0 212 269 81 82 (41-29) com u arayalım sonuçların bir an önce yayınlanması için...
+4
mikado
JaKoBiaNx
FoReVeR-LoVe
dede2552
8 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: 0 212 269 81 82 (41-29) com u arayalım sonuçların bir an önce yayınlanması için...
oda iyi bugün bakmayız o zaman...musab07 demiş ki:en azından bugün yayınlanmayacağına dair benim bir fikrim varFoReVeR-LoVe demiş ki:bu 41-29 bizle hiç ilgilenmiyor yaw... ne zaman açıklanır diyorum siteyi takip edin en kısa zamanda açıklanır diyor...kaç gün sürer diyorum bu konu hakkında hiç bir bilgim yok diyor...
Geri: 0 212 269 81 82 (41-29) com u arayalım sonuçların bir an önce yayınlanması için...
BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
Sende kurut seninde olsun
3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
evet yarın 4.cü gün olacak hala kurumuyor yaw ne iş...mad1tr demiş ki:3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
FoReVeR-LoVe demiş ki:evet yarın 4.cü gün olacak hala kurumuyor yaw ne iş...mad1tr demiş ki:3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
Yorumsuz
mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:evet yarın 4.cü gün olacak hala kurumuyor yaw ne iş...mad1tr demiş ki:3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
Yorumsuz
Arkadaşlar ülkerle görüşüyorlarmış i-pod vermek için gerekli imzalar çıksın i-pod verceklermiş.FoReVeR-LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:evet yarın 4.cü gün olacak hala kurumuyor yaw ne iş...mad1tr demiş ki:3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
Yorumsuz
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
al sana imza...dede2552 demiş ki:Arkadaşlar ülkerle görüşüyorlarmış i-pod vermek için gerekli imzalar çıksın i-pod verceklermiş.FoReVeR-LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:evet yarın 4.cü gün olacak hala kurumuyor yaw ne iş...mad1tr demiş ki:3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
Yorumsuz
benim iki tane imzam var ama tamammı...dede2552 demiş ki:Arkadaşlar ülkerle görüşüyorlarmış i-pod vermek için gerekli imzalar çıksın i-pod verceklermiş.FoReVeR-LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:evet yarın 4.cü gün olacak hala kurumuyor yaw ne iş...mad1tr demiş ki:3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
Yorumsuz
dede2552 demiş ki:Arkadaşlar ülkerle görüşüyorlarmış i-pod vermek için gerekli imzalar çıksın i-pod verceklermiş.FoReVeR-LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:evet yarın 4.cü gün olacak hala kurumuyor yaw ne iş...mad1tr demiş ki:3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
Yorumsuz
bunlar aylardır ne vereceklerine karar verememişlermi yahu
bu arada dede dikkatimi çekiyor 41 /29 adamınmı var biz sorunca hiç bir fikirleri olmuyor da ...
musab07- Mesaj Sayısı : 34
dede2552 demiş ki:Arkadaşlar ülkerle görüşüyorlarmış i-pod vermek için gerekli imzalar çıksın i-pod verceklermiş.FoReVeR-LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:evet yarın 4.cü gün olacak hala kurumuyor yaw ne iş...mad1tr demiş ki:3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
Yorumsuz
Oh iki tane olur
kazananları açıklasınlar zaten ilk üçün ne alacağını her kes biliyor geri kalan 47 kişiye ne verirseniz ona razı oluruz adı üstünde süpriz ipot beklerken bakarsın bir kutu lokum gönderirler çifte kavrulmuş
kimler kazandı kimler kazanmadı açıklasınlar sonra vereceğiniz hediyeyi düşünürsünüz kazanamayan insanları ne diye merak içinde bekletiyorsunuz bende kazanamaya bilirim sizlerde herkes işine gücüne bakar dimi yani
neymiş efendim bu konu hakkında hiç bişi bilmiyolarmış...pehhhhhhhhh... bide 18 kontörüm gitti walla...musab07 demiş ki:dede2552 demiş ki:Arkadaşlar ülkerle görüşüyorlarmış i-pod vermek için gerekli imzalar çıksın i-pod verceklermiş.FoReVeR-LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:evet yarın 4.cü gün olacak hala kurumuyor yaw ne iş...mad1tr demiş ki:3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
Yorumsuz
bu arada dede dikkatimi çekiyor 41 /29 adamınmı var biz sorunca hiç bir fikirleri olmuyor da ...
Listede ilk siralardamisin bakiyim senFoReVeR-LoVe demiş ki:neymiş efendim bu konu hakkında hiç bişi bilmiyolarmış...pehhhhhhhhh... bide 18 kontörüm gitti walla...musab07 demiş ki:dede2552 demiş ki:Arkadaşlar ülkerle görüşüyorlarmış i-pod vermek için gerekli imzalar çıksın i-pod verceklermiş.FoReVeR-LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:evet yarın 4.cü gün olacak hala kurumuyor yaw ne iş...mad1tr demiş ki:3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
Yorumsuz
listedeyim bu yeter...mad1tr demiş ki:Listede ilk siralardamisin bakiyim senFoReVeR-LoVe demiş ki:neymiş efendim bu konu hakkında hiç bişi bilmiyolarmış...pehhhhhhhhh... bide 18 kontörüm gitti walla...musab07 demiş ki:dede2552 demiş ki:Arkadaşlar ülkerle görüşüyorlarmış i-pod vermek için gerekli imzalar çıksın i-pod verceklermiş.FoReVeR-LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:evet yarın 4.cü gün olacak hala kurumuyor yaw ne iş...mad1tr demiş ki:3 gundur muFoReVeR-LoVe demiş ki:3 gündür kurutamadım gitti...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bizimki halen yaşta ondan...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sadece merak...sen kazandın tabi ipodunu...mad1tr demiş ki:BU arkadaslar niye bukadar aceleci cok merak ettim nedir bu arkadaslarin ortak ozellikleri acaba
Benim tuzum kuru
Yorumsuz
EWET HABERLER TAZE ... 41-29 'U ARADIM BÜYÜK İHTİMAL BUGÜN AÇIKLANACAK DEDİ...
SABIRLA BEKLEYİN...
SABIRLA BEKLEYİN...
FoReVeR-LoVe demiş ki:EWET HABERLER TAZE ... 41-29 'U ARADIM BÜYÜK İHTİMAL BUGÜN AÇIKLANACAK DEDİ...
SABIRLA BEKLEYİN...
Sendemi
gerçekten öyle sölediler...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:EWET HABERLER TAZE ... 41-29 'U ARADIM BÜYÜK İHTİMAL BUGÜN AÇIKLANACAK DEDİ...
SABIRLA BEKLEYİN...
Sendemi
FoReVeR-LoVe demiş ki:gerçekten öyle sölediler...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:EWET HABERLER TAZE ... 41-29 'U ARADIM BÜYÜK İHTİMAL BUGÜN AÇIKLANACAK DEDİ...
SABIRLA BEKLEYİN...
Sendemi
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası