Tekrar eleme yapılır mı?
+4
dede2552
FoReVeR-LoVe
hernurman
mikado
8 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Tekrar eleme yapılır mı?
Geri: Tekrar eleme yapılır mı?
mikado demiş ki:Son durum, bakalım neler olacak
Bir arkadasta argo tabiriyle yalakalik yapmis yahu
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
eleme olmazsa ben garanti düşerim, 45. sıra
mikado- Mesaj Sayısı : 170
kesin walla... ama listede kalmanı isterim...mikado demiş ki:eleme olmazsa ben garanti düşerim, 45. sıra
FoReVeR - LoVe demiş ki:kesin walla... ama listede kalmanı isterim...mikado demiş ki:eleme olmazsa ben garanti düşerim, 45. sıra
olacak olacak eminim ben ama dogru mu yapacaklar o konuda süpheliyim zaten tum guvenim sıfır artık ulker ve 41-29 a :d bakalım kim alacak muhahaha o kadar emek veripte 17000 araştırma yapanların kaçı alacak hediyeleri merak ettim bak
JaKoBiaNx demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:kesin walla... ama listede kalmanı isterim...mikado demiş ki:eleme olmazsa ben garanti düşerim, 45. sıra
olacak olacak eminim ben ama dogru mu yapacaklar o konuda süpheliyim zaten tum guvenim sıfır artık ulker ve 41-29 a :d bakalım kim alacak muhahaha o kadar emek veripte 17000 araştırma yapanların kaçı alacak hediyeleri merak ettim bak
emek verip araştırma puanı yüksek olanlar alsın ama sanmıyorum
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
inş.*caramel* demiş ki:JaKoBiaNx demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:kesin walla... ama listede kalmanı isterim...mikado demiş ki:eleme olmazsa ben garanti düşerim, 45. sıra
emek verip araştırma puanı yüksek olanlar alsın ama sanmıyorum
ben şuanki listeye sıralamaya da pek güvenmiyorum ne olacagını anca yarın anlarız
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası