
345000 i nasıl buldun?omerfaruk demiş ki:valla penguen oyunundan alınabilecek en yüksek puan 345bin. bu kesin böyle. üst sıralardan birilerini hile yaptı diye atmazlarsa benim için olay bitmiştir - alabileceğim en yüksek puan 345000+693 = 345693 oluyor.
elif- Mesaj Sayısı : 93
mikado demiş ki:ben oyunun işleyişinde bi değişiklik göremedim, her hareketten sonra hemen hemen aynı puanı alıyorum
fare ayarında hiç bişey yok sadece en hızlı hali getirmiş... sadece bu onu ben de daha öncedien yaptım...ama bi işe yaramıyo
Oyunda üst üste 3 er kombinasyonlu sayılar gelse;
(333 444
444 111 222
111 222 333 444
555 666 555 444 333) gibi ancak böyle tam puan alınır. Oyunu en üst konsantrasyonla bile oynasan,şansın da yanında olsa 300000 ancak alınır. Üzerine 15000 de araştırma puanı koy. Maksimumu 315000-320000'dir. Bu yüzden sıralamadan bu puanların üstündeki kişilerin hem puanları silinmeli,hem de diskalifiye edilmelidir.
(333 444
444 111 222
111 222 333 444
555 666 555 444 333) gibi ancak böyle tam puan alınır. Oyunu en üst konsantrasyonla bile oynasan,şansın da yanında olsa 300000 ancak alınır. Üzerine 15000 de araştırma puanı koy. Maksimumu 315000-320000'dir. Bu yüzden sıralamadan bu puanların üstündeki kişilerin hem puanları silinmeli,hem de diskalifiye edilmelidir.
haribo demiş ki:Oyunda üst üste 3 er kombinasyonlu sayılar gelse;
(333 444
444 111 222
111 222 333 444
kesinlikle doğru söylemişsin kardeşim.... O yüzden size diyorum ne kadar çok 41-29 yani bu oyunun yapımcılarına mail atarsak o kadar başarılı oluruz...
(333 444
444 111 222
111 222 333 444
haklsın da sayıların peşpeşe gelmesi de pek yaramıyor
az önce ilk elde 422222 geldi 22000 puan alabildim, daha önce daha karışık kombinasyonda en fazla 24000 almıştım
Sanırım ilk 6 lı da en fazla 25000 alınır.
elif- Mesaj Sayısı : 93
(333 444
444 111 222
111 222 333 444
katılmıyorum, ben henuz bir kaç oyunla max. 200 000 küsür yapabilmiş olmama rağmen farkettiğim şeyler şunlar:
ne kadar hızlı yaparsan o kadar yüksek puan alıyorsun, ancak bu hız GÖRECELİ. ben uyuz uyuz, rasgele oynadığım ilk oyunlardan birinde 200 000' e çok yaklaştım. iyi yaa kolaymış dedim, bir ara gireyim de yüksek yapmak için uğraşayım diye düşündüm. sonra girdiğimde bi sürü yöntem denedim, uğraştım, 180000 civarına ancak çıkabildim. ama o gün oyun daha hızlı gibiydi. bence internet hızının ya da bilgisayar hızının düşük olduğu zamanlara denk geldiğinde çok daha yüksek puanlar alınabilir rahatlıkla. bende core 2 duo olduğu için pek şansım var denemez. ben de akşam bir ara birkaç download başlatıp, visual studio vs. gibi bilgisayarı yavaşlatan programlar çalıştırıp öyle denemeyi düşünüyorum. forumda birileri daha buna benzer şeyler yazmışlar.
bu oyun bir çok kişinin sinirlerini bozdu ama bilmem şu puanın üstü diskalifiye edilmeli demek mantıklı değil. oyunu yazan kişi elbette biliyordur kaç puan alınamayacağını. algoritmasında X saniye içinde basılırsa Y puanı olacak, üstüne eklenecek vs. gibi bu işin içinde olan birinin zaten kolaylıkla anlayacağı formuller kullanılıyor. 340 000 gibi bir sınır varsa bunu bizden kolay onlar hesaplar.
bu sınırlar içerisinde hile yapıp da oyunu durma hızına yaklaştırıp en yüksek puanları yapan insanlar varsa da bunu ayıklayamazlar. çünkü yapılabilir sınırda ve ispatı yok.
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
ayça hanım
oyunun başında şahane yapınca 4500 veriyor. değişik noktlarda alabildiğiniz en yüksek puanları (bravo ve mümkünse şahane) not ederseniz göreceksiniz ki puanlama yöntemi şu
figür sayısı x 1500 puan
bu şekilde hesaplandığında 345000 çıkıyor azami puan. buna insanların araştırma puanlarını da eklerseniz (16000 diyen vardı) 350000li puanlar teorik olarak mümkün, ama sizin de bahsettiğiniz türden birşeyler yapmadan zor. bu dediğimiz zaten oyun sınırları içinde hile (yarı hile diyelim)
benim şahsi fikrim ise listede gerçekten hile yapan (POST datasını değiştirmek gibi) birileri de var
oyunun başında şahane yapınca 4500 veriyor. değişik noktlarda alabildiğiniz en yüksek puanları (bravo ve mümkünse şahane) not ederseniz göreceksiniz ki puanlama yöntemi şu
figür sayısı x 1500 puan
bu şekilde hesaplandığında 345000 çıkıyor azami puan. buna insanların araştırma puanlarını da eklerseniz (16000 diyen vardı) 350000li puanlar teorik olarak mümkün, ama sizin de bahsettiğiniz türden birşeyler yapmadan zor. bu dediğimiz zaten oyun sınırları içinde hile (yarı hile diyelim)
benim şahsi fikrim ise listede gerçekten hile yapan (POST datasını değiştirmek gibi) birileri de var
omerfaruk- Mesaj Sayısı : 29
mikado demiş ki:ben oyunun işleyişinde bi değişiklik göremedim, her hareketten sonra hemen hemen aynı puanı alıyorum
sanem ve canciger benim niclerim mail attım ve gelen yazı da bu
Ülker'e gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz
Sistemimiz kontrolü sonucunda bir hata ile karşılaşılmamıştır. Şuanda 293.340 puan ile 22.sırada yer almaktasınız.
Sağlık ve mutluluk dileklerimizle
bu arada böyle oyunlarda her an mağdur olabilirsiniz, ama bu konuda yapabilecek fazla bir şey olmadığını söyleyebilirim. bilmem hiç karşılaştınız mı, siemens leke sanatı diye bir oyun çıkmıştı. leke çeşitleriyle t-shirt dizayn ediyorsunuz. insanlar oyluyor ve ilk 3 e çamaşır makinesi hediye idi. ben özene bezene bir resim çizdim. şirkette bütün arkadaşlar çok beğendiler. diğer uğraştığım şeylerle birlikte kaydettim, oylamaya soktum. ertesi gün 2. sıradaydı. çok sevindim, eşe dosta haber saldım siz de girin oy verin diye, o sıralar evlenmek üzereydim ve çamaşır makinesi gerçekten güzel bir hediye idi.
bir süre sonra üçüncülüğe düştüm. ilk ikinin oyları saat başı inanılmaz derecede artmıştı. resmen fark attılar. ikisi de çok dandik şeylerdi, hatta biri alay eder gibi karalama idi. işin ilginç yanı ise bir biri birinci oluyor, sonraki saat diğeri onu geçiyordu. sanki ikisi puanın yolunu bulmuş da aralarında yarışıyorlar gibi. her ürüne sadece 1 kere oy verebilindiği için gerçekten sağlam bir bot yazdıklarını düşündüm geçtim, nasıl olsa onlar aralarında yarışırken ben en düşük model de olsa ilk 3 e girerek çamaşır makinesini alıyordum.
daha sonra şunu farkettim, kendi yaptığım resme tıklıyorum, oy veriyorum, veriyor. ama kurallarda kendi ürününe oy veremeyeceğin yazılı. sonra menüde "sergim" gibi başka bir bölüm daha keşfettim. oraya girdim. bir de baktım ki benim çok yüksek puan alan t-shirt yok, ondan sonra çizdiklerim duruyor. o zaman anladım ki benim t-shirt elden gitmiş. ben çok üzüldüm tabi, hemen siemens' ten bir adres buldum, mail attım, şu numaralı t-shirt dizaynı bana aittir ancak başkasının accountuna ait görünüyor, üstelik hediye kazanma şansına sahibim lütfen hatanızı bulup gereğini yapar mısınız dedim. bana cevap olarak gelen: sözettiğiniz dizayn ayşegül1978@hotmail.com (adresi şu an uydurdum gerçeğini hatırlamıyorum) adresine aittir, eğer bu mail size aitse şifremi unuttum linkine tıklayarak girebilirsiniz.
ben de tekrar cevap yazdım durumu tekrar açıkladım, account bana ait değil, o kişiyi de tanımıyorum ama t-shirt benim diye. artık cevap bile yazmadılar. sonra bana bahsettikleri t-shirt ün sahibi olduğunu iddia ettikleri kişiye mail attım, bakın bu size ait değil, ben söyleyince inanmadılar ama siz kendiniz söylerseniz belki hatayı düzeltirler dedim. ama o kişiden de cevap gelmedi.
zaten o sırada ilk 2 de yarışanlar gibi olanların sayısı arttı. birden sürekli yükselen, kendi aralarında yarışan 5-6 dizayn ortaya çıktı, sonra 10-15. benim özene bezene çizdiğim t-shirt ödülden bir hayli uzaklarda kaldı, ilk defa böyle birşeyde kazanabileceğimi düşünmüşken dersimi aldım diyebilirim.
artık bu tür oyunlara eğlence gözüyle bakıyorum, arada şansıma birşeyler çıkabileceği, ama asla umutlanmıyorum.
bir süre sonra üçüncülüğe düştüm. ilk ikinin oyları saat başı inanılmaz derecede artmıştı. resmen fark attılar. ikisi de çok dandik şeylerdi, hatta biri alay eder gibi karalama idi. işin ilginç yanı ise bir biri birinci oluyor, sonraki saat diğeri onu geçiyordu. sanki ikisi puanın yolunu bulmuş da aralarında yarışıyorlar gibi. her ürüne sadece 1 kere oy verebilindiği için gerçekten sağlam bir bot yazdıklarını düşündüm geçtim, nasıl olsa onlar aralarında yarışırken ben en düşük model de olsa ilk 3 e girerek çamaşır makinesini alıyordum.
daha sonra şunu farkettim, kendi yaptığım resme tıklıyorum, oy veriyorum, veriyor. ama kurallarda kendi ürününe oy veremeyeceğin yazılı. sonra menüde "sergim" gibi başka bir bölüm daha keşfettim. oraya girdim. bir de baktım ki benim çok yüksek puan alan t-shirt yok, ondan sonra çizdiklerim duruyor. o zaman anladım ki benim t-shirt elden gitmiş. ben çok üzüldüm tabi, hemen siemens' ten bir adres buldum, mail attım, şu numaralı t-shirt dizaynı bana aittir ancak başkasının accountuna ait görünüyor, üstelik hediye kazanma şansına sahibim lütfen hatanızı bulup gereğini yapar mısınız dedim. bana cevap olarak gelen: sözettiğiniz dizayn ayşegül1978@hotmail.com (adresi şu an uydurdum gerçeğini hatırlamıyorum) adresine aittir, eğer bu mail size aitse şifremi unuttum linkine tıklayarak girebilirsiniz.
ben de tekrar cevap yazdım durumu tekrar açıkladım, account bana ait değil, o kişiyi de tanımıyorum ama t-shirt benim diye. artık cevap bile yazmadılar. sonra bana bahsettikleri t-shirt ün sahibi olduğunu iddia ettikleri kişiye mail attım, bakın bu size ait değil, ben söyleyince inanmadılar ama siz kendiniz söylerseniz belki hatayı düzeltirler dedim. ama o kişiden de cevap gelmedi.
zaten o sırada ilk 2 de yarışanlar gibi olanların sayısı arttı. birden sürekli yükselen, kendi aralarında yarışan 5-6 dizayn ortaya çıktı, sonra 10-15. benim özene bezene çizdiğim t-shirt ödülden bir hayli uzaklarda kaldı, ilk defa böyle birşeyde kazanabileceğimi düşünmüşken dersimi aldım diyebilirim.
artık bu tür oyunlara eğlence gözüyle bakıyorum, arada şansıma birşeyler çıkabileceği, ama asla umutlanmıyorum.
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
omerfaruk demiş ki:valla penguen oyunundan alınabilecek en yüksek puan 345bin. bu kesin böyle. üst sıralardan birilerini hile yaptı diye atmazlarsa benim için olay bitmiştir - alabileceğim en yüksek puan 345000+693 = 345693 oluyor.
ömer faruk katılıyorum abi 345 maz x ama araştırma puanı da önemli bende 6666 bu durumda 342000+6666 yaptım ben dun...
JaKoBiaNx demiş ki:
araştırma puanı da önemli bende 6666 bu durumda 342000+6666 yaptım ben dun...
sen en çok 305 yaptım dediğinde puanın 322000'di. araştırma puanın daha yüksek herhalde
1 sayfadaki 1 sayfası