hilede oyuna dahildir bu bilgisayar becerisidir sende yap...
+9
necmi
ipek
demobilir
ronaldwatson
visal
FoReVeR-LoVe
mad1tr
midfielder7
dede2552
13 posters
1 sayfadaki 4 sayfası
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
hilede oyuna dahildir bu bilgisayar becerisidir sende yap...
Sevgili arkadaşlarım ;
Bu oyunu binlerce kişi oynadı ve sadece 3 kişi kazanacak siteyi hacklemek dışında bence bütün hileleri yapmakta ve en iyisini yapmakta oyuna dahil olmalı yoksa zaten bilgisyar internet hızı vs.herşey etkiliyo bu olayı.Ayrıca ı-pod alanlar şansa o an internet başındaydı sizce hak edenler onlarmıydı.Bence oyuna en iyi hileyi bulmak ve o programı en iyi kullanmakta oyuna dahildir.Yani teknolojiyide süper kullanmak gerekir.En güzel hileyi yapan ve araştırma puanı yüksek olan kazanmalıdır.
Bu oyunu binlerce kişi oynadı ve sadece 3 kişi kazanacak siteyi hacklemek dışında bence bütün hileleri yapmakta ve en iyisini yapmakta oyuna dahil olmalı yoksa zaten bilgisyar internet hızı vs.herşey etkiliyo bu olayı.Ayrıca ı-pod alanlar şansa o an internet başındaydı sizce hak edenler onlarmıydı.Bence oyuna en iyi hileyi bulmak ve o programı en iyi kullanmakta oyuna dahildir.Yani teknolojiyide süper kullanmak gerekir.En güzel hileyi yapan ve araştırma puanı yüksek olan kazanmalıdır.
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
Geri: hilede oyuna dahildir bu bilgisayar becerisidir sende yap...
kardeş sende işin suyunu iyice çıkartmıssın herkesin kendi karakteri yapan yapar
midfielder7- Mesaj Sayısı : 151
dede2552 demiş ki:Sevgili arkadaşlarım ;
Adama bak ipodlara bile goz dikmis o saatte baska yerde olacagina bilgisayar basinda oturup ipod kazansaydin Bu forumda geceli gunduzlu guncelleme bekleyen arkadaslar var sende hazira konucagina yada burda bos konusacagina takip etseydin forumu
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
Ya ne alaka 24 saat bilgisayarda oturdum tuvalete gittim bi ara gitti ı -pod ölemi bu çokmu adil sence bırak sednde canım! burda adaleti sağlaman çok zor imkansız bilgisayar teknolojilerini bulmak ve onları en iyi şekilde kullanmakta yetenektir oyunu en uyanık en yetenekli kişi kazanmalıdır.Sende hile programını kullan herkese diyorum kullanın imece programını bu program herkese eşit puan getirmiyor.Programı bile çok iyi kullanmak çok ustalaşmak gerekli ben 320 e çıktım adamlar 350 yapmışkendi hakkımla 285 ancak yaptım ama listeden düşünce bende yaptım elinizden geleni yapın sizde program kullanın böylece ancak adalet sağlanır.mad1tr demiş ki:dede2552 demiş ki:Sevgili arkadaşlarım ;
Adama bak ipodlara bile goz dikmis o saatte baska yerde olacagina bilgisayar basinda oturup ipod kazansaydin Bu forumda geceli gunduzlu guncelleme bekleyen arkadaslar var sende hazira konucagina yada burda bos konusacagina takip etseydin forumu
dede2552 demiş ki:Ya ne alaka 24 saat bilgisayarda oturdum tuvalete gittim bi ara gitti ı -pod ölemi bu çokmu adil sence bırak sednde canım! burda adaleti sağlaman çok zor imkansız bilgisayar teknolojilerini bulmak ve onları en iyi şekilde kullanmakta yetenektir oyunu en uyanık en yetenekli kişi kazanmalıdır.Sende hile programını kullan herkese diyorum kullanın imece programını bu program herkese eşit puan getirmiyor.Programı bile çok iyi kullanmak çok ustalaşmak gerekli ben 320 e çıktım adamlar 350 yapmışkendi hakkımla 285 ancak yaptım ama listeden düşünce bende yaptım elinizden geleni yapın sizde program kullanın böylece ancak adalet sağlanır.mad1tr demiş ki:dede2552 demiş ki:Sevgili arkadaşlarım ;
Yarin oburgun hile dolayisiyla elenen arkadaslara cevap vermek icin burda olucakmisin ki hile yapinda adalet saglansin diyorsun daha yeni foruma kayit olmussun bu arada kim bilir kimsin artik moda oldu 4-5 nickli arakadaslar bu ara Herkesin kendi bilecegi is tir hile yapar yada yapmaz Sonucuna da katlanir
geç bu ayakları dede....ben i-pod kazanmadım ama kazanan arkadaşlarıda tebrik ederim...dede2552 demiş ki:Ya ne alaka 24 saat bilgisayarda oturdum tuvalete gittim bi ara gitti ı -pod ölemi bu çokmu adil sence bırak sednde canım! burda adaleti sağlaman çok zor imkansız bilgisayar teknolojilerini bulmak ve onları en iyi şekilde kullanmakta yetenektir oyunu en uyanık en yetenekli kişi kazanmalıdır.Sende hile programını kullan herkese diyorum kullanın imece programını bu program herkese eşit puan getirmiyor.Programı bile çok iyi kullanmak çok ustalaşmak gerekli ben 320 e çıktım adamlar 350 yapmışkendi hakkımla 285 ancak yaptım ama listeden düşünce bende yaptım elinizden geleni yapın sizde program kullanın böylece ancak adalet sağlanır.mad1tr demiş ki:dede2552 demiş ki:Sevgili arkadaşlarım ;
Merhabalar,
Bu konuda ben de birseyler soylemek istiyorum.
Bu tarz internet oyunlarinda hicbir zaman tum katilanlar esit sartlara sahip degillerdir.Kiminin bilgisayari mukemmel,kiminin interneti cok hizli,kiminin becerisi,kiminin zekasi super,kimisinin zamani boldur..Dede2552'nin soyledigi gibi 24 saat internet basinda otur ,takip et guncelleme bekle sonra tuvalete kalk 2 dakika(ya da elektirikler kesilir) ,o 2 dakika icinde pc basinda olanlar ya da yeni gelip oturanlar alsinlar hediyeleri.Bu hak midir? Degildir elbet. Hersey sansa kalmistir. Kisiler ellerinde bulundurduklari bilgisayar teknolojilerini kullanirlar,bunlari kullanmak bana gore de hile degildir.
Hile nasil olur ; Eger birisi kalkip oyun sitesinin bir acigini bulup oradan girer ve arastirma puani uzerinde oynar ya da oyunu oynamadigi halde oynamis gibi adini listeye yuksek puanla yazdirir.Budur asil hile!
Oyun performansini arttiran bu tarz programlari bulmak da hic o kadar zor degil.Internet kullanan herkes bunlari bulabilir.Yani bu acidan bakildiginda herkes esit sartlara sahip.
Ben daha once de ulkerin bircok yarismasina ve promosyonuna katilmistim.Bu oyundan da bu vesileyle haberdar oldum.E-mail adresime bulten yollamisti ulker. Ve 18 Mayista kayit oldum bu oyuna.Yollamamis olsa idi haberdar olamayacaktim.Ulker bu oyunun reklamini oyunun bitimine 1 hafta kala verdi tv'lerde ( o zaman oyun bitis tarisi 22 hazirandi).Oyun reklamini tv'de goren bircok kisi o tarihten itibarek kayit oldu.Simdi once kaydolup da arastirma puani yuksek olanlar haksiz yere mi almis oldu bu yuksek arastirma puanlarini.
Sonradan oyuna katilanlara kalkip da "Biz haftalarca pc basinda oturduk,arastirdik,guncelleme bekledik,siz sonradan geldiniz,hicbir caba sarf etmediniz hileyle aliyorsunuz yuksek puanlari vs" gibi sozleri sarfetmek de hic dogru degil.Bizim pc basinda haftalarca guncelleme beklememizin sorumlusu sonradan kayit yaptirip,etaplari (forumlardaki ipuclarini geciyorum)Yaman'in masasindaki dosyada yazan bilgilerden yararlanarak gecenler degildir.Burada tek sorumlu 4129'un kendisidir!
4129!u da suclayamayiz ki.Neyini suclayacagi?.Evet sikayet ettik hepimiz oyunun sonu boyle bitmemeliydi diye.Ama yapimcinin insiyatifidir.Istedigi sekilde oyunu yonlendirir.Hatta Oyunu iptal eder.Kim ne diyebilir ,nasil hesap sorabilir" Nicin iptal ettin,edemezsin,bana harcadigim zamani geri ver" diye.. Oynamasaydiniz(oynamasaydik) kardesim.Basiniza silah dayayip da zorla oynatan mi oldu sizi ( Bizi) ?
Hersey nasip isidir.Nasibinde olan kazanir.Bir soz vardir ;" dayak bile nasipledir" diye.
Bunlar benim acizane fikirlerimdir.Kimseyi hedef alarak,ima ederek soylenmis sozler degildir. Kimse ustune almasin LUTFEN
Bu konuda ben de birseyler soylemek istiyorum.
Bu tarz internet oyunlarinda hicbir zaman tum katilanlar esit sartlara sahip degillerdir.Kiminin bilgisayari mukemmel,kiminin interneti cok hizli,kiminin becerisi,kiminin zekasi super,kimisinin zamani boldur..Dede2552'nin soyledigi gibi 24 saat internet basinda otur ,takip et guncelleme bekle sonra tuvalete kalk 2 dakika(ya da elektirikler kesilir) ,o 2 dakika icinde pc basinda olanlar ya da yeni gelip oturanlar alsinlar hediyeleri.Bu hak midir? Degildir elbet. Hersey sansa kalmistir. Kisiler ellerinde bulundurduklari bilgisayar teknolojilerini kullanirlar,bunlari kullanmak bana gore de hile degildir.
Hile nasil olur ; Eger birisi kalkip oyun sitesinin bir acigini bulup oradan girer ve arastirma puani uzerinde oynar ya da oyunu oynamadigi halde oynamis gibi adini listeye yuksek puanla yazdirir.Budur asil hile!
Oyun performansini arttiran bu tarz programlari bulmak da hic o kadar zor degil.Internet kullanan herkes bunlari bulabilir.Yani bu acidan bakildiginda herkes esit sartlara sahip.
Ben daha once de ulkerin bircok yarismasina ve promosyonuna katilmistim.Bu oyundan da bu vesileyle haberdar oldum.E-mail adresime bulten yollamisti ulker. Ve 18 Mayista kayit oldum bu oyuna.Yollamamis olsa idi haberdar olamayacaktim.Ulker bu oyunun reklamini oyunun bitimine 1 hafta kala verdi tv'lerde ( o zaman oyun bitis tarisi 22 hazirandi).Oyun reklamini tv'de goren bircok kisi o tarihten itibarek kayit oldu.Simdi once kaydolup da arastirma puani yuksek olanlar haksiz yere mi almis oldu bu yuksek arastirma puanlarini.
Sonradan oyuna katilanlara kalkip da "Biz haftalarca pc basinda oturduk,arastirdik,guncelleme bekledik,siz sonradan geldiniz,hicbir caba sarf etmediniz hileyle aliyorsunuz yuksek puanlari vs" gibi sozleri sarfetmek de hic dogru degil.Bizim pc basinda haftalarca guncelleme beklememizin sorumlusu sonradan kayit yaptirip,etaplari (forumlardaki ipuclarini geciyorum)Yaman'in masasindaki dosyada yazan bilgilerden yararlanarak gecenler degildir.Burada tek sorumlu 4129'un kendisidir!
4129!u da suclayamayiz ki.Neyini suclayacagi?.Evet sikayet ettik hepimiz oyunun sonu boyle bitmemeliydi diye.Ama yapimcinin insiyatifidir.Istedigi sekilde oyunu yonlendirir.Hatta Oyunu iptal eder.Kim ne diyebilir ,nasil hesap sorabilir" Nicin iptal ettin,edemezsin,bana harcadigim zamani geri ver" diye.. Oynamasaydiniz(oynamasaydik) kardesim.Basiniza silah dayayip da zorla oynatan mi oldu sizi ( Bizi) ?
Hersey nasip isidir.Nasibinde olan kazanir.Bir soz vardir ;" dayak bile nasipledir" diye.
Bunlar benim acizane fikirlerimdir.Kimseyi hedef alarak,ima ederek soylenmis sozler degildir. Kimse ustune almasin LUTFEN
visal- Mesaj Sayısı : 373
Arkadaşlar bırakın benim kim olduğumu nikimi filan,
Bakın ne diyorum hayırlı olsun hepinizin ı-podu güle gülekullanın ancak bahsettiğiniz adaletle almadınız bunları yada birileri şanssızlıkla sizden çok hakettiği halde alamadı ama bu bir oyun ve belirttiğiniz tarzda bir adalet sağlanması imkansız hile programı herkes imece kullanıyor 350 puan yapmak 320 puan fln imkansız bunu herkes iyi bilsin ha şşimdi yapılacak en mantıklı şey bu programı herkes kullanmalı haberdar olmalı ve böylece mücadeleye devam etmelidir hiçkimse diskalifiye edilmeyecek edilemez göreceksiniz çünkü herkes eşit şartlarda...
Bakın ne diyorum hayırlı olsun hepinizin ı-podu güle gülekullanın ancak bahsettiğiniz adaletle almadınız bunları yada birileri şanssızlıkla sizden çok hakettiği halde alamadı ama bu bir oyun ve belirttiğiniz tarzda bir adalet sağlanması imkansız hile programı herkes imece kullanıyor 350 puan yapmak 320 puan fln imkansız bunu herkes iyi bilsin ha şşimdi yapılacak en mantıklı şey bu programı herkes kullanmalı haberdar olmalı ve böylece mücadeleye devam etmelidir hiçkimse diskalifiye edilmeyecek edilemez göreceksiniz çünkü herkes eşit şartlarda...
dede2552 demiş ki:Arkadaşlar bırakın benim kim olduğumu nikimi filan,
Dede2552 seni gozum bir yerden ısırıyor nedense Diger nickinde N harfi varmi acaba Haketme konusuna gelincede kimin haketip kimin haketmedigini kimse belirleyemez O anda bilgisayar basinda olanlar sansli olduklari icin haketmislerdir zaten Hile yapmaya gelincede birak da her birey kendi karar versin Ki yoneticiler bu konuda bir sey yapmazlarsa pazartesi en gec sali bu hile konusu hakkinda hic bir sey yazmayi dusunmuyorum Hodri meydan diyorum
Ekleme Herkez hile yapmaya baslayinca durum legal olucak yonetimdende tepki gelmicek sivrilen bir kac kiside arada kaynicak Ama cogunluk hile yapmazsa bu sivrilen kisiler goze baticak shut ve gol
!!bilgisayar basinda olanlar sansli olduklari icin haketmislerdir !! bu cümleyi burdaki herkesin takdirine sunuyorum şanslılık ve haketmek ha.ya arkadaşım herkes bu programı kullnırsa kime haksızlık olsun ha eger kullanamıyorsan bilgisayar becerin yok yani haketmiyorsun hediyeyi.burda olay şu hileli ve mükemmel oynayan en iyiler arasında araştırma puanı yüksek olan hediyeleri alacak.herkesi bu oyunu her türlü geçmeye davet ediyorum.
dede2552 demiş ki:!!bilgisayar basinda olanlar sansli olduklari icin haketmislerdir !! bu cümleyi burdaki herkesin takdirine sunuyorum şanslılık ve haketmek ha.ya arkadaşım herkes bu programı kullnırsa kime haksızlık olsun ha eger kullanamıyorsan bilgisayar becerin yok yani haketmiyorsun hediyeyi.burda olay şu hileli ve mükemmel oynayan en iyiler arasında araştırma puanı yüksek olan hediyeleri alacak.herkesi bu oyunu her türlü geçmeye davet ediyorum.
Nesi garip geldi ben anlayamadim supriz oyunlardan ipod kazaniliyor Ne zaman nerde cikacaklarida belli degil ki en sondaki barakuda oyununda bir cok kisi girdi guncellemeye bakti ama resme tiklamayi unuttuklari icin yani oyunu bulamadiklari icin ipodu kazanamadi bu sans olmuyor da ne oluyor
Dede yi dinlemek isteyenler sali gunune kadar beklesin temizlik islemi olucakmi diye olmadi hersey serbest agzimi bile acmam Elinizden geleni ardina koymayin derim
mad1tr demiş ki:Dede yi dinlemek isteyenler sali gunune kadar beklesin temizlik islemi olucakmi diye olmadi hersey serbest agzimi bile acmam Elinizden geleni ardina koymayin derim
Bencede en iyisi salıyı beklemek kimin hile yapıp yapmadığını göreceğiz....
ronaldwatson- Mesaj Sayısı : 316
salı günü noluyo ki
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
hocam genel bi temizlik war ....demobilir demiş ki:salı günü noluyo ki
hadi ya yetkililer mi demiş iyi olur valla herkes eteğindeki taşları döksün di mi
salı dökülür hocam ...demobilir demiş ki:hadi ya yetkililer mi demiş iyi olur valla herkes eteğindeki taşları döksün di mi
demobilir demiş ki:
pek sevinçli gördüm....
temizlik warya ondan sevinmiştir demobilir hocam watson...ronaldwatson demiş ki:demobilir demiş ki:
pek sevinçli gördüm....
ama seni temizlemezler...çünkü sen hakkınla yaptın deilmi..351.534 puanı...
FrOvEr - LoVe demiş ki:temizlik warya ondan sevinmiştir demobilir hocam watson...ronaldwatson demiş ki:demobilir demiş ki:
pek sevinçli gördüm....
beni bir tek anlıyan sensin forever-love çok teşekkürler...
ee o zaman salı gününü sabırsızlıkla bekliyelim deilmi watsoncum...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:temizlik warya ondan sevinmiştir demobilir hocam watson...ronaldwatson demiş ki:demobilir demiş ki:
pek sevinçli gördüm....
ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:temizlik warya ondan sevinmiştir demobilir hocam watson...ronaldwatson demiş ki:demobilir demiş ki:
pek sevinçli gördüm....
FrOvEr - LoVe demiş ki:ee o zaman salı gününü sabırsızlıkla bekliyelim deilmi watsoncum...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:temizlik warya ondan sevinmiştir demobilir hocam watson...ronaldwatson demiş ki:demobilir demiş ki:
pek sevinçli gördüm....
kesinlikle...ama bence salıya kalmayacak gibi adamlar şimdiden başlamışlar sanki çünkü uzun zamandır giremiyorum hesabıma...
ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:ee o zaman salı gününü sabırsızlıkla bekliyelim deilmi watsoncum...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:temizlik warya ondan sevinmiştir demobilir hocam watson...ronaldwatson demiş ki:demobilir demiş ki:
pek sevinçli gördüm....
kesinlikle...ama bence salıya kalmayacak gibi adamlar şimdiden başlamışlar sanki çünkü uzun zamandır giremiyorum hesabıma...
Sana bir sey olmaz diger nickinle devam edersin oyuna sen Risk almadan bir yere varilmiyor nede olsa
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
1 sayfadaki 4 sayfası