Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
32 sayfadaki 40 sayfası
32 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:valla kısır dediğin pişirilmez bulgur sıcak suyla biraz ıslanır sonra bi güzel yoğurulur kuru soğan biber salçası ile taze nane maydanoz bol olacak güzel bir nar ekşisi ve hakiki zeytinyağı olacak domates salatalık fazla olmasa daha iyi ben biraz kuru seviyorum yeşillik bol olmalı yanında marul haşlanmış asma yaprağı süs biberi ayrıca içine domates kurusu ve (doğulu değiliz ama) isotta koyulunca güzel oluyor
Bende naneye karsiyim butun kisir kokusunu aliyor nane nedense hayatta koydurtmam
aaaaaa taze nanesiz olur mu ayol
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:valla kısır dediğin pişirilmez bulgur sıcak suyla biraz ıslanır sonra bi güzel yoğurulur kuru soğan biber salçası ile taze nane maydanoz bol olacak güzel bir nar ekşisi ve hakiki zeytinyağı olacak domates salatalık fazla olmasa daha iyi ben biraz kuru seviyorum yeşillik bol olmalı yanında marul haşlanmış asma yaprağı süs biberi ayrıca içine domates kurusu ve (doğulu değiliz ama) isotta koyulunca güzel oluyor
Bende naneye karsiyim butun kisir kokusunu aliyor nane nedense hayatta koydurtmam
hakkaten Mad1tr sen baya bu konuda tecrübelisin öğrencilikte mi öğrendin? sorması ayıp
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
FoReVeR - LoVe demiş ki:arkadaş bunları nerden öğrendin yaw...mad1tr demiş ki:aycaok demiş ki:bulgura sıcak su katılıp bi güzel yoğurmalı, sonra salça, tuz, biber, nar ekşisi katılıp bi daha güzelce karıştırılmalı. daha sonra taze soğan, maydonoz taze taze içine doğranmalı. üstüne bol bol zeytinyağı katmalı, ama gerçek zeytinyağı, kokulusundan:) aslında uzun zamandır yapmıyorum arada bişeler unutmuş olabilirim. bu kısırı kesinlikle marul ya da kıvırcıkla birlikte tüketmek gerekir onu hatırlıyorum. bu akşam yapayım bari olmayacak böyle:)
Biber salcasi ve domates salcasi evde yapilan olucak ama disardan alinanlar 5 para etmiyor Yogurulmasi bizde yok dinlenmeye biraktiktan sonra suyu emiyor sisiyor yani sonra tum icerk icine ekleniyor karistiriliyor Yogurulunca sanki kofte gibi olur dusuncesi dogdu bende
4 sene otelde calistim resepsiyonistim e herkezle iyi anlasirim genelde midemede duskunumdur butun yemekleri nerdeyse bilir yaparim zor degil zaten onumde biri bir sey yapinca istemesem bile ezberliyorum aklimda kaliyor
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
oktayel demiş ki:mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:valla kısır dediğin pişirilmez bulgur sıcak suyla biraz ıslanır sonra bi güzel yoğurulur kuru soğan biber salçası ile taze nane maydanoz bol olacak güzel bir nar ekşisi ve hakiki zeytinyağı olacak domates salatalık fazla olmasa daha iyi ben biraz kuru seviyorum yeşillik bol olmalı yanında marul haşlanmış asma yaprağı süs biberi ayrıca içine domates kurusu ve (doğulu değiliz ama) isotta koyulunca güzel oluyor
hakkaten Mad1tr sen baya bu konuda tecrübelisin öğrencilikte mi öğrendin? sorması ayıp
universitedeyken diyarbakirli arkadas vardi hep kisir yapardi bana ordan sumak otunu ogrendim digerleri otelden izledigim her insandan
buyrun efendim kebaplarda geldi...mad1tr demiş ki:Karnim acikti yahu adanadan yada urfadan arkadaslar varsa 1,5 porsiyon adana yada urfa kebab abi bizim eve yaninada ksisir bir de bir mezesi var bu kebaplarin aci birde bugdayli bir sey vardi bir adtete ondan olsun adresi veri yom
demobilir demiş ki:mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:valla kısır dediğin pişirilmez bulgur sıcak suyla biraz ıslanır sonra bi güzel yoğurulur kuru soğan biber salçası ile taze nane maydanoz bol olacak güzel bir nar ekşisi ve hakiki zeytinyağı olacak domates salatalık fazla olmasa daha iyi ben biraz kuru seviyorum yeşillik bol olmalı yanında marul haşlanmış asma yaprağı süs biberi ayrıca içine domates kurusu ve (doğulu değiliz ama) isotta koyulunca güzel oluyor
Hocam bir gun nanesiz yap bak bir de pisiriuyormusun bilmiyorum bazilari pisirerek yapiyor sogan ve salcayi hepsini cig koy yap bak bakalim komsular begencekmi nar eksisi ve sumak i unutma ot yoksa toz sumak at birde limon olucak zaten
FoReVeR - LoVe demiş ki:buyrun efendim kebaplarda geldi...mad1tr demiş ki:Karnim acikti yahu adanadan yada urfadan arkadaslar varsa 1,5 porsiyon adana yada urfa kebab abi bizim eve yaninada ksisir bir de bir mezesi var bu kebaplarin aci birde bugdayli bir sey vardi bir adtete ondan olsun adresi veri yom
Kardes ne yapayim resmi yahu canlisi lazim bana gercekten aciktim
en azından baka dur şimdilik...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:buyrun efendim kebaplarda geldi...mad1tr demiş ki:Karnim acikti yahu adanadan yada urfadan arkadaslar varsa 1,5 porsiyon adana yada urfa kebab abi bizim eve yaninada ksisir bir de bir mezesi var bu kebaplarin aci birde bugdayli bir sey vardi bir adtete ondan olsun adresi veri yom
FoReVeR - LoVe demiş ki:en azından baka dur şimdilik...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:buyrun efendim kebaplarda geldi...mad1tr demiş ki:Karnim acikti yahu adanadan yada urfadan arkadaslar varsa 1,5 porsiyon adana yada urfa kebab abi bizim eve yaninada ksisir bir de bir mezesi var bu kebaplarin aci birde bugdayli bir sey vardi bir adtete ondan olsun adresi veri yom
Topcuyami gitsek ne etsek
yok biz hepsini çiğ koyarız pişirmeyiz dediğin gibi limonu unttum demeyi mersinliyiz bide limonu unttukmad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:valla kısır dediğin pişirilmez bulgur sıcak suyla biraz ıslanır sonra bi güzel yoğurulur kuru soğan biber salçası ile taze nane maydanoz bol olacak güzel bir nar ekşisi ve hakiki zeytinyağı olacak domates salatalık fazla olmasa daha iyi ben biraz kuru seviyorum yeşillik bol olmalı yanında marul haşlanmış asma yaprağı süs biberi ayrıca içine domates kurusu ve (doğulu değiliz ama) isotta koyulunca güzel oluyor
Hocam bir gun nanesiz yap bak bir de pisiriuyormusun bilmiyorum bazilari pisirerek yapiyor sogan ve salcayi hepsini cig koy yap bak bakalim komsular begencekmi nar eksisi ve sumak i unutma ot yoksa toz sumak at birde limon olucak zaten
öz urfaya gidelim en iyisi...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:en azından baka dur şimdilik...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:buyrun efendim kebaplarda geldi...mad1tr demiş ki:Karnim acikti yahu adanadan yada urfadan arkadaslar varsa 1,5 porsiyon adana yada urfa kebab abi bizim eve yaninada ksisir bir de bir mezesi var bu kebaplarin aci birde bugdayli bir sey vardi bir adtete ondan olsun adresi veri yom
demobilir demiş ki:yok biz hepsini çiğ koyarız pişirmeyiz dediğin gibi limonu unttum demeyi mersinliyiz bide limonu unttukmad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:valla kısır dediğin pişirilmez bulgur sıcak suyla biraz ıslanır sonra bi güzel yoğurulur kuru soğan biber salçası ile taze nane maydanoz bol olacak güzel bir nar ekşisi ve hakiki zeytinyağı olacak domates salatalık fazla olmasa daha iyi ben biraz kuru seviyorum yeşillik bol olmalı yanında marul haşlanmış asma yaprağı süs biberi ayrıca içine domates kurusu ve (doğulu değiliz ama) isotta koyulunca güzel oluyor
FoReVeR - LoVe demiş ki:öz urfaya gidelim en iyisi...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:en azından baka dur şimdilik...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:buyrun efendim kebaplarda geldi...mad1tr demiş ki:Karnim acikti yahu adanadan yada urfadan arkadaslar varsa 1,5 porsiyon adana yada urfa kebab abi bizim eve yaninada ksisir bir de bir mezesi var bu kebaplarin aci birde bugdayli bir sey vardi bir adtete ondan olsun adresi veri yom
Haydiyin dermsim
mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:öz urfaya gidelim en iyisi...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:en azından baka dur şimdilik...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:buyrun efendim kebaplarda geldi...mad1tr demiş ki:Karnim acikti yahu adanadan yada urfadan arkadaslar varsa 1,5 porsiyon adana yada urfa kebab abi bizim eve yaninada ksisir bir de bir mezesi var bu kebaplarin aci birde bugdayli bir sey vardi bir adtete ondan olsun adresi veri yom
Haydiyin dermsim
mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:yok biz hepsini çiğ koyarız pişirmeyiz dediğin gibi limonu unttum demeyi mersinliyiz bide limonu unttukmad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:valla kısır dediğin pişirilmez bulgur sıcak suyla biraz ıslanır sonra bi güzel yoğurulur kuru soğan biber salçası ile taze nane maydanoz bol olacak güzel bir nar ekşisi ve hakiki zeytinyağı olacak domates salatalık fazla olmasa daha iyi ben biraz kuru seviyorum yeşillik bol olmalı yanında marul haşlanmış asma yaprağı süs biberi ayrıca içine domates kurusu ve (doğulu değiliz ama) isotta koyulunca güzel oluyor
Deniycem bakalım inşallah bu sefer güzel olur, tecrübenize sağlık arkadaşlar ben çıkıyorum görüşürüz. Herkese iyi akşamlar.
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
acıktım yaw. hiç bu kadar yemek konuşulurmu Allahtan patronun doğum günüymüşte pasta geldi azönce
Cem- Mesaj Sayısı : 60
oktayel demiş ki:mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:yok biz hepsini çiğ koyarız pişirmeyiz dediğin gibi limonu unttum demeyi mersinliyiz bide limonu unttukmad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:valla kısır dediğin pişirilmez bulgur sıcak suyla biraz ıslanır sonra bi güzel yoğurulur kuru soğan biber salçası ile taze nane maydanoz bol olacak güzel bir nar ekşisi ve hakiki zeytinyağı olacak domates salatalık fazla olmasa daha iyi ben biraz kuru seviyorum yeşillik bol olmalı yanında marul haşlanmış asma yaprağı süs biberi ayrıca içine domates kurusu ve (doğulu değiliz ama) isotta koyulunca güzel oluyor
Deniycem bakalım inşallah bu sefer güzel olur, tecrübenize sağlık arkadaşlar ben çıkıyorum görüşürüz. Herkese iyi akşamlar.
İyi aksamlar
görüşürüz iyi akşamlar...oktayel demiş ki:mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:yok biz hepsini çiğ koyarız pişirmeyiz dediğin gibi limonu unttum demeyi mersinliyiz bide limonu unttukmad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:mad1tr demiş ki:demobilir demiş ki:valla kısır dediğin pişirilmez bulgur sıcak suyla biraz ıslanır sonra bi güzel yoğurulur kuru soğan biber salçası ile taze nane maydanoz bol olacak güzel bir nar ekşisi ve hakiki zeytinyağı olacak domates salatalık fazla olmasa daha iyi ben biraz kuru seviyorum yeşillik bol olmalı yanında marul haşlanmış asma yaprağı süs biberi ayrıca içine domates kurusu ve (doğulu değiliz ama) isotta koyulunca güzel oluyor
hadi bay bay çıkıyorum ben evi toplamaya yardım edeyim cici gelin olayım
görüşürüz hocam... iyi akşamlar sizlere...demobilir demiş ki:hadi bay bay çıkıyorum ben evi toplamaya yardım edeyim cici gelin olayım
gorusuruzdemobilir demiş ki:hadi bay bay çıkıyorum ben evi toplamaya yardım edeyim cici gelin olayım
Saat 6 buçuk herkes evine gidii ben 7 buçua kadar daha burdayım ühhü ühhü
iyi akşamlar kardeşlerim sıcak eviniz sizi beklii
Cem- Mesaj Sayısı : 60
Cem demiş ki:Saat 6 buçuk herkes evine gidii ben 7 buçua kadar daha burdayım ühhü ühhü
Nerdesin ki sen İyi aksamlar
oda gitmiş...mad1tr demiş ki:Cem demiş ki:Saat 6 buçuk herkes evine gidii ben 7 buçua kadar daha burdayım ühhü ühhü
FoReVeR - LoVe demiş ki:oda gitmiş...mad1tr demiş ki:Cem demiş ki:Saat 6 buçuk herkes evine gidii ben 7 buçua kadar daha burdayım ühhü ühhü
Adam gidiyom demis zaten ve gitrmis ne yapcak ki baska
32 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
32 sayfadaki 40 sayfası