YETER AÇIKLAYIN SONUÇLARI!!!
+3
FoReVeR-LoVe
*caramel*
dede2552
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
YETER AÇIKLAYIN SONUÇLARI!!!
Artık hasta olduk açıklayın sonuçları !!1
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
Geri: YETER AÇIKLAYIN SONUÇLARI!!!
evet ya artık açıklasınlar neyi bekliyoruz anlamadım ki
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
Bence 1 hafta sonra aciklasinlar hile yapanlar bu sure zarfinda kendi kendilerini yesinler acaba elendimmi diye
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
mad1tr demiş ki:Bence 1 hafta sonra aciklasinlar hile yapanlar bu sure zarfinda kendi kendilerini yesinler acaba elendimmi diye
FoReVeR - LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:Bence 1 hafta sonra aciklasinlar hile yapanlar bu sure zarfinda kendi kendilerini yesinler acaba elendimmi diye
Cok acimasiz gordum kendimi
gafil...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:Bence 1 hafta sonra aciklasinlar hile yapanlar bu sure zarfinda kendi kendilerini yesinler acaba elendimmi diye
FoReVeR - LoVe demiş ki:gafil...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:Bence 1 hafta sonra aciklasinlar hile yapanlar bu sure zarfinda kendi kendilerini yesinler acaba elendimmi diye
ilk 50 demek istedin heraldemad1tr demiş ki:Bence 1 hafta sonra aciklasinlar hile yapanlar bu sure zarfinda kendi kendilerini yesinler acaba elendimmi diye
dede2552 demiş ki:ilk 50 demek istedin heraldemad1tr demiş ki:Bence 1 hafta sonra aciklasinlar hile yapanlar bu sure zarfinda kendi kendilerini yesinler acaba elendimmi diye
100 kadar yolu var nedesem yalan olur simdi
Bu oyunun her aşamasında bekletiliyoruzya aklıma hep emekli maaşını almak için bekleyenler geliyor sabahın köründe sıraya girerler hatta bazıları geceleri bile bekler sanırım bu oyun bizi emekliliğe hazırlıyor
musab07- Mesaj Sayısı : 34
Ne yapsinlar ,gunesin altinda beklerken bir gun birisi olecek ondan sonra uygulamayi degistircekler bir kisi Olmeden hicbir sey degismezmusab07 demiş ki:Bu oyunun her aşamasında bekletiliyoruzya aklıma hep emekli maaşını almak için bekleyenler geliyor sabahın köründe sıraya girerler hatta bazıları geceleri bile bekler sanırım bu oyun bizi emekliliğe hazırlıyor
yarın sonuçlar açıklansın bukadar beklemek sıktı
sorma üniversite sınavımı bu yav açıklayın yarın..*caramel* demiş ki:yarın sonuçlar açıklansın bukadar beklemek sıktı
Watson nerde
Sabirsiz genclik
Sabirsiz genclik
necmi demiş ki:cuma günü açıklanır ne bu acele )
Bekletsinler zaten İşi aceleye getirmek yok
ince eleyip sık dokumaları lazım şaibeler ortadan kalkacak o yüzden cuma dan önce açıklama beklemeyin
bide ilk 17 yi elemek için mazaret lazım onu bulmaları lazım
hiçççç boşuna ümitlenmeyin kimse elenmeyecek 17 imiş neden 17 ilk 14 elensin yada ilk 5 ha daha güzel olur zaten hilecidir kesin ilk 5 tirnecmi demiş ki:ince eleyip sık dokumaları lazım şaibeler ortadan kalkacak o yüzden cuma dan önce açıklama beklemeyin
En son dede2552 tarafından Ptsi Tem. 07, 2008 11:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
necmi demiş ki:ince eleyip sık dokumaları lazım şaibeler ortadan kalkacak o yüzden cuma dan önce açıklama beklemeyin
ince eledikleri dogru ilk 17 degilde benim tezim dogru çıkarsa ilk 30 yada kısa hesap 35 elenecek
hilenin iyisi kötüsü olmaz sonuçta imecede bir hiledir digerleri ugraşıp 300 bin 310 bin zor yaparken bazıları işin kolayına kaçıyor onlar bunu düşünmüyor mu sanıyorsunuz zaten kazananların açıklanmamasının sebebide bence bu yoksa ilk 50 olanlar belliydi kesinlikle hak yerini bulsun diye herşeyi kuralına göre yapıyorlar penguen oyununu hazırlayanlar herhalde oturup kendileri denemişlerdir normal şartlarda bu oyunda kaç yapılır diye o yüzden listede olurmuyuz bekleyip görelim
ödülleri sadece hak eden yarışmanın başından beri sıkı takip eden ve araştırma yapanlar alsın son dk üye olan birinin ben almasını istemem herşeyi göz önünde bulundursunlar
ödülleri sadece hak eden yarışmanın başından beri sıkı takip eden ve araştırma yapanlar alsın son dk üye olan birinin ben almasını istemem herşeyi göz önünde bulundursunlar
necmi demiş ki:sen kaçıncı sıradasın ki öyle
düz hesap ilk 17 elenecek )
İlk 6 ve 15 ci sirada anlasilan arkadas
*caramel* demiş ki:hilenin iyisi kötüsü olmaz sonuçta imecede bir hiledir digerleri ugraşıp 300 bin 310 bin zor yaparken bazıları işin kolayına kaçıyor onlar bunu düşünmüyor mu sanıyorsunuz zaten kazananların açıklanmamasının sebebide bence bu yoksa ilk 50 olanlar belliydi kesinlikle hak yerini bulsun diye herşeyi kuralına göre yapıyorlar penguen oyununu hazırlayanlar herhalde oturup kendileri denemişlerdir normal şartlarda bu oyunda kaç yapılır diye o yüzden listede olurmuyuz bekleyip görelim
biraz geç kaldın ama aramıza hoş geldin
dilimizde tüy bitti bunları söylemekten ama değişen bi şey yok sonuçta elle burda max 250 yapılırki ilk 50 nin tamamen elenmesi gerekir
necmi demiş ki:*caramel* demiş ki:hilenin iyisi kötüsü olmaz sonuçta imecede bir hiledir digerleri ugraşıp 300 bin 310 bin zor yaparken bazıları işin kolayına kaçıyor onlar bunu düşünmüyor mu sanıyorsunuz zaten kazananların açıklanmamasının sebebide bence bu yoksa ilk 50 olanlar belliydi kesinlikle hak yerini bulsun diye herşeyi kuralına göre yapıyorlar penguen oyununu hazırlayanlar herhalde oturup kendileri denemişlerdir normal şartlarda bu oyunda kaç yapılır diye o yüzden listede olurmuyuz bekleyip görelim
biraz geç kaldın ama aramıza hoş geldin
dilimizde tüy bitti bunları söylemekten ama değişen bi şey yok sonuçta elle burda max 250 yapılırki ilk 50 nin tamamen elenmesi gerekir
kardeş ben listede değilim ama şunu söyleyebilirim elle 295-30 rahat yapılır ama daha fazlasını bilemiycem (gerçi artık bunu tartışmanın da bi manası yok ya )
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
1 sayfadaki 1 sayfası