saçmalamayı bırakın oyun bitti ve birileri hediye alacak çekememezlik yapmayın!!!!
+3
*caramel*
FoReVeR-LoVe
dede2552
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
saçmalamayı bırakın oyun bitti ve birileri hediye alacak çekememezlik yapmayın!!!!
Kardeşim oyun uzatılsın falan filan oyunu kazananlara saygıszlıktır.Çocuk gibi ben saymam yeniden oynayalımı bırakın yani sen birinci olana kadar bu oyunumu oynicaz.kızdırmayın beni saçma fikirleri bırakın.ülkerin başka oyunları var orya katıl git.
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
Geri: saçmalamayı bırakın oyun bitti ve birileri hediye alacak çekememezlik yapmayın!!!!
sen git başka oyunlar oyna biz bu tarz oyunu seviyoz...
bu tarz oyunlar devam etsin diyenler pankartınızı alın gelin...
bu tarz oyunlar devam etsin diyenler pankartınızı alın gelin...
En son FoReVeR-LoVe tarafından Salı Tem. 08, 2008 1:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: saçmalamayı bırakın oyun bitti ve birileri hediye alacak çekememezlik yapmayın!!!!
bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
ülker başka bir oyun hazırlayacaksa o ayrı
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
sonucun acıklanmasını bizde bekliyoruz... biz sadece bu tarz oyunların devamını istedik... ama dede efendi yanlış anlamış malum...*caramel* demiş ki:bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
böyle beklemek en kötüsü en azından şu gün açıklayacaklarını söylesinler
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
doğru sölüyon ...*caramel* demiş ki:böyle beklemek en kötüsü en azından şu gün açıklayacaklarını söylesinler
bence sen iyi okumadan yazıyosun diğer başlığı ve bazı yorumları okudum bu oyunun devamını istiyor yaman kaybolmaya devam etsin diyor iyi okuFoReVeR-LoVe demiş ki:sonucun acıklanmasını bizde bekliyoruz... biz sadece bu tarz oyunların devamını istedik... amadede efendi yanlış anlamış malum...*caramel* demiş ki:bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
kaybolsun kaybolsun ... ama baska oyunda mesela... -yaman 1 koli METRO yla kayboldu...dede2552 demiş ki:bence sen iyi okumadan yazıyosun diğer başlığı ve bazı yorumları okudum bu oyunun devamını istiyor yaman kaybolmaya devam etsin diyor iyi okuFoReVeR-LoVe demiş ki:sonucun acıklanmasını bizde bekliyoruz... biz sadece bu tarz oyunların devamını istedik... amadede efendi yanlış anlamış malum...*caramel* demiş ki:bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
o olurda aman galapagostan cocostarla kaybolmasın ya bide aklıma bişey geliyo ama bu oyun bitmemiş olmasın....FoReVeR-LoVe demiş ki:kaybolsun kaybolsun ... ama baska oyunda mesela... -yaman 1 koli METRO yla kayboldu...dede2552 demiş ki:bence sen iyi okumadan yazıyosun diğer başlığı ve bazı yorumları okudum bu oyunun devamını istiyor yaman kaybolmaya devam etsin diyor iyi okuFoReVeR-LoVe demiş ki:sonucun acıklanmasını bizde bekliyoruz... biz sadece bu tarz oyunların devamını istedik... amadede efendi yanlış anlamış malum...*caramel* demiş ki:bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
THE END...dede2552 demiş ki:o olurda aman galapagostan cocostarla kaybolmasın ya bide aklıma bişey geliyo ama bu oyun bitmemiş olmasın....FoReVeR-LoVe demiş ki:kaybolsun kaybolsun ... ama baska oyunda mesela... -yaman 1 koli METRO yla kayboldu...dede2552 demiş ki:bence sen iyi okumadan yazıyosun diğer başlığı ve bazı yorumları okudum bu oyunun devamını istiyor yaman kaybolmaya devam etsin diyor iyi okuFoReVeR-LoVe demiş ki:sonucun acıklanmasını bizde bekliyoruz... biz sadece bu tarz oyunların devamını istedik... amadede efendi yanlış anlamış malum...*caramel* demiş ki:bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
dede2552 demiş ki:bence sen iyi okumadan yazıyosun diğer başlığı ve bazı yorumları okudum bu oyunun devamını istiyor yaman kaybolmaya devam etsin diyor iyi okuFoReVeR-LoVe demiş ki:sonucun acıklanmasını bizde bekliyoruz... biz sadece bu tarz oyunların devamını istedik... amadede efendi yanlış anlamış malum...*caramel* demiş ki:bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
yaw istediğimiz oyunun devamı olsun,yine araştırma olsun ama bizi günlerce güncelleme de bekletmesin,sıkıcı (penguş gibi) oyunlar olmadan ülkemizi gezdirsin,AYRI hediyeler versin çam sakızı çoban armağanı.Nası Roko,Albeni Bahane Star kendi içinde değerlendiriliyorsa,Yaman Kayboldu 2 mesela,o da kendi arasında değerlendirilecek.Oyun tarzı sevildiğinden dolayı böyle bi istekte bulunmuştuk.İstersen ötekiler hedyesiz olsun Hem Ülker de fazla masrafa girmemiş olur
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
dede2552 demiş ki:o olurda aman galapagostan cocostarla kaybolmasın ya bide aklıma bişey geliyo ama bu oyun bitmemiş olmasın....FoReVeR-LoVe demiş ki:kaybolsun kaybolsun ... ama baska oyunda mesela... -yaman 1 koli METRO yla kayboldu...dede2552 demiş ki:bence sen iyi okumadan yazıyosun diğer başlığı ve bazı yorumları okudum bu oyunun devamını istiyor yaman kaybolmaya devam etsin diyor iyi okuFoReVeR-LoVe demiş ki:sonucun acıklanmasını bizde bekliyoruz... biz sadece bu tarz oyunların devamını istedik... amadede efendi yanlış anlamış malum...*caramel* demiş ki:bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
bi engokan vardı bi zamanlar o aklıma geldi, hemen bi anket açardı şimdi çocuk. oyun bitti mi bitmedi mi diye
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
tamam dede efendi, sen ödülünü al da arkadaş yanlış başlık atmış, bu oyun devam etsin değil, buna benzer projeler tekrar düzenlensin demek istemiş, iyi de
parayı ülker versin, biz birkaç bölümlük oyun için aylarca perişan olalım, sonuçta hep kazanan 41-29 olsun
sanki bir sürü advergame içinden birinci olmuşta kristal elmayı blogunda abartmış
belki diğer markalar da tanıtımı için böyle projelere girişirler, aman buna benzemesinde, güya 22 haziran'da bitiyordu, iki sefer uzattılar, geldik 8 Temmuza hala sonuç belli değil
parayı ülker versin, biz birkaç bölümlük oyun için aylarca perişan olalım, sonuçta hep kazanan 41-29 olsun
sanki bir sürü advergame içinden birinci olmuşta kristal elmayı blogunda abartmış
belki diğer markalar da tanıtımı için böyle projelere girişirler, aman buna benzemesinde, güya 22 haziran'da bitiyordu, iki sefer uzattılar, geldik 8 Temmuza hala sonuç belli değil
En son mikado tarafından Salı Tem. 08, 2008 2:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mikado- Mesaj Sayısı : 170
mikado demiş ki:tamam dede efendi, sen ödülünü al da arkadaş yanlış başlık atmış, bu oyun devam etsin değil, buna benzer projeler tekrar düzenlensin demek istemiş, iyi de
belki diğer markalar da tanıtımı için böyle projelere girişirler, aman buna benzemesinde, güya 29 haziran'da bitiyordu, iki sefer uzattılar, geldik 8 Temmuza hala sonuç belli değil
aycaok demiş ki:dede2552 demiş ki:o olurda aman galapagostan cocostarla kaybolmasın ya bide aklıma bişey geliyo ama bu oyun bitmemiş olmasın....FoReVeR-LoVe demiş ki:kaybolsun kaybolsun ... ama baska oyunda mesela... -yaman 1 koli METRO yla kayboldu...dede2552 demiş ki:bence sen iyi okumadan yazıyosun diğer başlığı ve bazı yorumları okudum bu oyunun devamını istiyor yaman kaybolmaya devam etsin diyor iyi okuFoReVeR-LoVe demiş ki:sonucun acıklanmasını bizde bekliyoruz... biz sadece bu tarz oyunların devamını istedik... amadede efendi yanlış anlamış malum...*caramel* demiş ki:bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
bi engokan vardı bi zamanlar o aklıma geldi, hemen bi anket açardı şimdi çocuk. oyun bitti mi bitmedi mi diye
benim aklıma da "deryan" nickli yeni üyemiz geldi geçenler de üye olup 3 mesaja ulaştı ve üçü de yeni konuydu. Her mesajı yeni başlık demek istemiyorum (öyle olmadığını herkes biliyor zaten) ama dede2552 arkadaşımız da yeni konu açacağına şikayet ettiği konunun altına yorumunu yazabilirdi...
Aha bu da benim düşüncem...
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
benim düşüncemde aynı...hernurman demiş ki:aycaok demiş ki:dede2552 demiş ki:o olurda aman galapagostan cocostarla kaybolmasın ya bide aklıma bişey geliyo ama bu oyun bitmemiş olmasın....FoReVeR-LoVe demiş ki:kaybolsun kaybolsun ... ama baska oyunda mesela... -yaman 1 koli METRO yla kayboldu...dede2552 demiş ki:bence sen iyi okumadan yazıyosun diğer başlığı ve bazı yorumları okudum bu oyunun devamını istiyor yaman kaybolmaya devam etsin diyor iyi okuFoReVeR-LoVe demiş ki:sonucun acıklanmasını bizde bekliyoruz... biz sadece bu tarz oyunların devamını istedik... amadede efendi yanlış anlamış malum...*caramel* demiş ki:bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
benim aklıma da "deryan" nickli yeni üyemiz geldi geçenler de üye olup 3 mesaja ulaştı ve üçü de yeni konuydu. Her mesajı yeni başlık demek istemiyorum (öyle olmadığını herkes biliyor zaten) ama dede2552 arkadaşımız da yeni konu açacağına şikayet ettiği konunun altına yorumunu yazabilirdi...
FoReVeR-LoVe demiş ki:benim düşüncemde aynı...hernurman demiş ki:aycaok demiş ki:dede2552 demiş ki:o olurda aman galapagostan cocostarla kaybolmasın ya bide aklıma bişey geliyo ama bu oyun bitmemiş olmasın....FoReVeR-LoVe demiş ki:kaybolsun kaybolsun ... ama baska oyunda mesela... -yaman 1 koli METRO yla kayboldu...dede2552 demiş ki:bence sen iyi okumadan yazıyosun diğer başlığı ve bazı yorumları okudum bu oyunun devamını istiyor yaman kaybolmaya devam etsin diyor iyi okuFoReVeR-LoVe demiş ki:sonucun acıklanmasını bizde bekliyoruz... biz sadece bu tarz oyunların devamını istedik... amadede efendi yanlış anlamış malum...*caramel* demiş ki:bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
sen de çok iyi hatırlıyosundur o üyeyi forever arkadaş sen de cevap yetiştirmeye çalışıyodun ona yukardaki mesajı yazarken sen geldin aklıma, buna da ilk cevap yazan sen oldun
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
hatırladım tabiki... her cevaba yenibir başlık saygı duymak lazım dediydin...hernurman demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:benim düşüncemde aynı...hernurman demiş ki:aycaok demiş ki:dede2552 demiş ki:o olurda aman galapagostan cocostarla kaybolmasın ya bide aklıma bişey geliyo ama bu oyun bitmemiş olmasın....FoReVeR-LoVe demiş ki:kaybolsun kaybolsun ... ama baska oyunda mesela... -yaman 1 koli METRO yla kayboldu...dede2552 demiş ki:bence sen iyi okumadan yazıyosun diğer başlığı ve bazı yorumları okudum bu oyunun devamını istiyor yaman kaybolmaya devam etsin diyor iyi okuFoReVeR-LoVe demiş ki:sonucun acıklanmasını bizde bekliyoruz... biz sadece bu tarz oyunların devamını istedik... amadede efendi yanlış anlamış malum...*caramel* demiş ki:bu oyunun uzatılmasını bende istemiyorum sadece biran önce sonuç bekliyorum
sen de çok iyi hatırlıyosundur o üyeyi forever arkadaş sen de cevap yetiştirmeye çalışıyodun ona yukardaki mesajı yazarken sen geldin aklıma, buna da ilk cevap yazan sen oldun
1 sayfadaki 1 sayfası