neyse boşver az kalmıs
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
neyse boşver az kalmıs
sen kazanırsın heralde..bayagı bılgın var:D:D
deryan- Mesaj Sayısı : 3
Geri: neyse boşver az kalmıs
evet bu da oldu şu yarışma bitmeden bunu da gördüm : her cevap için yeni konu açıldı, artık ölsem de gam yemem. Bunu bi de geyik sayfasında yaptığımızı düşünelim şimdi hep beraber bi on dakika...
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
adam cevaplamayı bilmiyor heralde ne yapsın...hernurman demiş ki:evet bu da oldu şu yarışma bitmeden bunu da gördüm : her cevap için yeni konu açıldı, artık ölsem de gam yemem. Bunu bi de geyik sayfasında yaptığımızı düşünelim şimdi hep beraber bi on dakika...
FoReVeR - LoVe demiş ki:adam cevaplamayı bilmiyor heralde ne yapsın...hernurman demiş ki:evet bu da oldu şu yarışma bitmeden bunu da gördüm : her cevap için yeni konu açıldı, artık ölsem de gam yemem. Bunu bi de geyik sayfasında yaptığımızı düşünelim şimdi hep beraber bi on dakika...
saygıyla karşılarım abicim eyw...
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
aynen...hernurman demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:adam cevaplamayı bilmiyor heralde ne yapsın...hernurman demiş ki:evet bu da oldu şu yarışma bitmeden bunu da gördüm : her cevap için yeni konu açıldı, artık ölsem de gam yemem. Bunu bi de geyik sayfasında yaptığımızı düşünelim şimdi hep beraber bi on dakika...
saygıyla karşılarım abicim eyw...
1 sayfadaki 1 sayfası