BUYRUN SİZE HİLE
+6
midfielder7
*caramel*
mikado
engokan
JaKoBiaNx
necmi
10 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
BUYRUN SİZE HİLE
evet size tam hile yolunu söyliyim
1 ctrl alt delete ile arka planda calışan tüm gereksiz programları kapat
2 penguenler oyunu bitirir bitirmez sıra sende yazısından önce oyuna başla
3. ve en önemli
HERHANGİ BİR MAKRO PROGRAMI BUL MACROMAN VS MAUS HAREKETLERINI TAKIP EDIP YINELEYEN BIR PROGRAM ONUNLA KOLAYCA 300 BINI AŞ.
GERISI SIZE KALIYOR BENIM FAZLA VAKTIM OLMADIĞI İÇİN OYNAYAMIYORUM AMA BU OYUN HILEYEDE ACIK HERŞEYEDE SONUÇ OLARAK ÜLKER BU OYUNLA İYİ BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATMIŞ AMA SONU VE SONUCU TAM ANLAMIYLA FİYASKO. FORUMU TAKİB EDİYORUM AMA OYUNDAN ÇEKILDIM
UMARIM BENI ILK 50 DIŞINA ATMAZSINIZ )
1 ctrl alt delete ile arka planda calışan tüm gereksiz programları kapat
2 penguenler oyunu bitirir bitirmez sıra sende yazısından önce oyuna başla
3. ve en önemli
HERHANGİ BİR MAKRO PROGRAMI BUL MACROMAN VS MAUS HAREKETLERINI TAKIP EDIP YINELEYEN BIR PROGRAM ONUNLA KOLAYCA 300 BINI AŞ.
GERISI SIZE KALIYOR BENIM FAZLA VAKTIM OLMADIĞI İÇİN OYNAYAMIYORUM AMA BU OYUN HILEYEDE ACIK HERŞEYEDE SONUÇ OLARAK ÜLKER BU OYUNLA İYİ BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATMIŞ AMA SONU VE SONUCU TAM ANLAMIYLA FİYASKO. FORUMU TAKİB EDİYORUM AMA OYUNDAN ÇEKILDIM
UMARIM BENI ILK 50 DIŞINA ATMAZSINIZ )
En son necmi tarafından Perş. Haz. 26, 2008 6:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: BUYRUN SİZE HİLE
sizi uğraştırmayım benden size bir kıyak daha buyrun link virüs taramasından gecirin sorumluluk kabul etmem googledan bulduğum linktir bu
http://www.zshare.net/download/102877129a3cf6e3/
http://rapidshare.com/files/106176358/imece.exe
http://www.zshare.net/download/102877129a3cf6e3/
http://rapidshare.com/files/106176358/imece.exe
OYUNU PROTETO ETMEK ANLAMLI BI ŞEY DEĞİL NE KADAR ÇOK PROTESO EDER NE KADAR COK YERE PROTESTO YAZILARINIZI GÖNDERIRSENIZ O KADAR ÜLKERIN REKLAMINI YAPMIŞ OLURSUNUZ.
PROTESTO YAPACAKSANIZ MAL BOYKOTU ILE OLABILIR
ÜLKER MALLARINI ALMAYINNNNNNNNNNNNNNNNNN
PROTESTO YAPACAKSANIZ MAL BOYKOTU ILE OLABILIR
ÜLKER MALLARINI ALMAYINNNNNNNNNNNNNNNNNN
imece programının kullanımı
verdiğim linkten programı indir
virüs taramasından gecir. daha sonra oyunu ac
hız çarpanı nı 1 yap penguenler hareket etmeye (oyun) başladığında kayıt yazan yere bas hareket bitince dur ve sıra sende yazdığında çalıştır tuşuna bas.
sonra tekrar kaydet deyip yeni oyunu kaydet böylece tüm etapları bitir
bir kaç kez yapınca elin alışır ve yüksek puanlar almaya başlarsın
hız çarpanı nı 1 yap penguenler hareket etmeye (oyun) başladığında kayıt yazan yere bas hareket bitince dur ve sıra sende yazdığında çalıştır tuşuna bas.
En son necmi tarafından Perş. Haz. 26, 2008 7:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
oynat yeri yok
iyi debişey anlamadım abi oynat yeri yokki nasıl yapcaz bununecmi demiş ki:verdiğim linkten programı indir
hız çarpanı nı 1 yap penguenler hareket etmeye (oyun) başladığında kayıt yazan yere bas hareket bitince dur ve sıra sende yazdığında oynat tuşuna bas.
ve tüm oynayanlara soruyorum penguen oyununda nasıl hile (yada puan arttırma) yapabiliriz hile yapma yolu ne kadar coksa oyunu iptale o kadar cok zorlayabiliriz
Ghost mouse diye bir program var, aynı imece gibi
ama bunları kullanamıyorum, bunun için de el becerisi gerekse de puanları o programcığın hızı sayesinde topluyorlar
yine haksızlık sayılır
ama bunları kullanamıyorum, bunun için de el becerisi gerekse de puanları o programcığın hızı sayesinde topluyorlar
yine haksızlık sayılır
mikado- Mesaj Sayısı : 170
program işe yarıyo listelerde epey değişimler var
ama beni 50 nin dışına atmayı bak )
necmi demiş ki:program işe yarıyo listelerde epey değişimler var
sanem ve can-ciğer liste dışında değil ki
birkaç tane daha üyelik yapsaydın, koleksiyonun olurdu
gerçekten hilo olayı dogruysa zaten bu oyun tamemiyle geçersizdir oyunu yapanlar okadar da kör olamaz miller 330 340-350 almış nasıl oluyor en iyi yapsanız bile normal şartlarda 300 bile zor yapılıyor üsüne araştırma puanı eklense bile bukadar olamaz ve oyuna sondana girenler daha önde gidiyor verdigimiz 1,5 aya yazık çok yazık
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
*caramel* demiş ki:gerçekten hilo olayı dogruysa zaten bu oyun tamemiyle geçersizdir oyunu yapanlar okadar da kör olamaz miller 330 340-350 almış nasıl oluyor en iyi yapsanız bile normal şartlarda 300 bile zor yapılıyor üsüne araştırma puanı eklense bile bukadar olamaz ve oyuna sondana girenler daha önde gidiyor verdigimiz 1,5 aya yazık çok yazık
kardeş anlamadın galiba, o puanları program kullanarak alıyorlar
iletişim adreslerine mail atalım daha süre varken belki oyunun sonunu değiştirirler
hiç sanmıyorum ama
bu oyunu galiba en hızlı olan değilde en iyi hile yolunu bilen arkadaşlar kazanacak
midfielder7- Mesaj Sayısı : 151
midfielder7 demiş ki:bu oyunu galiba en hızlı olan değilde en iyi hile yolunu bilen arkadaşlar kazanacak
hile yaptıgımı iddia eden bazı arkadaşlar hile yontemlerini açıklıyorlar buda olayın bir başka acı boyutu ama neyse mad1tr ve can-ciger arkadaşlar şimdi puan yaptılar ya hile olmayacak artık o yaptıkları ben buna gulerim muhahahaha tebrikler...
jakobian ben sana hile yaptın demedim yapanlar için konuşuyorum yanlış anlama istersen forumu şöle bi dolaş öle bişe demişmiyim
midfielder7- Mesaj Sayısı : 151
JaKoBiaNx demiş ki:midfielder7 demiş ki:bu oyunu galiba en hızlı olan değilde en iyi hile yolunu bilen arkadaşlar kazanacak
hile yaptıgımı iddia eden bazı arkadaşlar hile yontemlerini açıklıyorlar buda olayın bir başka acı boyutu ama neyse mad1tr ve can-ciger arkadaşlar şimdi puan yaptılar ya hile olmayacak artık o yaptıkları ben buna gulerim muhahahaha tebrikler...
Sende yapmiyorum ayaklarinda dolasma arkadasim Hile yanlizca ek bir programla yapilmiyor Senin yaptigin yontem ki ben inanmadim az bucuk anlarim bilgisayardan ole bile olsa buda hileye girer Ben yapmadim bari deme
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
yok kardeşim ben senin için yazmadım zaten ok abisi sen kusura bakma....gülüyorum insnalarn hırsları nasıl onları bitiriyor diye bunu bir kere daha gordum....neyse ben herseye rağmen herkese başarılar diyorum....bol şans...midfielder7 demiş ki:jakobian ben sana hile yaptın demedim yapanlar için konuşuyorum yanlış anlama istersen forumu şöle bi dolaş öle bişe demişmiyim
mad1tr demiş ki:JaKoBiaNx demiş ki:midfielder7 demiş ki:bu oyunu galiba en hızlı olan değilde en iyi hile yolunu bilen arkadaşlar kazanacak
Sende yapmiyorum ayaklarinda dolasma arkadasim Hile yanlizca ek bir programla yapilmiyor Senin yaptigin yontem ki ben inanmadim az bucuk anlarim bilgisayardan ole bile olsa buda hileye girer Ben yapmadim bari deme
tamam abi ok sen bildigini yap dun sen oyunu açsaydın beni anlardın(şanslıydım)...neyse size kolay gelsin bolşans....
JaKoBiaNx demiş ki:mad1tr demiş ki:JaKoBiaNx demiş ki:midfielder7 demiş ki:bu oyunu galiba en hızlı olan değilde en iyi hile yolunu bilen arkadaşlar kazanacak
tamam abi ok sen bildigini yap dun sen oyunu açsaydın beni anlardın(şanslıydım)...neyse size kolay gelsin bolşans....
Actim arkadasim dun bende oynadim Gece en az 3 kadar takiliyorum Ama bende bir insanin( bilgisayar nekadar iyi olursa olsun (tiklayabilme hizini tahmin edebiliyorum bu yuzden uzatmaya gerek yok ilk defa oynamadim p4 masaustu ile dell laptop ile cok denedim ve ne olup bittigini anlayabilkiyorum Ki sen laptopda oynuyorsun en zoruda laptopda oynamak zaten penguenin kafasina basmadigin surece tiklanmis sayilmiyor Bu masa ustu bilgisayarda bole degil Sonuc olarak bende kim ne yapiyor tahmin edebiliyorum Acik konusayim 260 ustu alan herkes hile yapiyor
BEN HİLE YAPIYORUM VE BUNU ACIKÇA SÖYLÜYORUM VE NASIL YAPTIĞIMIDA SÖYLÜYORUM ŞUDA YAPILABİLİR SİTEYE HACKLENİP PUAN CETVELİ DEĞİŞTİRİLEBİLİR BUDA MÜMKÜN
OLMAZ DİYE Bİ ŞEY YOK NETTE.
BEN OYUNUN SAÇMA OLDUĞUNU BU KADAR EMEKTEN SONRA BASİT BİR PROGRAMCIKLA BİLE NELER YAPILABİLİNECEĞİNİ SÖYLEDİM VE GÖSTERDİM İSTEYEN KIZAR İSTEYEN AYIPLAR İSTEYEN İSTEDİĞİNİ SÖYLER AMA OLAY BU.
BU ARADA HEDİYESİNE İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN DEĞİL SIRF VAKİT GECİRMEK İCİN OYUNA GİRDİM AMA DAHA GÜZEL BİR SON VE DAHA GÜZEL BİR PUANLAMA BEKLERDİM.
OLMAZ DİYE Bİ ŞEY YOK NETTE.
BEN OYUNUN SAÇMA OLDUĞUNU BU KADAR EMEKTEN SONRA BASİT BİR PROGRAMCIKLA BİLE NELER YAPILABİLİNECEĞİNİ SÖYLEDİM VE GÖSTERDİM İSTEYEN KIZAR İSTEYEN AYIPLAR İSTEYEN İSTEDİĞİNİ SÖYLER AMA OLAY BU.
BU ARADA HEDİYESİNE İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN DEĞİL SIRF VAKİT GECİRMEK İCİN OYUNA GİRDİM AMA DAHA GÜZEL BİR SON VE DAHA GÜZEL BİR PUANLAMA BEKLERDİM.
En son yazdigim ozel mesaja ekleme Hirs insana neler neler yaptiriyor
INAN KENDİ EMEĞİME ACIYORUM VE HERKESİ ÜLKER MALLARINI BOYKOTA DAVET EDİYORUM
HERKEZ GÖRSÜNKİ BİZLERLE DALGA GECMEYE VAKTİMİZİ ÇALMAYA KİMSENİN HAKKI YOK. BUNDAN BÖYLE BU TARZ OYUNLAR HAZIRLAYACAK OLAN FİRMALAR KENDİLERİNİ BUNA GÖRE AYARLASIN
MÜŞTERİSİ İLE DALGA GECEN FİRMA BANLANIR
HERKEZ GÖRSÜNKİ BİZLERLE DALGA GECMEYE VAKTİMİZİ ÇALMAYA KİMSENİN HAKKI YOK. BUNDAN BÖYLE BU TARZ OYUNLAR HAZIRLAYACAK OLAN FİRMALAR KENDİLERİNİ BUNA GÖRE AYARLASIN
necmi demiş ki:INAN KENDİ EMEĞİME ACIYORUM VE HERKESİ ÜLKER MALLARINI BOYKOTA DAVET EDİYORUM
Dogru durust bir son gelmezse bende yanindayim Ama bizim insanlarimizin bunu basarabilecegini sanmiyorum fransa olayinda da basaramadi Burda daha cok sey soylemek lazim ama agir kacar
edit
En son BASCAVUS tarafından Cuma Haz. 27, 2008 8:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
Gonder bakalim merak ettim hizvolkan
En son mad1tr tarafından Cuma Haz. 27, 2008 4:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası