Geyik ve Sohbet Sayfası
+10
demobilir
visal
hernurman
dede2552
JaKoBiaNx
Cem
necmi
FoReVeR-LoVe
mad1tr
aycaok
14 posters
13 sayfadaki 19 sayfası
13 sayfadaki 19 sayfası • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
merhabalar...nasıl gidiyor...visal demiş ki:Merhaba Forever,yine kimsecikler yok senden gayri ..
Cok sukur ,iyi gidiyor. Ev isleriyle ugrasip duruyoruz iste. Yorucu oluyor.Yaz temizligine baslayacagim daha Nereden baslayacagim bilmiyorum.Gozumde kocaman oluyorlarFoReVeR-LoVe demiş ki:merhabalar...nasıl gidiyor...visal demiş ki:Merhaba Forever,yine kimsecikler yok senden gayri ..
visal- Mesaj Sayısı : 373
allah kolaylık versin.... şu üstteki kedidir kedi...fazla bulaşma abla...visal demiş ki:Cok sukur ,iyi gidiyor. Ev isleriyle ugrasip duruyoruz iste. Yorucu oluyor.Yaz temizligine baslayacagim daha Nereden baslayacagim bilmiyorum.Gozumde kocaman oluyorlarFoReVeR-LoVe demiş ki:merhabalar...nasıl gidiyor...visal demiş ki:Merhaba Forever,yine kimsecikler yok senden gayri ..
Gizlenen 1 kisi varmis ,kim ki?
dedim yaa...kedidir o kedi... bulaşmamak lazım...visal demiş ki:Gizlenen 1 kisi varmis ,kim ki?
Amin tesekkur ederim. O ustteki kedi de kim ola ? Ve niye bulasmayacakmisim ? Kuduz mu yoksa? ))FoReVeR-LoVe demiş ki:allah kolaylık versin.... şu üstteki kedidir kedi...fazla bulaşma abla...visal demiş ki:Cok sukur ,iyi gidiyor. Ev isleriyle ugrasip duruyoruz iste. Yorucu oluyor.Yaz temizligine baslayacagim daha Nereden baslayacagim bilmiyorum.Gozumde kocaman oluyorlarFoReVeR-LoVe demiş ki:merhabalar...nasıl gidiyor...visal demiş ki:Merhaba Forever,yine kimsecikler yok senden gayri ..
FoReVeR-LoVe demiş ki:dedim yaa...kedidir o kedi... bulaşmamak lazım...visal demiş ki:Gizlenen 1 kisi varmis ,kim ki?
Hmm neyse sen bulasma dediysen vardir bir bildigin,bulasmayalim bakalim
ben teşhis koydum bizzat bulaşma abla olabilir...visal demiş ki:Amin tesekkur ederim. O ustteki kedi de kim ola ? Ve niye bulasmayacakmisim ? Kuduz mu yoksa? ))FoReVeR-LoVe demiş ki:allah kolaylık versin.... şu üstteki kedidir kedi...fazla bulaşma abla...visal demiş ki:Cok sukur ,iyi gidiyor. Ev isleriyle ugrasip duruyoruz iste. Yorucu oluyor.Yaz temizligine baslayacagim daha Nereden baslayacagim bilmiyorum.Gozumde kocaman oluyorlarFoReVeR-LoVe demiş ki:merhabalar...nasıl gidiyor...visal demiş ki:Merhaba Forever,yine kimsecikler yok senden gayri ..
Bir geldi dagitti ortaligi yaw kimse kalmadi goruyonmu
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
ben degildim her kimse ben simdi geldim:)
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
ya bi de forever bannerlarin cok buyuk sayfalari okumak cok zor oluyor daha kucugunu koysaydin keske
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
idare et artık...aycaok demiş ki:ya bi de forever bannerlarin cok buyuk sayfalari okumak cok zor oluyor daha kucugunu koysaydin keske
islerdemi kesatFoReVeR-LoVe demiş ki:yok arkadaş müşteri felan uğramadı bugün ne iş anlamadım yaw...
kesat walla ama çok şükür... bizim tükkanada kimse uğramadı yaw farkettinmi... tatil yapıyorlar heralde...mad1tr demiş ki:islerdemi kesatFoReVeR-LoVe demiş ki:yok arkadaş müşteri felan uğramadı bugün ne iş anlamadım yaw...
FoReVeR-LoVe demiş ki:kesat walla ama çok şükür... bizim tükkanada kimse uğramadı yaw farkettinmi... tatil yapıyorlar heralde...mad1tr demiş ki:islerdemi kesatFoReVeR-LoVe demiş ki:yok arkadaş müşteri felan uğramadı bugün ne iş anlamadım yaw...
promosyon bir seyler vermek lazim
ne verelim promosyon söle bakemm...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:kesat walla ama çok şükür... bizim tükkanada kimse uğramadı yaw farkettinmi... tatil yapıyorlar heralde...mad1tr demiş ki:islerdemi kesatFoReVeR-LoVe demiş ki:yok arkadaş müşteri felan uğramadı bugün ne iş anlamadım yaw...
FoReVeR-LoVe demiş ki:ne verelim promosyon söle bakemm...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:kesat walla ama çok şükür... bizim tükkanada kimse uğramadı yaw farkettinmi... tatil yapıyorlar heralde...mad1tr demiş ki:islerdemi kesatFoReVeR-LoVe demiş ki:yok arkadaş müşteri felan uğramadı bugün ne iş anlamadım yaw...
Tukkani olan sensin sen sole
telefon alana hat bizden...nasıl...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ne verelim promosyon söle bakemm...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:kesat walla ama çok şükür... bizim tükkanada kimse uğramadı yaw farkettinmi... tatil yapıyorlar heralde...mad1tr demiş ki:islerdemi kesatFoReVeR-LoVe demiş ki:yok arkadaş müşteri felan uğramadı bugün ne iş anlamadım yaw...
FoReVeR-LoVe demiş ki:telefon alana hat bizden...nasıl...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ne verelim promosyon söle bakemm...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:kesat walla ama çok şükür... bizim tükkanada kimse uğramadı yaw farkettinmi... tatil yapıyorlar heralde...mad1tr demiş ki:islerdemi kesatFoReVeR-LoVe demiş ki:yok arkadaş müşteri felan uğramadı bugün ne iş anlamadım yaw...
tutmazmı diyosun...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:telefon alana hat bizden...nasıl...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ne verelim promosyon söle bakemm...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:kesat walla ama çok şükür... bizim tükkanada kimse uğramadı yaw farkettinmi... tatil yapıyorlar heralde...mad1tr demiş ki:islerdemi kesatFoReVeR-LoVe demiş ki:yok arkadaş müşteri felan uğramadı bugün ne iş anlamadım yaw...
FoReVeR-LoVe demiş ki:tutmazmı diyosun...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:telefon alana hat bizden...nasıl...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ne verelim promosyon söle bakemm...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:kesat walla ama çok şükür... bizim tükkanada kimse uğramadı yaw farkettinmi... tatil yapıyorlar heralde...mad1tr demiş ki:islerdemi kesatFoReVeR-LoVe demiş ki:yok arkadaş müşteri felan uğramadı bugün ne iş anlamadım yaw...
Yorum yok
mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:tutmazmı diyosun...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:telefon alana hat bizden...nasıl...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ne verelim promosyon söle bakemm...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:kesat walla ama çok şükür... bizim tükkanada kimse uğramadı yaw farkettinmi... tatil yapıyorlar heralde...mad1tr demiş ki:islerdemi kesatFoReVeR-LoVe demiş ki:yok arkadaş müşteri felan uğramadı bugün ne iş anlamadım yaw...
Yorum yok
13 sayfadaki 19 sayfası • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
13 sayfadaki 19 sayfası