ilk 15-17-30 elenir yorumları hatalıdır....
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ilk 15-17-30 elenir yorumları hatalıdır....
Aslında en adili bu oyunu kaldrıp başka bir zor bulmaca tarzında bişey koyup ilk çözene sırasıyla hediyeleri versinler.Şimdi ona bakarsan imece yi kullananı tesbit etmek müm kün değil sen mantıken okadar deki mausla bu puan yapılamaz diye mausla yapılabilecek puanı tesbit etmek imkansızdır.Bu elemede elenenler elenecek olanlar tekrar ediyorum hack yöntemi dışında haksız elenirler.ya böyle oyun koymayacaksın yada tesbit edemediğin hileyi gecerli sayıcaksın şimdi kafaya gör olurmu hiç söylesene ya bu puan olmaz bu nik olmaz tamamen şaibe karışır işin içine sevdiğin adama hediyeyi ver sonra burayı eledim de şurayı düşündümde beğenmedimde eledim kadar bi saçmalık olabilirmi burada elemeden bahsetmek hele ilk 17 ilk 15 filan diye saçmalığın daniskası sınır kafadan belirlenmez bu yarışma bitmişgtir kazananlar bellidir.Bu vakitten sonra üsteki elensinde bana sıra gelsin diye beklemek çekememezlik ve bencillikten başka bişey değildir İmeceyi kullananlar kullanmadan öncede bi sürü puan yaptılar bu oyun o kadar karıştıki bence işin içinden çıkamıyorlar e haklılarda ama bilgisayar oyunları okadar acayipki ve adalaetsizki farklı niki aynı adam oynayabiliyor yani işin profesörü istediği 3 adamı hediyeye koşturuyo program olmadan ,alsana bu da hile nasıl sağlıycan aadaleti.Adam anasını babasını kardeşini emmisini yazmış bu vatandaşlar oyunu hiç oynamadan usta bir kullanıcıyla hediyeyi alırlar buda hiledir şimdi imece kullananlar korkusundan sesini çıkarmasada hiledir en baştanda dedim siteyi hakleme dışındaki programlar göz ardı edilmelidir aksi halde yapılan her türlü eleme adaletsiz olacaktır.adalet istiyorsanız 15-20 -30 elensin tarzını bırakın bu tarz çok yanlıştır şimdi 339 öbür sefer elenmedi şimdi niye eleniyom diye sormazmı adam ilk 15 giderse olaya çıkarlı değil acaba nasıl olurda benden üsttekiler elenirde acaba hediye kaparmıyım tarzında bakmayın arkadaşlar objektif bakın.....
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
Geri: ilk 15-17-30 elenir yorumları hatalıdır....
dede2552 demiş ki:Aslında en adili bu oyunu kaldrıp başka bir zor bulmaca tarzında bişey koyup ilk çözene sırasıyla hediyeleri versinler.Şimdi ona bakarsan imece yi kullananı tesbit etmek müm kün değil sen mantıken okadar deki mausla bu puan yapılamaz diye mausla yapılabilecek puanı tesbit etmek imkansızdır.Bu elemede elenenler elenecek olanlar tekrar ediyorum hack yöntemi dışında haksız elenirler.ya böyle oyun koymayacaksın yada tesbit edemediğin hileyi gecerli sayıcaksın şimdi kafaya gör olurmu hiç söylesene ya bu puan olmaz bu nik olmaz tamamen şaibe karışır işin içine sevdiğin adama hediyeyi ver sonra burayı eledim de şurayı düşündümde beğenmedimde eledim kadar bi saçmalık olabilirmi burada elemeden bahsetmek hele ilk 17 ilk 15 filan diye saçmalığın daniskası sınır kafadan belirlenmez bu yarışma bitmişgtir kazananlar bellidir.Bu vakitten sonra üsteki elensinde bana sıra gelsin diye beklemek çekememezlik ve bencillikten başka bişey değildir İmeceyi kullananlar kullanmadan öncede bi sürü puan yaptılar bu oyun o kadar karıştıki bence işin içinden çıkamıyorlar e haklılarda ama bilgisayar oyunları okadar acayipki ve adalaetsizki farklı niki aynı adam oynayabiliyor yani işin profesörü istediği 3 adamı hediyeye koşturuyo program olmadan ,alsana bu da hile nasıl sağlıycan aadaleti.Adam anasını babasını kardeşini emmisini yazmış bu vatandaşlar oyunu hiç oynamadan usta bir kullanıcıyla hediyeyi alırlar buda hiledir şimdi imece kullananlar korkusundan sesini çıkarmasada hiledir en baştanda dedim siteyi hakleme dışındaki programlar göz ardı edilmelidir aksi halde yapılan her türlü eleme adaletsiz olacaktır.adalet istiyorsanız 15-20 -30 elensin tarzını bırakın bu tarz çok yanlıştır şimdi 339 öbür sefer elenmedi şimdi niye eleniyom diye sormazmı adam ilk 15 giderse olaya çıkarlı değil acaba nasıl olurda benden üsttekiler elenirde acaba hediye kaparmıyım tarzında bakmayın arkadaşlar objektif bakın.....
ilk 17 elenmeli 18. sırada ben varim itiraz yok ben konustum 41-29 la
necmi kardeş senin için bi kampanya düzenleyelim ilk 17 elenmelidir diye.necmi demiş ki:dede2552 demiş ki:Aslında en adili bu oyunu kaldrıp başka bir zor bulmaca tarzında bişey koyup ilk çözene sırasıyla hediyeleri versinler.Şimdi ona bakarsan imece yi kullananı tesbit etmek müm kün değil sen mantıken okadar deki mausla bu puan yapılamaz diye mausla yapılabilecek puanı tesbit etmek imkansızdır.Bu elemede elenenler elenecek olanlar tekrar ediyorum hack yöntemi dışında haksız elenirler.ya böyle oyun koymayacaksın yada tesbit edemediğin hileyi gecerli sayıcaksın şimdi kafaya gör olurmu hiç söylesene ya bu puan olmaz bu nik olmaz tamamen şaibe karışır işin içine sevdiğin adama hediyeyi ver sonra burayı eledim de şurayı düşündümde beğenmedimde eledim kadar bi saçmalık olabilirmi burada elemeden bahsetmek hele ilk 17 ilk 15 filan diye saçmalığın daniskası sınır kafadan belirlenmez bu yarışma bitmişgtir kazananlar bellidir.Bu vakitten sonra üsteki elensinde bana sıra gelsin diye beklemek çekememezlik ve bencillikten başka bişey değildir İmeceyi kullananlar kullanmadan öncede bi sürü puan yaptılar bu oyun o kadar karıştıki bence işin içinden çıkamıyorlar e haklılarda ama bilgisayar oyunları okadar acayipki ve adalaetsizki farklı niki aynı adam oynayabiliyor yani işin profesörü istediği 3 adamı hediyeye koşturuyo program olmadan ,alsana bu da hile nasıl sağlıycan aadaleti.Adam anasını babasını kardeşini emmisini yazmış bu vatandaşlar oyunu hiç oynamadan usta bir kullanıcıyla hediyeyi alırlar buda hiledir şimdi imece kullananlar korkusundan sesini çıkarmasada hiledir en baştanda dedim siteyi hakleme dışındaki programlar göz ardı edilmelidir aksi halde yapılan her türlü eleme adaletsiz olacaktır.adalet istiyorsanız 15-20 -30 elensin tarzını bırakın bu tarz çok yanlıştır şimdi 339 öbür sefer elenmedi şimdi niye eleniyom diye sormazmı adam ilk 15 giderse olaya çıkarlı değil acaba nasıl olurda benden üsttekiler elenirde acaba hediye kaparmıyım tarzında bakmayın arkadaşlar objektif bakın.....
necmi demiş ki:dadede2552 demiş ki:Aslında en adili bu oyunu kaldrıp başka bir zor bulmaca tarzında bişey koyup ilk çözene sırasıyla hediyeleri versinler.Şimdi ona bakarsan imece yi kullananı tesbit etmek müm kün değil sen mantıken okadar deki mausla bu puan yapılamaz diye mausla yapılabilecek puanı tesbit etmek imkansızdır.Bu elemede elenenler elenecek olanlar tekrar ediyorum hack yöntemi dışında haksız elenirler.ya böyle oyun koymayacaksın yada tesbit edemediğin hileyi gecerli sayıcaksın şimdi kafaya gör olurmu hiç söylesene ya bu puan olmaz bu nik olmaz tamamen şaibe karışır işin içine sevdiğin adama hediyeyi ver sonra burayı eledim de şurayı düşündümde beğenmedimde eledim kadar bi saçmalık olabilirmi burada elemeden bahsetmek hele ilk 17 ilk 15 filan diye saçmalığın daniskası sınır kafadan belirlenmez bu yarışma bitmişgtir kazananlar bellidir.Bu vakitten sonra üsteki elensinde bana sıra gelsin diye beklemek çekememezlik ve bencillikten başka bişey değildir İmeceyi kullananlar kullanmadan öncede bi sürü puan yaptılar bu oyun o kadar karıştıki bence işin içinden çıkamıyorlar e haklılarda ama bilgisayar oyunları okadar acayipki ve adalaetsizki farklı niki aynı adam oynayabiliyor yani işin profesörü istediği 3 adamı hediyeye koşturuyo program olmadan ,alsana bu da hile nasıl sağlıycan aadaleti.Adam anasını babasını kardeşini emmisini yazmış bu vatandaşlar oyunu hiç oynamadan usta bir kullanıcıyla hediyeyi alırlar buda hiledir şimdi imece kullananlar korkusundan sesini çıkarmasada hiledir en baştanda dedim siteyi hakleme dışındaki programlar göz ardı edilmelidir aksi halde yapılan her türlü eleme adaletsiz olacaktır.adalet istiyorsanız 15-20 -30 elensin tarzını bırakın bu tarz çok yanlıştır şimdi 339 öbür sefer elenmedi şimdi niye eleniyom diye sormazmı adam ilk 15 giderse olaya çıkarlı değil acaba nasıl olurda benden üsttekiler elenirde acaba hediye kaparmıyım tarzında bakmayın arkadaşlar objektif bakın.....
bu geyiği ciddiye alıp neden bu kadar uzun bi cevap yazdin onu anlamadim telefonda seni eliyoz mu dediler )
hayır adalet diye bazıları yazıyor sinir oldum adalet adalet adalet elensin elensin elensin yazıyo millet yav iide kim elensin....
adaleti tanirim güzel bir kızdı
ama bu oyuna gelmedi o boş vakti yokmuş ergenekonculuk oynuyacakmış )
necmi demiş ki:adaleti tanirim güzel bir kızdı
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
necmi demiş ki:adaleti tanirim güzel bir kızdı
esackes- Mesaj Sayısı : 65
Necmi bir geldin herkesi kacirttin yaw
mad1tr demiş ki:Necmi bir geldin herkesi kacirttin yaw
mad1tr demiş ki:Necmi bir geldin herkesi kacirttin yaw
du yazılanları oyuyup gidecem liste acıklanmış ona bakıyolar
necmi demiş ki:mad1tr demiş ki:Necmi bir geldin herkesi kacirttin yaw
Tabi tabi
mad1tr demiş ki:necmi demiş ki:mad1tr demiş ki:Necmi bir geldin herkesi kacirttin yaw
Tabi tabi
1 sayfadaki 1 sayfası