325 yukarısı elensinmi?
+4
*caramel*
FoReVeR-LoVe
mikado
dede2552
8 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
325 yukarısı elensinmi?
325 yukarsı elenmelidir bence.
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
Geri: 325 yukarısı elensinmi?
bırak ya, yürü git işine, ya 326 ise nolcek
mikado- Mesaj Sayısı : 170
325.050 ise ne olacak...dede2552 demiş ki:325 yukarsı elenmelidir bence.
En son FoReVeR - LoVe tarafından C.tesi Tem. 05, 2008 12:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
senin için ne değişir kardeşim elenmedinmi sen... elenseler ne olacak elenmeseler ne olacak...dede2552 demiş ki:325 yukarsı elenmelidir bence.
onlar neyi eleyeceklerini iyi biliyorlardı bu yarışmada yapılabilecek en üst puan zaten belli araştırma harici o yüzden listeye çok güvenmeyelim bence çok yüksek puan yapmamaya çalışın özellikle 320 üstü
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
100 kere dedim 3 nikimiz kaldı 10 kişiydik başta diye anlayın artık.FoReVeR - LoVe demiş ki:senin için ne değişir kardeşim elenmedinmi sen... elenseler ne olacak elenmeseler ne olacak...dede2552 demiş ki:325 yukarsı elenmelidir bence.
o zaman onlarda 325 binin üzerindeyse elensinler...dede2552 demiş ki:100 kere dedim 3 nikimiz kaldı 10 kişiydik başta diye anlayın artık.FoReVeR - LoVe demiş ki:senin için ne değişir kardeşim elenmedinmi sen... elenseler ne olacak elenmeseler ne olacak...dede2552 demiş ki:325 yukarsı elenmelidir bence.
listede degişmiş ilk 2 kişi 340 bin üzeri puan yapmış
hareket başladı galiba*caramel* demiş ki:listede degişmiş ilk 2 kişi 340 bin üzeri puan yapmış
hadi hayırlısı...*caramel* demiş ki:listede degişmiş ilk 2 kişi 340 bin üzeri puan yapmış
Herkesi elesinler penguen oyunu kalksin bence
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
ulen ne programmış, biz 300 bini geçemezken herifler puanını bile ayarlıyor
aman fazla kaçmasın, son saniye golü atın bakem
mikado demiş ki:ulen ne programmış, biz 300 bini geçemezken herifler puanını bile ayarlıyor
hileyle 340 bin yapan birine bu ödül verilirse gerçekten bunca zamana emege yazık o zaman hileyi ilk bulanlara verselerdiya ya da yarışmanın adı degişseydi en iyi hile kim yapacak gibi
yazık emeğe kalksın oyun...*caramel* demiş ki:hileyle 340 bin yapan birine bu ödül verilirse gerçekten bunca zamana emege yazık o zaman hileyi ilk bulanlara verselerdiya ya da yarışmanın adı degişseydi en iyi hile kim yapacak gibi
dede sen demiyormuydun
senden alıntı yaptım, nasıl bir gülmeyse
dede2552 demiş ki:321 ise ne olacak yav bırak bunun sınırı yok bence adam 350 ye biel çıkar motoru vasa tabbii huahahuahuahahahahuahahuahaumikado demiş ki:yapılabilir puan 310 civarı olsa araştırma da 16 bin diyenler var, yani 330 bin üzeri zor,
şimdiki listedeki 320 üzeri kesinlikle macro marifetiyle
senden alıntı yaptım, nasıl bir gülmeyse
huahahuahuahahahahuahahuaha
Arkadaslar bilincli yada bilincsiz birilerini etkilemeye calisiyorsunuz ama bu isler boyle islemiyor malasef dunde ayni sey yapildi bugunde farklı bir baslik altinda devam ediyor İsteyen istedigi puani yapsin sonucu beklesin ERliniden baska bir sey gelebilirmi Herkeste yaptigi seyin arkasinda dursun Sonuclarinada katlasin Bir birinize camur atip bir yerler varamazsiniz sonucta dimi
Nedense BU baslik adi bana ENgokani hatirlatti
Nedense BU baslik adi bana ENgokani hatirlatti
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
Tabi şans faktörü de var, adam yapmış, herşeye hile demek olmaz, araştırma puanı çok etkili
meto87 demiş ki:Uzun zamandır forumu takip ediyordum ama kayıt olma ihtiyacı duymamıştım. Yazıları falan okuyordum. Şu an da yarışmada 2. sırada olduğum için zan altında olduğumu düşündüm ve oyun sonu aldığım screen shot ile oyunda gelen kombinasyonları size göstermeye düşündüm. Herhangi bir şekilde hile yapmadım. Buyrun bu ss:
Bunlarda gelen kombinasyonlar; (oyunu kağıda yazarak oynamak sanırım hile değildir)
ilk tur: 334454
ikinci tur: 123345556
üçüncü tur: 222444344421
dördüncü tur: 313356566642222
Araştırma puanım da: 16587
Şansım ve biraz da hızlı olmam bu puanı almam da yardımcı olmuştur. Defalarca oynadım bir kez böyle birşey oldu. Bir daha da olacağını sanmıyorum.
ne kadar hızlı yaparsa yapsın elle 322.992 yapamaz...mikado demiş ki:Tabi şans faktörü de var, adam yapmış, herşeye hile demek olmaz, araştırma puanı çok etkilimeto87 demiş ki:Uzun zamandır forumu takip ediyordum ama kayıt olma ihtiyacı duymamıştım. Yazıları falan okuyordum. Şu an da yarışmada 2. sırada olduğum için zan altında olduğumu düşündüm ve oyun sonu aldığım screen shot ile oyunda gelen kombinasyonları size göstermeye düşündüm. Herhangi bir şekilde hile yapmadım. Buyrun bu ss:
Bunlarda gelen kombinasyonlar; (oyunu kağıda yazarak oynamak sanırım hile değildir)
ilk tur: 334454
ikinci tur: 123345556
üçüncü tur: 222444344421
dördüncü tur: 313356566642222
Araştırma puanım da: 16587
Şansım ve biraz da hızlı olmam bu puanı almam da yardımcı olmuştur. Defalarca oynadım bir kez böyle birşey oldu. Bir daha da olacağını sanmıyorum.
benim puan 330621
330 622 üstü elensin
yok böyle bi şey yaw bırakın puan hesaplamayı oyun sona yakışan bir oyun değil bence buna ilave başka bir oyun koysunlar yada beyendikleri birine hediye versinler niye ugraşıp duruyoz ki
ülkeri protestooooooooooooooooooooooooooo
330 622 üstü elensin
yok böyle bi şey yaw bırakın puan hesaplamayı oyun sona yakışan bir oyun değil bence buna ilave başka bir oyun koysunlar yada beyendikleri birine hediye versinler niye ugraşıp duruyoz ki
necmi demiş ki:benim puan 330621
330 622 üstü elensin
çok dogru aslında bu oyun sona yakışmadı
aynen güzel bir son olabilirdi...*caramel* demiş ki:necmi demiş ki:benim puan 330621
330 622 üstü elensin
çok dogru aslında bu oyun sona yakışmadı
http://yarisma.hurriyet.com.tr/
aha size yeni yarişma birinciye laptop var )
hem de hilesiz bilgi yarismasi niteliğinde 10 kişilik grup biri soruyu okusun diğeri google da cevabi arasin
tüh ya hileyi de verdim )))))))))
hem de hilesiz bilgi yarismasi niteliğinde 10 kişilik grup biri soruyu okusun diğeri google da cevabi arasin
necmi demiş ki:http://yarisma.hurriyet.com.tr/
ben zaten ara sıra oynuyorum ama herşeyde oldugu gibi bunda da hile var
hileler almış başını gidio.hile yapmayanlarda yanında yanıo ya.necmicim fazla adresin var mı?*caramel* demiş ki:necmi demiş ki:http://yarisma.hurriyet.com.tr/
ben zaten ara sıra oynuyorum ama herşeyde oldugu gibi bunda da hile var
ipek- Mesaj Sayısı : 139
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası