Hile mağdurları nerede !!!
+13
visal
hernurman
*caramel*
necmi
demobilir
ipek
dede2552
JaKoBiaNx
aycaok
omerfaruk
FoReVeR-LoVe
mad1tr
musab07
17 posters
6 sayfadaki 11 sayfası
6 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Geri: Hile mağdurları nerede !!!
hımm... -imece- aramızda bir tür hile programı diyoruz...penguşları daha hızlı oynatıyosun puanları alıyosun...elif demiş ki:Sana doğruyu söyleyeyim mi, imecenin ne olduğunu bile bilmiyorum. Foruma pek takılmıyorum son zamanlarda ama bir imece lafı geçiyor, çözemedim henüz.FoReVeR - LoVe demiş ki:imece ile çıktın heralde elifcim...elif demiş ki:Hilesiz 270 binin üstüne çıkılıyor. 285 bin yaptım arada hatalar yaptığımı da düşünürsek 290-300 bin olur. Daha fazla olur mu bilmiyorum. Sonuçta, bir insan hile yaparak 1. oluyor ve bunu içine sindiriyorsa, aldığı hediyeyi güle güle kullansın. Başka ne diyebiliriz ki. Ama şunu da unutmayın ki hepimiz hile yapabiliriz, fakat böyle kazanmanın ne anlamı var ki.FoReVeR - LoVe demiş ki:aynen...maximum 270 bin o kadar...mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:desktopmad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:hiçbir hileye başvurmadan kesinlikle 280 üstü yapılıyor birde araştırma puanınız benim gibi yüksekse yani 15 bin civarıysa iyi puan geliyor ama 330-340 bin bende zor diyorum en azından ben çok denedim olmadı yapan varsa özellikle bu siteden açıklasında o zaman hile yapılmıyor bizde diyelim yada bazıları torpilli hediyelerin verilecegi isimler baştan belli
desktop mu laptop mu?
3 ayri bilgisayarda denedim 2 laptop bir desktop cif cekirdek tek cekirdek ayrica overclock yaptim yanimda arkadasla ve yalniz denedim her insanin da tiklama hizi farklı olmayacagina gore yok arkadas test etmesem amenna da yok hala inanmiyorum minumum yapilan bir sey var ortada ki bu oyunu oynayan herkez biliyor ama solemiyordur O yuzden kusura bakmican inanmiyorum
Onu biliyorum tabii kinecmi demiş ki:imece köylerde ortak yapılan işlere denir
elif- Mesaj Sayısı : 93
necmi demiş ki:imece köylerde ortak yapılan işlere denir
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
Yazılanlardan birşeyler çıkarmaya çalışıyorum.Ama cidden 285 bin yaptım ama arada hatalar da yaptığım için daha yüksek olur. Peki forumdan eski tanıdığımız arkadaşlar da mı hile yapmış. 300 binin üstündeler.FoReVeR - LoVe demiş ki:hımm... -imece- aramızda bir tür hile programı diyoruz...penguşları daha hızlı oynatıyosun puanları alıyosun...elif demiş ki:Sana doğruyu söyleyeyim mi, imecenin ne olduğunu bile bilmiyorum. Foruma pek takılmıyorum son zamanlarda ama bir imece lafı geçiyor, çözemedim henüz.FoReVeR - LoVe demiş ki:imece ile çıktın heralde elifcim...elif demiş ki:Hilesiz 270 binin üstüne çıkılıyor. 285 bin yaptım arada hatalar yaptığımı da düşünürsek 290-300 bin olur. Daha fazla olur mu bilmiyorum. Sonuçta, bir insan hile yaparak 1. oluyor ve bunu içine sindiriyorsa, aldığı hediyeyi güle güle kullansın. Başka ne diyebiliriz ki. Ama şunu da unutmayın ki hepimiz hile yapabiliriz, fakat böyle kazanmanın ne anlamı var ki.FoReVeR - LoVe demiş ki:aynen...maximum 270 bin o kadar...mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:desktopmad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:hiçbir hileye başvurmadan kesinlikle 280 üstü yapılıyor birde araştırma puanınız benim gibi yüksekse yani 15 bin civarıysa iyi puan geliyor ama 330-340 bin bende zor diyorum en azından ben çok denedim olmadı yapan varsa özellikle bu siteden açıklasında o zaman hile yapılmıyor bizde diyelim yada bazıları torpilli hediyelerin verilecegi isimler baştan belli
desktop mu laptop mu?
3 ayri bilgisayarda denedim 2 laptop bir desktop cif cekirdek tek cekirdek ayrica overclock yaptim yanimda arkadasla ve yalniz denedim her insanin da tiklama hizi farklı olmayacagina gore yok arkadas test etmesem amenna da yok hala inanmiyorum minumum yapilan bir sey var ortada ki bu oyunu oynayan herkez biliyor ama solemiyordur O yuzden kusura bakmican inanmiyorum
tamam işde sanal köyde ortaklaşa puan yükseltmeye calışıyoruz
şaka tabi
http://yamaniariyorum.niceboard.org/ipucu-mu-aryyosun-f9/buyrun-syze-hyle-t449.htm
burdan bakabilirsin
şaka tabi
http://yamaniariyorum.niceboard.org/ipucu-mu-aryyosun-f9/buyrun-syze-hyle-t449.htm
burdan bakabilirsin
elif demiş ki:Sana doğruyu söyleyeyim mi, imecenin ne olduğunu bile bilmiyorum. Foruma pek takılmıyorum son zamanlarda ama bir imece lafı geçiyor, çözemedim henüz.FoReVeR - LoVe demiş ki:imece ile çıktın heralde elifcim...elif demiş ki:Hilesiz 270 binin üstüne çıkılıyor. 285 bin yaptım arada hatalar yaptığımı da düşünürsek 290-300 bin olur. Daha fazla olur mu bilmiyorum. Sonuçta, bir insan hile yaparak 1. oluyor ve bunu içine sindiriyorsa, aldığı hediyeyi güle güle kullansın. Başka ne diyebiliriz ki. Ama şunu da unutmayın ki hepimiz hile yapabiliriz, fakat böyle kazanmanın ne anlamı var ki.FoReVeR - LoVe demiş ki:aynen...maximum 270 bin o kadar...mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:desktopmad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:hiçbir hileye başvurmadan kesinlikle 280 üstü yapılıyor birde araştırma puanınız benim gibi yüksekse yani 15 bin civarıysa iyi puan geliyor ama 330-340 bin bende zor diyorum en azından ben çok denedim olmadı yapan varsa özellikle bu siteden açıklasında o zaman hile yapılmıyor bizde diyelim yada bazıları torpilli hediyelerin verilecegi isimler baştan belli
desktop mu laptop mu?
Sen ne ile tikliyorsun penguenlere bazi arkadaslar mouse bile kullanmiyorKusura bakma ama inanmiyorum gozumle gormedikten sonra hic bir seye inanmam
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
necmi bey daha iyi anlıyor bu işlerden ... o bizim önderimizdir...necmi demiş ki:tamam işde sanal köyde ortaklaşa puan yükseltmeye calışıyoruz
şaka tabi
burdan bakabilirsin
bazılarının mouseları bozulmuştu galiba...mad1tr demiş ki:elif demiş ki:Sana doğruyu söyleyeyim mi, imecenin ne olduğunu bile bilmiyorum. Foruma pek takılmıyorum son zamanlarda ama bir imece lafı geçiyor, çözemedim henüz.FoReVeR - LoVe demiş ki:imece ile çıktın heralde elifcim...elif demiş ki:Hilesiz 270 binin üstüne çıkılıyor. 285 bin yaptım arada hatalar yaptığımı da düşünürsek 290-300 bin olur. Daha fazla olur mu bilmiyorum. Sonuçta, bir insan hile yaparak 1. oluyor ve bunu içine sindiriyorsa, aldığı hediyeyi güle güle kullansın. Başka ne diyebiliriz ki. Ama şunu da unutmayın ki hepimiz hile yapabiliriz, fakat böyle kazanmanın ne anlamı var ki.FoReVeR - LoVe demiş ki:aynen...maximum 270 bin o kadar...mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:desktopmad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:hiçbir hileye başvurmadan kesinlikle 280 üstü yapılıyor birde araştırma puanınız benim gibi yüksekse yani 15 bin civarıysa iyi puan geliyor ama 330-340 bin bende zor diyorum en azından ben çok denedim olmadı yapan varsa özellikle bu siteden açıklasında o zaman hile yapılmıyor bizde diyelim yada bazıları torpilli hediyelerin verilecegi isimler baştan belli
desktop mu laptop mu?
Sen ne ile tikliyorsun penguenlere bazi arkadaslar mouse bile kullanmiyorKusura bakma ama inanmiyorum gozumle gormedikten sonra hic bir seye inanmam
Mouse ile tabii ki . Ama şimdi inandıramam ki ben seni. Ama ister inan ister inanma yapılıyor. Ama hafızayı bayağı yormak gerek.mad1tr demiş ki:elif demiş ki:Sana doğruyu söyleyeyim mi, imecenin ne olduğunu bile bilmiyorum. Foruma pek takılmıyorum son zamanlarda ama bir imece lafı geçiyor, çözemedim henüz.FoReVeR - LoVe demiş ki:imece ile çıktın heralde elifcim...elif demiş ki:Hilesiz 270 binin üstüne çıkılıyor. 285 bin yaptım arada hatalar yaptığımı da düşünürsek 290-300 bin olur. Daha fazla olur mu bilmiyorum. Sonuçta, bir insan hile yaparak 1. oluyor ve bunu içine sindiriyorsa, aldığı hediyeyi güle güle kullansın. Başka ne diyebiliriz ki. Ama şunu da unutmayın ki hepimiz hile yapabiliriz, fakat böyle kazanmanın ne anlamı var ki.FoReVeR - LoVe demiş ki:aynen...maximum 270 bin o kadar...mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:desktopmad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:hiçbir hileye başvurmadan kesinlikle 280 üstü yapılıyor birde araştırma puanınız benim gibi yüksekse yani 15 bin civarıysa iyi puan geliyor ama 330-340 bin bende zor diyorum en azından ben çok denedim olmadı yapan varsa özellikle bu siteden açıklasında o zaman hile yapılmıyor bizde diyelim yada bazıları torpilli hediyelerin verilecegi isimler baştan belli
desktop mu laptop mu?
Bu arada baktım yazdıklarına. Macro programı ile hile yapılıyormuş. Teşekkürler.necmi demiş ki:tamam işde sanal köyde ortaklaşa puan yükseltmeye calışıyoruz
şaka tabi
burdan bakabilirsin
41-29 son gün son saat tokatı yapmasın sonra...necmi demiş ki:kullanma ama ne olur ne olmaz )
elenmezsek son gün kullanırsın
Kullanmayı düşünmüyorum. Hakkıyla kazanmadıktan sonra kazanmanın anlamı yok. Bu yarışmayı başından beri takip eden birçok arkadaş var onlara halsızlık edemem ki ben de ilk yarışmacılardanım sanırım.necmi demiş ki:kullanma ama ne olur ne olmaz )
tebrikler...elif demiş ki:Kullanmayı düşünmüyorum. Hakkıyla kazanmadıktan sonra kazanmanın anlamı yok. Bu yarışmayı başından beri takip eden birçok arkadaş var onlara halsızlık edemem ki ben de ilk yarışmacılardanım sanırım.necmi demiş ki:kullanma ama ne olur ne olmaz )
haklısın son saniyeye kadar risk var...necmi demiş ki:son gün son saniye
Son saniyeye kadar risk var son saniyede mi kullanacaksınız demek oluyorFoReVeR - LoVe demiş ki:haklısın son saniyeye kadar risk var...necmi demiş ki:son gün son saniye
yok beni ilk elli dışına atmazlarsa ben kullanmayacam ( zaten kullanıp 4. olmuştum en son şu an 10. yum
son saniye golü yapabiliyorsan neden olmasın...elif demiş ki:Son saniyeye kadar risk var son saniyede mi kullanacaksınız demek oluyorFoReVeR - LoVe demiş ki:haklısın son saniyeye kadar risk var...necmi demiş ki:son gün son saniye
Cidden 300 binin üstü hep program mı kullanmış, okuyamadım forumun hepsini. Ama pek sanmıyorum kullanacaklarını. Bazılarını forumdan tanıyorum. Tanıdığım kadarıyla onlar da emeğe saygısızlık edecek kişiler değil.necmi demiş ki:yok beni ilk elli dışına atmazlarsa ben kullanmayacam ( zaten kullanıp 4. olmuştum en son şu an 10. yum
İsteyen yapsın bundan sonra anlamı yok zaten yarışmanın. Yapabilen yapsın ama yapmaktan yana değilim.FoReVeR - LoVe demiş ki:son saniye golü yapabiliyorsan neden olmasın...elif demiş ki:Son saniyeye kadar risk var son saniyede mi kullanacaksınız demek oluyorFoReVeR - LoVe demiş ki:haklısın son saniyeye kadar risk var...necmi demiş ki:son gün son saniye
Uzun zamandır forumu takip ediyordum ama kayıt olma ihtiyacı duymamıştım. Yazıları falan okuyordum. Şu an da yarışmada 2. sırada olduğum için zan altında olduğumu düşündüm ve oyun sonu aldığım screen shot ile oyunda gelen kombinasyonları size göstermeye düşündüm. Herhangi bir şekilde hile yapmadım. Buyrun bu ss:
Bunlarda gelen kombinasyonlar; (oyunu kağıda yazarak oynamak sanırım hile değildir)
ilk tur: 334454
ikinci tur: 123345556
üçüncü tur: 222444344421
dördüncü tur: 313356566642222
Araştırma puanım da: 16587
Şansım ve biraz da hızlı olmam bu puanı almam da yardımcı olmuştur. Defalarca oynadım bir kez böyle birşey oldu. Bir daha da olacağını sanmıyorum.
Bunlarda gelen kombinasyonlar; (oyunu kağıda yazarak oynamak sanırım hile değildir)
Şansım ve biraz da hızlı olmam bu puanı almam da yardımcı olmuştur. Defalarca oynadım bir kez böyle birşey oldu. Bir daha da olacağını sanmıyorum.
meto87- Mesaj Sayısı : 9
Ne diyelim, tebrik ediyorum seni. Ben hiç arka arkaya sıralı gelen hareketlerle karşılaşmadım. Araştırma puanın da yüksek olduğuna göre ilk yarışmacılardansın. Umarım hakeden ve hile yapmayan kazanır. Ben pek sanmasam da inş.öyle olur. Herkese iyi akşamlar.meto87 demiş ki:Uzun zamandır forumu takip ediyordum ama kayıt olma ihtiyacı duymamıştım. Yazıları falan okuyordum. Şu an da yarışmada 2. sırada olduğum için zan altında olduğumu düşündüm ve oyun sonu aldığım screen shot ile oyunda gelen kombinasyonları size göstermeye düşündüm. Herhangi bir şekilde hile yapmadım. Buyrun bu ss:
bu oyunda hile yapmayan birinin kazanma şansı yok ( bu puanlama sistemi ile hazmeden hediyeyi kapar )
6 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
6 sayfadaki 11 sayfası