VEDALAŞALIM HELALLEŞELİM
+8
BASCAVUS
crimeangel
BİLGE
ipek
necmi
demobilir
JaKoBiaNx
musab07
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
VEDALAŞALIM HELALLEŞELİM
ARKADAŞLAR OYUN SÜRESİ DOLMAK ÜZERE SONUCLAR NE OLURSA OLSUN BU OYUN NEKADAR HAZİN BİR SONA SAHİPOLURSA OLSUN BİZLERİN İSTİKBALİ HERZAMAN ADALETLİ OLSUN
Dedikten sonra hepinizden yardımlarınız için hakkınızı helal etmenizi istiyorum benim varsa hakkım helal olsun saygılarımla
Dedikten sonra hepinizden yardımlarınız için hakkınızı helal etmenizi istiyorum benim varsa hakkım helal olsun saygılarımla
musab07- Mesaj Sayısı : 34
Geri: VEDALAŞALIM HELALLEŞELİM
valla burada oyundan çok vakit geçirdim çok güzel sohbetler oldu arada bozanlar vardı tabi de olsun yine de çok güzeldi birilerine yardım edebildiysem ne mutlu herkese teşekkürler seviyeli bir buluşma ortamı yarattığınız için ve yardımlarınız için
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
BU GRUP DAĞILMASIN HOŞ Bİ ORTAM OYUNDAN DAHA İLGİ ÇEKİCİ Bİ YER OLDU DAĞILMASIN BURA
VEDA MEDA YOK
)
VEDA MEDA YOK
)
ben burdayım.ama hakkım varsa helal olsun.sizde helal edinnecmi demiş ki:BU GRUP DAĞILMASIN HOŞ Bİ ORTAM OYUNDAN DAHA İLGİ ÇEKİCİ Bİ YER OLDU DAĞILMASIN BURA
VEDA MEDA YOK
)
ipek- Mesaj Sayısı : 139
ipek demiş ki:ben burdayım.ama hakkım varsa helal olsun.sizde helal edinnecmi demiş ki:BU GRUP DAĞILMASIN HOŞ Bİ ORTAM OYUNDAN DAHA İLGİ ÇEKİCİ Bİ YER OLDU DAĞILMASIN BURA
VEDA MEDA YOK
)
HELAL OLSUN VARSA EĞER...HELAL EDİN
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
ya burda ben iyi arkadaşlıklar oluştuğuna inanıorum.forumdan devam edelim.ben oyundan çok foruma giriorum walla.oyun bahane.forum şahaneeBİLGE demiş ki:ipek demiş ki:ben burdayım.ama hakkım varsa helal olsun.sizde helal edinnecmi demiş ki:BU GRUP DAĞILMASIN HOŞ Bİ ORTAM OYUNDAN DAHA İLGİ ÇEKİCİ Bİ YER OLDU DAĞILMASIN BURA
VEDA MEDA YOK
)
ipek- Mesaj Sayısı : 139
ipek demiş ki:ya burda ben iyi arkadaşlıklar oluştuğuna inanıorum.forumdan devam edelim.ben oyundan çok foruma giriorum walla.oyun bahane.forum şahaneeBİLGE demiş ki:ipek demiş ki:ben burdayım.ama hakkım varsa helal olsun.sizde helal edinnecmi demiş ki:BU GRUP DAĞILMASIN HOŞ Bİ ORTAM OYUNDAN DAHA İLGİ ÇEKİCİ Bİ YER OLDU DAĞILMASIN BURA
VEDA MEDA YOK
)
SüperSİn İpeKk....
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
eğer benimde hakkım varsa helal olsun. silerde helal edin arkadaşlar.
crimeangel- Mesaj Sayısı : 221
eğer benimde hakkım varsa helal olsun.Başka bir zamanda, başka bir mekanda (yada burda) yine görüşmek dileğiyle.....
Önce Yaman'ı bulursam ona yapacaklarım var Onun yüzünden penguşlara kaldık yaw
Önce Yaman'ı bulursam ona yapacaklarım var Onun yüzünden penguşlara kaldık yaw
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
Benimde hile yapan yapmayan herkese hakkım helal olsun ey cemaat Suç hile yapanda değil bence hile yaptıranda.
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
İŞte pederşahi toplumun olgunluğu hak varsa helal ederler bu insanlara ne denir?? düşünün biraz bu büyüklük,olgunluk birazda pişmişlik göstergesinin adı nedir:)
Bende beni sevmeyenlere zorla sevdirecek değilim sevene can feda sevmeyene elveda ..
Hakkı Helal etmek hakkınızın yendiği anlamına gelmez yada Helal ettik diye yesinler değildir.Yerini bulsun diyedir. VArsa hakkım helal olsun varsa hakkınız helal edin
KİMseniN hakkI KİmSEDE kALMAZ ^^
Bende beni sevmeyenlere zorla sevdirecek değilim sevene can feda sevmeyene elveda ..
Hakkı Helal etmek hakkınızın yendiği anlamına gelmez yada Helal ettik diye yesinler değildir.Yerini bulsun diyedir. VArsa hakkım helal olsun varsa hakkınız helal edin
KİMseniN hakkI KİmSEDE kALMAZ ^^
k3n4n- Mesaj Sayısı : 54
cok nadir forumda aktif olsamda cok keyif aldim sizlerin muhabbetinden. dayanisma guzel kuruldu. oyunda bizleri zaten en cok bu memnun etti.
kendinize cok iyi bakin, bitene kadar penguenlerle oyuna devam
kendinize cok iyi bakin, bitene kadar penguenlerle oyuna devam
solvej- Mesaj Sayısı : 12
Bu oyunu güzel yapan unsurların en başında bu forum geliyor yoksa şimdiye kadar koydukları oyunlar en alt seviye oyunlardı ancak sizlerin varlığı bu oyuna renk kattı foruma girmeyipte ben bu oyundan çok zevk aldım deseler inanmam yamanı yaman yapan bizlerin varlığıdır o yüzden oyun yöneticileri bu oyunu oynayan herkişiye teşekkür maili veya buna benzer birşeyler yapmalı
ipek demiş ki:ya burda ben iyi arkadaşlıklar oluştuğuna inanıorum.forumdan devam edelim.ben oyundan çok foruma giriorum walla.oyun bahane.forum şahaneeBİLGE demiş ki:ipek demiş ki:ben burdayım.ama hakkım varsa helal olsun.sizde helal edinnecmi demiş ki:BU GRUP DAĞILMASIN HOŞ Bİ ORTAM OYUNDAN DAHA İLGİ ÇEKİCİ Bİ YER OLDU DAĞILMASIN BURA
VEDA MEDA YOK
)
bende katılıyorum bu görüşüne
Bu arkadaslar askere falanmi gidiyor
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
1 sayfadaki 1 sayfası