Son gün imeceyle ataklar listeden atılmaya sebep olurmu?
+3
necmi
*caramel*
dede2552
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Son gün imeceyle ataklar listeden atılmaya sebep olurmu?
Son gün atak yapacakları bekliyor zaten 41-29 bence onlarıda tesbit edince baştan belli yere kadar elenecekler.
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
Geri: Son gün imeceyle ataklar listeden atılmaya sebep olurmu?
son gün birçok kişi 340-350 bulursa çogu kişi elenir gibime geliyor 41-29 özellikle son güne dikkat etsin hele şu ilk 20 olanlar hala bana şüpheli geliyor araştırma puanlarıda düşükse vay hallerine çünkü araştırma puanları yüksek olmayan bir yarışmacı bukadar iyi yapamaz
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
ilk 40 elenmeli ilk 40 kesinlikle hileli oynuyor
necmi demiş ki:ilk 40 elenmeli ilk 40 kesinlikle hileli oynuyor
Temiz hesap ilkk 50 diyelim
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
ya deneme yaptim imece ile bile ilk 40 zor geciliyo ben imece yi acikladiğimda ma puana ulaşmıştım.
yok devenin nalınecmi demiş ki:ilk 40 elenmeli ilk 40 kesinlikle hileli oynuyor
necmi demiş ki:ya deneme yaptim imece ile bile ilk 40 zor geciliyo ben imece yi acikladiğimda ma puana ulaşmıştım.
programla uğraşacağınıza el becerisini arttırmaya gayret et, daha iyi
en son 294 küsür yaptım, 6 bin de araştırma oldu 301.
yapılabilir puan 310 civarı olsa araştırma da 16 bin diyenler var, yani 330 bin üzeri zor,
şimdiki listedeki 320 üzeri kesinlikle macro marifetiyle
mikado- Mesaj Sayısı : 170
321 ise ne olacak yav bırak bunun sınırı yok bence adam 350 ye biel çıkar motoru vasa tabbii huahahuahuahahahahuahahuahaumikado demiş ki:yok devenin nalınecmi demiş ki:ilk 40 elenmeli ilk 40 kesinlikle hileli oynuyornecmi demiş ki:ya deneme yaptim imece ile bile ilk 40 zor geciliyo ben imece yi acikladiğimda ma puana ulaşmıştım.
yapılabilir puan 310 civarı olsa araştırma da 16 bin diyenler var, yani 330 bin üzeri zor,
mikado demiş ki:yok devenin nalınecmi demiş ki:ilk 40 elenmeli ilk 40 kesinlikle hileli oynuyornecmi demiş ki:ya deneme yaptim imece ile bile ilk 40 zor geciliyo ben imece yi acikladiğimda ma puana ulaşmıştım.
mikado ben oyunu biraktim yazilanlari oku görürsün kimse yok bu saatte rahat konuşabilirsin ben imece ile zar zor yapiyom 294 bini helal olsun sana ne el becerisi ne zeka ne hafıza ne yaniissiz hareketler duraksama yok hata yok helallllllllllllllllll sana
abartmışsısınnn...necmi demiş ki:ilk 40 elenmeli ilk 40 kesinlikle hileli oynuyor
ne alakaa??Ciddi bi iddiaa...ama yanlışsın.))
belki ilk 10-15 filan deysee hani savynmaya açık..amaaa,ilk 40 demişin bence fazlaa uçmuşun..hattaa bende şunu sölüorumm...ATIOSUN::....
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
aynen tek kelimeyle... ATIYOSUN ...BİLGE demiş ki:abartmışsısınnn...necmi demiş ki:ilk 40 elenmeli ilk 40 kesinlikle hileli oynuyor
belki ilk 10-15 filan deysee hani savynmaya açık..amaaa,ilk 40 demişin bence fazlaa uçmuşun..hattaa bende şunu sölüorumm...ATIOSUN::....
malik&rüya hızlı çıktı 4üncülüğe başka yaprak kımıldamıyo ya hep beraber atak yapalım beence ama elenirmiyizki aklım karıştı?
sen elenmemişmiydin dede...malik&rüya dogru sölüyon ilk oyunda bravooo....dede2552 demiş ki:malik&rüya hızlı çıktı 4üncülüğe başka yaprak kımıldamıyo ya hep beraber atak yapalım beence ama elenirmiyizki aklım karıştı?
tabiki atıyorum ama
forumdaki eski yazılarımızı okursanız hepimiz zar zor gectik 300 bini şimdi 50. 288 binde
forumdaki eski yazılarımızı okursanız hepimiz zar zor gectik 300 bini şimdi 50. 288 binde
ewet haklısın ... ben şahsen 270 bini geçemiyordum...necmi demiş ki:tabiki atıyorum ama
ee oyunda ustalaştıkta canım okadarda olsun ben elendimde yazılarımı okuduysan biz 10 arkadaş cafeden oynuyoduk şimdi 3 nikimiz kaldı beklemedeyiz bakalım her an atak yapabiliriz bu gün yarın bekleyin ama tek bir hediye almayı düşünüyoruz fazla hak yemeyelimnecmi demiş ki:tabiki atıyorum ama
ilk 40 elemek bence saçma olur hilesiz 300 bin rahat yapılabiliraraştırma puanında iyiyse 315-320 arası bir yerde olursun ama 330 340 bin zor o yüzden 320 bin üzeri olabilir
gayet haklısın...*caramel* demiş ki:ilk 40 elemek bence saçma olur hilesiz 300 bin rahat yapılabiliraraştırma puanında iyiyse 315-320 arası bir yerde olursun ama 330 340 bin zor o yüzden 320 bin üzeri olabilir
320bin normal...
kesinlikle şimdi benim 300 bin yaptıgımı düşünün 15 bin araştırma puanı 315 bin küsür olur ha başka birini örnek verirsek oda yine 300 bin yapsa onun araştırma puanı 10 bin oldugunu düşünün 310 bin yani 340 bin yapmak hayal zaten ben bu listenin yarın degişecegini düşünüyorum buna aldanmamak lazım hehalde yetkililerde görüyordu max nekadar puan yapılacagını o yüzden çok kafa yormamak lazımFoReVeR - LoVe demiş ki:gayet haklısın...*caramel* demiş ki:ilk 40 elemek bence saçma olur hilesiz 300 bin rahat yapılabiliraraştırma puanında iyiyse 315-320 arası bir yerde olursun ama 330 340 bin zor o yüzden 320 bin üzeri olabilir
320bin normal...
evet son güne kadar bekleyelim...kafa yormayada gerek yok...*caramel* demiş ki:kesinlikle şimdi benim 300 bin yaptıgımı düşünün 15 bin araştırma puanı 315 bin küsür olur ha başka birini örnek verirsek oda yine 300 bin yapsa onun araştırma puanı 10 bin oldugunu düşünün 310 bin yani 340 bin yapmak hayal zaten ben bu listenin yarın degişecegini düşünüyorum buna aldanmamak lazım hehalde yetkililerde görüyordu max nekadar puan yapılacagını o yüzden çok kafa yormamak lazımFoReVeR - LoVe demiş ki:gayet haklısın...*caramel* demiş ki:ilk 40 elemek bence saçma olur hilesiz 300 bin rahat yapılabiliraraştırma puanında iyiyse 315-320 arası bir yerde olursun ama 330 340 bin zor o yüzden 320 bin üzeri olabilir
320bin normal...
*caramel* demiş ki:ilk 40 elemek bence saçma olur hilesiz 300 bin rahat yapılabiliraraştırma puanında iyiyse 315-320 arası bir yerde olursun ama 330 340 bin zor o yüzden 320 bin üzeri olabilir
FoReVeR - LoVe demiş ki:aynen tek kelimeyle... ATIYOSUN ...BİLGE demiş ki:abartmışsısınnn...necmi demiş ki:ilk 40 elenmeli ilk 40 kesinlikle hileli oynuyor
Ya ne kadar ciddiye almışsınız, demişiz işte 320 bin normali
mikado demiş ki:yok devenin nalınecmi demiş ki:ilk 40 elenmeli ilk 40 kesinlikle hileli oynuyornecmi demiş ki:ya deneme yaptim imece ile bile ilk 40 zor geciliyo ben imece yi acikladiğimda ma puana ulaşmıştım.
FoReVeR - LoVe demiş ki:evet son güne kadar bekleyelim...kafa yormayada gerek yok...*caramel* demiş ki:kesinlikle şimdi benim 300 bin yaptıgımı düşünün 15 bin araştırma puanı 315 bin küsür olur ha başka birini örnek verirsek oda yine 300 bin yapsa onun araştırma puanı 10 bin oldugunu düşünün 310 bin yani 340 bin yapmak hayal zaten ben bu listenin yarın degişecegini düşünüyorum buna aldanmamak lazım hehalde yetkililerde görüyordu max nekadar puan yapılacagını o yüzden çok kafa yormamak lazımFoReVeR - LoVe demiş ki:gayet haklısın...*caramel* demiş ki:ilk 40 elemek bence saçma olur hilesiz 300 bin rahat yapılabiliraraştırma puanında iyiyse 315-320 arası bir yerde olursun ama 330 340 bin zor o yüzden 320 bin üzeri olabilir
320bin normal...
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
liste güzel deişmiş ... firstclas-firsclas34 ilk 3 teler....
1 sayfadaki 1 sayfası