Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
16 sayfadaki 40 sayfası
16 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:özele yazarım...demobilir demiş ki:forever sen kaç yaşındasın merak ettim de
FoReVeR - LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:özele yazarım...demobilir demiş ki:forever sen kaç yaşındasın merak ettim de
ok
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
demobilir demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:özele yazarım...demobilir demiş ki:forever sen kaç yaşındasın merak ettim de
ok
bende maaşını sorıym dicem amaa..bayana yaş erkeee maaş sorulmas diolar..hihihih
bu araddaa Ce e ee
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
BİLGE demiş ki:demobilir demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:özele yazarım...demobilir demiş ki:forever sen kaç yaşındasın merak ettim de
ok
bende maaşını sorıym dicem amaa..bayana yaş erkeee maaş sorulmas diolar..hihihih
bu araddaa Ce e ee
efet erkek olunca yaşını rahatlıkla soruyoruz maaşını soramicaz neyse Allah bereket versin
demobilir demiş ki:BİLGE demiş ki:demobilir demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:özele yazarım...demobilir demiş ki:forever sen kaç yaşındasın merak ettim de
ok
bu araddaa Ce e ee
efet erkek olunca yaşını rahatlıkla soruyoruz maaşını soramicaz neyse Allah bereket versin
evet eveett.Amin....gönderme yaptımm bazı abuk deyimlerimizee....hihih
siz maşallah sormaya gerek kalmadan yazmışsınız yaşınızı...BİLGE demiş ki:demobilir demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:özele yazarım...demobilir demiş ki:forever sen kaç yaşındasın merak ettim de
ok
bu araddaa Ce e ee
FoReVeR - LoVe demiş ki:siz maşallah sormaya gerek kalmadan yazmışsınız yaşınızı...BİLGE demiş ki:demobilir demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:özele yazarım...demobilir demiş ki:forever sen kaç yaşındasın merak ettim de
ok
bu araddaa Ce e ee
şimdi yazıyorum rahatça ama 30 u hiç geçmicem sonra hep 29,5 kalacak
s.a.arkadaşlar
nassıız bakem
nassıız bakem
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
a.s alizebu hoşgelmişsen... iilik sen nasılsın bakeem...alizebu demiş ki:s.a.arkadaşlar
nassıız bakem
çok şükür işte iç güveysinden halliceFoReVeR - LoVe demiş ki:a.s alizebu hoşgelmişsen... iilik sen nasılsın bakeem...alizebu demiş ki:s.a.arkadaşlar
nassıız bakem
alizebu demiş ki:çok şükür işte iç güveysinden halliceFoReVeR - LoVe demiş ki:a.s alizebu hoşgelmişsen... iilik sen nasılsın bakeem...alizebu demiş ki:s.a.arkadaşlar
nassıız bakem
canım..hoşgeldin...iyiz.sende iisin gibi gelioo banaa..ay çok baskın konuştum..yani illede evet diyecen...hihih..
demoooomm.kafeler nerde hojamm...??
ben yapiymmm.aip bana..
\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...
bi sürrüü var..Afiet ossunn...)
iyi diyelim iyi olsunBİLGE demiş ki:alizebu demiş ki:çok şükür işte iç güveysinden halliceFoReVeR - LoVe demiş ki:a.s alizebu hoşgelmişsen... iilik sen nasılsın bakeem...alizebu demiş ki:s.a.arkadaşlar
nassıız bakem
canım..hoşgeldin...iyiz.sende iisin gibi gelioo banaa..ay çok baskın konuştum..yani illede evet diyecen...hihih..
demoooomm.kafeler nerde hojamm...??
ben yapiymmm.aip bana..
\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...\_/0 ...
bi sürrüü var..Afiet ossunn...)
En son alizebu tarafından Cuma Tem. 04, 2008 6:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
@@@@@@@@
@@@@@@@@
@@@@@@@@
@@@@@@@@
@@@@@@@@
taze mis gibi kurabiye
1 tabak kesmez beni şimdi ben 2. tabağıda isterim hocam...demobilir demiş ki:@@@@@@@@
@@@@@@@@
@@@@@@@@
FoReVeR - LoVe demiş ki:1 tabak kesmez beni şimdi ben 2. tabağıda isterim hocam...demobilir demiş ki:@@@@@@@@
@@@@@@@@
@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@ bak bi sürü misafir var onlarada kalsın
e tmm o zaman ne yaplım bir dahakine 2 tepsi yaparsın...demobilir demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:1 tabak kesmez beni şimdi ben 2. tabağıda isterim hocam...demobilir demiş ki:@@@@@@@@
@@@@@@@@
@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@ bak bi sürü misafir var onlarada kalsın
bizde nöbetçi gibiyiz burda kimse yok
yok walla hocam...nöbetçi yorumcu bulunur...demobilir demiş ki:bizde nöbetçi gibiyiz burda kimse yok
Ay bu gün visal hiç gözükmedi demii..??
merak ettim...))
merak ettim...))
evet hiç görünmedi... belki çaktırmadan tatile gitmiştir oda...BİLGE demiş ki:Ay bu gün visal hiç gözükmedi demii..??
merak ettim...))
demobilir demiş ki:bugün size dolma yaptım misafirlerde gelirse diye bol olsun
Ayy kiz dolmalar ne guzel oyle,hem de kirmizi biberden harika gorunuyorlar.
visal- Mesaj Sayısı : 373
Merhabalar herkese,
Yok buradayim,tatile felan gitmis degiliz. Biraz gec girdim nete,islerim vardi.,
Tatil isi de cok zor gorunuyor.Soylemistim ya esim mudur yardimcisi ,tatil yok,yillik izin kullanacak.Ama diger mudur yardimcisi birakiyormus mudur yardimciligini.Butun is esime kalacak Okul kayitlari da 28 agustosta baslayacakmis.Ne olacak bilmiyoruz. Esim bana" Sen istanbul'a git istersen" diyor. Ben de onsuz gitmek istemiyorum.
Yok buradayim,tatile felan gitmis degiliz. Biraz gec girdim nete,islerim vardi.,
Tatil isi de cok zor gorunuyor.Soylemistim ya esim mudur yardimcisi ,tatil yok,yillik izin kullanacak.Ama diger mudur yardimcisi birakiyormus mudur yardimciligini.Butun is esime kalacak Okul kayitlari da 28 agustosta baslayacakmis.Ne olacak bilmiyoruz. Esim bana" Sen istanbul'a git istersen" diyor. Ben de onsuz gitmek istemiyorum.
En son visal tarafından Cuma Tem. 04, 2008 5:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
visal- Mesaj Sayısı : 373
afiyet olsun bayılırım kırmızı biber dolmasına yeşilini yemem zatenvisal demiş ki:demobilir demiş ki:bugün size dolma yaptım misafirlerde gelirse diye bol olsun
Ayy kiz dolmalar ne guzel oyle,hem de kirmizi biberden harika gorunuyorlar.
En son demobilir tarafından Cuma Tem. 04, 2008 7:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
16 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
16 sayfadaki 40 sayfası