339 LAR ARTMAYA BAŞLADI NE İŞ :d
+7
BASCAVUS
dede2552
meto87
mad1tr
necmi
*caramel*
JaKoBiaNx
11 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: 339 LAR ARTMAYA BAŞLADI NE İŞ :d
BASCAVUS demiş ki:hehehehe hilesiz hurdasız 49.lukta kaldık yeter o bize
Tebrik ederim hadi bakalim kaptin kutuyu
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
helal olsun valla sana arkadaşBASCAVUS demiş ki:hehehehe hilesiz hurdasız 49.lukta kaldık yeter o bize
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
eyw kardeşlerim
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
Sonradan açıklayacaklarına göre üst taraf epey törpülenir herhalde.
meto87- Mesaj Sayısı : 9
nerden aldın duyumu kardes
Scream_- Mesaj Sayısı : 151
orası söylenmez
haber kaynaklarımı açıklayamam ama anlayan anladı )
haber kaynaklarımı açıklayamam ama anlayan anladı )
necmi demiş ki:aldığım duyuma göre ilk 17 silinecekmiş
Bend eilk 25 diye duydum goruyonmu
Scream_ demiş ki:nerden aldın duyumu kardes
Kardes oldurdun beni ya
BASCAVUS demiş ki:hehehehe hilesiz hurdasız 49.lukta kaldık yeter o bize
SUPERSİN YİNE İYİ KALMIŞSIN LİSTEDE YOK YOK BEKLEYİN İLK 10 UÇAR ABİ BELKİ 15 GORECEZ....
valla 1 hafta yoktum herseyden kopmusum k.bakmayın demmekki max puan 330
mad1tr demiş ki:Scream_ demiş ki:nerden aldın duyumu kardes
Kardes oldurdun beni ya
k.bakma gercekten bilmiyordum halende bilmiyorum ama önemli değil sadece sordum
Scream_ demiş ki:valla 1 hafta yoktum herseyden kopmusum k.bakmayın demmekki max puan 330
ya işin şakasıydı o
ben 18. sıradayım ondan
Ben yazarken sen aciklamisin zatenScream_ demiş ki:mad1tr demiş ki:Scream_ demiş ki:nerden aldın duyumu kardes
Kardes oldurdun beni ya
k.bakma gercekten bilmiyordum halende bilmiyorum ama önemli değil sadece sordum
bişi demiorum pffs keske bole bitmeseydi ya arastırma oyununa böle bi son cok tuhaff
necmi demiş ki:jakobian açıkla artık şu meşhur yöntemini
YONTEM FALAN YOK GENÇLER SADECE RASLANTISAL ŞANS DİYELİM :d BENDE KALSIN!!!!
o değil de son gün oynayıp puanımı yükseltiyim deyip 20bin puan düşürmem hakkaten çok iyi oldu, evet evet son yıllarda başıma gelen en iyi şey bu olsa gerek :S şimdi hakkaten eleme falan yapılırsa girebilecekken giremeyecem aferin bana.. Sence de mi ? peki...
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
RASLANTISAL ŞANS yöntemi ne ) ya ilk 3 e giremedin 11 desin her halikarda hediye alacan merakta bırakma açıkla yöntemi
necmi demiş ki:RASLANTISAL ŞANS yöntemi ne ) ya ilk 3 e giremedin 11 desin her halikarda hediye alacan merakta bırakma açıkla yöntemi
11 DEYİM MUHAHAHA GUZEL NEYSE ABİ BEN LİSTEDE FALAN DEGİLİM BU BİR İKİNCİSİ EGER LİSTEYE GİRMEK İSTESEYDİM MUTLAKA 339 YAPARDIM :d OK GERİSİ YALAN....YONTEM YOK ADAMIM O JAKOBİANX İLE ÖLDÜ
bir eleme yapılacaksa şu sınırda olanları felan eleyeceklerine bence kimin araştırma puanı iyiyse ona göre sıralama yapılsın ödül verilsin en azından hak eden almış olur çünkü penguen oyununda hile lafı çok döndü durum şaibeli gerçekten kim hak etti bu bile belli degil
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
*caramel* demiş ki:bir eleme yapılacaksa şu sınırda olanları felan eleyeceklerine bence kimin araştırma puanı iyiyse ona göre sıralama yapılsın ödül verilsin en azından hak eden almış olur çünkü penguen oyununda hile lafı çok döndü durum şaibeli gerçekten kim hak etti bu bile belli degil
İyide araştırma puanı neye göre verildi, kriterleri ne belli değil ki. Ben almışım 5000 puan bi başkası almış 15000 puan. Bu kadar fark neden kaynaklanıyor belli değil. En azından ben bilmiyorum. Bence araştırma puanına göre birincinin belli olmasıda pek adil olmayacaktır. En iyisi hile yapanların tespit edilip elenmesi. Başka bi çözüm yok bu işe.
Bi çok kişi belki tespit edilmez diye son oyunla birlikte yeni kullanıcılar oluşturup(kardeşi, arkadaşı vs vs adına) bahsedilen programlada ikinci bi puan yaptı kendine (bende yapmadığıma pişman oldum şimdi ). Ben o kadar uğraşıp sınırları zorlayarak 303 bine zor çıktım, ki o zaman da kolay bi kombinasyon gelmişti. 330-340 binler imkansız gibi görünüyo. Araştırma puanı yüksek desek, ne kadar yüksek olabilir. Benim duyduğum en fazla 15000 var. Benimki o kadar fazla olsa 313 bin puanım olurdu. Hadi yarışan adam çok iyi yarıştı, motor taktı kendine desek , 10 bin puanda benden öyle fazla aldı diyelim 323 bin ediyo. Düz hesap 325 yaptım gitti . Valla gerisini aklım almıyo. Allah değerlendirme yapacaklara yardım etsin(aminnn deyin). Şimdi onların işi bizimkinden de zor oldu. Tabi ciddiye alıp hakedeni bulmak istiyolarsa.
karartMan- Mesaj Sayısı : 9
karartMan demiş ki:*caramel* demiş ki:bir eleme yapılacaksa şu sınırda olanları felan eleyeceklerine bence kimin araştırma puanı iyiyse ona göre sıralama yapılsın ödül verilsin en azından hak eden almış olur çünkü penguen oyununda hile lafı çok döndü durum şaibeli gerçekten kim hak etti bu bile belli degil
İyide araştırma puanı neye göre verildi, kriterleri ne belli değil ki. Ben almışım 5000 puan bi başkası almış 15000 puan. Bu kadar fark neden kaynaklanıyor belli değil. En azından ben bilmiyorum. Bence araştırma puanına göre birincinin belli olmasıda pek adil olmayacaktır. En iyisi hile yapanların tespit edilip elenmesi. Başka bi çözüm yok bu işe.
Bi çok kişi belki tespit edilmez diye son oyunla birlikte yeni kullanıcılar oluşturup(kardeşi, arkadaşı vs vs adına) bahsedilen programlada ikinci bi puan yaptı kendine (bende yapmadığıma pişman oldum şimdi ). Ben o kadar uğraşıp sınırları zorlayarak 303 bine zor çıktım, ki o zaman da kolay bi kombinasyon gelmişti. 330-340 binler imkansız gibi görünüyo. Araştırma puanı yüksek desek, ne kadar yüksek olabilir. Benim duyduğum en fazla 15000 var. Benimki o kadar fazla olsa 313 bin puanım olurdu. Hadi yarışan adam çok iyi yarıştı, motor taktı kendine desek , 10 bin puanda benden öyle fazla aldı diyelim 323 bin ediyo. Düz hesap 325 yaptım gitti . Valla gerisini aklım almıyo. Allah değerlendirme yapacaklara yardım etsin(aminnn deyin). Şimdi onların işi bizimkinden de zor oldu. Tabi ciddiye alıp hakedeni bulmak istiyolarsa.
iyi tamamda adam aylarca bu oyunu oynasın her bölümü tek başına geçsin son bölüme saçma sapan bir oyun koysunlar peki bu adaletti mi
araştırma puanı deyip geçme bu oyunda asıl önemli olan bence o ayrıca araştırması 17 binlerde olanda var
söyledigin gibi bu yarışmadan araştırma puanı hariç max alınacak puan 300 bin civarı millet motor takmış olamaz 320 bin üstü hatta 315 bin üstü kesin elenmesi gerekiyor sonuçta bu oyunu hazırlayanlar en fazla nekadar puan alınacagını kendileri oynayıp görmüştür ilk 50 zaten orada belliydi eger açıklama yoksa bence eleme yapılacak
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
*caramel* demiş ki:karartMan demiş ki:*caramel* demiş ki:bir eleme yapılacaksa şu sınırda olanları felan eleyeceklerine bence kimin araştırma puanı iyiyse ona göre sıralama yapılsın ödül verilsin en azından hak eden almış olur çünkü penguen oyununda hile lafı çok döndü durum şaibeli gerçekten kim hak etti bu bile belli degil
iyi tamamda adam aylarca bu oyunu oynasın her bölümü tek başına geçsin son bölüme saçma sapan bir oyun koysunlar peki bu adaletti mi
araştırma puanı deyip geçme bu oyunda asıl önemli olan bence o ayrıca araştırması 17 binlerde olanda var
söyledigin gibi bu yarışmadan araştırma puanı hariç max alınacak puan 300 bin civarı millet motor takmış olamaz 320 bin üstü hatta 315 bin üstü kesin elenmesi gerekiyor sonuçta bu oyunu hazırlayanlar en fazla nekadar puan alınacagını kendileri oynayıp görmüştür ilk 50 zaten orada belliydi eger açıklama yoksa bence eleme yapılacak
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası