ELEMELERİ NASIL BULDUNUZ...
+4
mad1tr
scissorhands
dede2552
FoReVeR-LoVe
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ELEMELER NASIL YAPILMIŞ...
Geri: ELEMELERİ NASIL BULDUNUZ...
gelsinler yanlarında yapayım 315 i neye göre vermişler elemiş ler piti miti değil tamamen tanıdık işi dostum çok güzel bi sahtekarlık ama ülkere ayrıntılı şikayet edicemFoReVeR-LoVe demiş ki:TAM BİR REZALET DİYORUM...O KADAR...
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
dede2552 demiş ki:gelsinler yanlarında yapayım 315 i neye göre vermişler elemiş ler piti miti değil tamamen tanıdık işi dostum çok güzel bi sahtekarlık ama ülkere ayrıntılı şikayet edicemFoReVeR-LoVe demiş ki:TAM BİR REZALET DİYORUM...O KADAR...
ayıp artık.bu kadarda brlli edilmezki...
yani şimdi bu adamlar hile yapanları sildi oylemi.kimi kandırıyolar ya.son listeyle sunu karsılastıran bir cocuk bile anlar ne dondugunu.Bu rezalette ancak ulker gibi bi şirkete yakışırdı.ne soylenebilirki artık.hani hep protesto flan yaptınızya bu forumda.asıl protesto simdi olmalı bence.sonuc degismicek tabi ki de.degismesinde zaten.Bolesi bi guzel oyunu yapıpta kendi elleriyle berbat bi konuma getirenler utansın artık..
scissorhands- Mesaj Sayısı : 4
tek kelimeyle helal olsun sana...scissorhands demiş ki:yani şimdi bu adamlar hile yapanları sildi oylemi.kimi kandırıyolar ya.son listeyle sunu karsılastıran bir cocuk bile anlar ne dondugunu.Bu rezalette ancak ulker gibi bi şirkete yakışırdı.ne soylenebilirki artık.hani hep protesto flan yaptınızya bu forumda.asıl protesto simdi olmalı bence.sonuc degismicek tabi ki de.degismesinde zaten.Bolesi bi guzel oyunu yapıpta kendi elleriyle berbat bi konuma getirenler utansın artık..
FoReVeR-LoVe demiş ki:tek kelimeyle helal olsun sana...scissorhands demiş ki:yani şimdi bu adamlar hile yapanları sildi oylemi.kimi kandırıyolar ya.son listeyle sunu karsılastıran bir cocuk bile anlar ne dondugunu.Bu rezalette ancak ulker gibi bi şirkete yakışırdı.ne soylenebilirki artık.hani hep protesto flan yaptınızya bu forumda.asıl protesto simdi olmalı bence.sonuc degismicek tabi ki de.degismesinde zaten.Bolesi bi guzel oyunu yapıpta kendi elleriyle berbat bi konuma getirenler utansın artık..
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:tek kelimeyle helal olsun sana...scissorhands demiş ki:yani şimdi bu adamlar hile yapanları sildi oylemi.kimi kandırıyolar ya.son listeyle sunu karsılastıran bir cocuk bile anlar ne dondugunu.Bu rezalette ancak ulker gibi bi şirkete yakışırdı.ne soylenebilirki artık.hani hep protesto flan yaptınızya bu forumda.asıl protesto simdi olmalı bence.sonuc degismicek tabi ki de.degismesinde zaten.Bolesi bi guzel oyunu yapıpta kendi elleriyle berbat bi konuma getirenler utansın artık..
scissorhands demiş ki:yani şimdi bu adamlar hile yapanları sildi oylemi.kimi kandırıyolar ya.son listeyle sunu karsılastıran bir cocuk bile anlar ne dondugunu.Bu rezalette ancak ulker gibi bi şirkete yakışırdı.ne soylenebilirki artık.hani hep protesto flan yaptınızya bu forumda.asıl protesto simdi olmalı bence.sonuc degismicek tabi ki de.degismesinde zaten.Bolesi bi guzel oyunu yapıpta kendi elleriyle berbat bi konuma getirenler utansın artık..
niye biz günlerdir boşunu mı protesto ediyoz hediye alsaydınız protesto etmeyecekmiydiniz helal olsun valla bende sizi protesto ediyom
dede2552 demiş ki:gelsinler yanlarında yapayım 315 i neye göre vermişler elemiş ler piti miti değil tamamen tanıdık işi dostum çok güzel bi sahtekarlık ama ülkere ayrıntılı şikayet edicemFoReVeR-LoVe demiş ki:TAM BİR REZALET DİYORUM...O KADAR...
Bana burada iftira atan hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum. yuhhhh yani. bu kadarına pes. bizide ülkerle 41,29 la akraba çıkardınızya diyecek bişey bulamıyorum.
karartMan- Mesaj Sayısı : 9
yaw sende walla varya her yere yazmıssın ben ülkerin akrabası felan değilim diye... biz 1.ciden bahsediyoz kardesim... forumada üye deildi zaten...abuk subuk konusma kimse senide suclamıyor... herkes 41-29 a öfkeli o kadar...karartMan demiş ki:dede2552 demiş ki:gelsinler yanlarında yapayım 315 i neye göre vermişler elemiş ler piti miti değil tamamen tanıdık işi dostum çok güzel bi sahtekarlık ama ülkere ayrıntılı şikayet edicemFoReVeR-LoVe demiş ki:TAM BİR REZALET DİYORUM...O KADAR...
Bana burada iftira atan hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum. yuhhhh yani. bu kadarına pes. bizide ülkerle 41,29 la akraba çıkardınızya diyecek bişey bulamıyorum.
namusuyla kazananlara lafım yok?karartMan demiş ki:dede2552 demiş ki:gelsinler yanlarında yapayım 315 i neye göre vermişler elemiş ler piti miti değil tamamen tanıdık işi dostum çok güzel bi sahtekarlık ama ülkere ayrıntılı şikayet edicemFoReVeR-LoVe demiş ki:TAM BİR REZALET DİYORUM...O KADAR...
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
3 kelme oldu foreverFoReVeR-LoVe demiş ki:tek kelimeyle helal olsun sana...scissorhands demiş ki:yani şimdi bu adamlar hile yapanları sildi oylemi.kimi kandırıyolar ya.son listeyle sunu karsılastıran bir cocuk bile anlar ne dondugunu.Bu rezalette ancak ulker gibi bi şirkete yakışırdı.ne soylenebilirki artık.hani hep protesto flan yaptınızya bu forumda.asıl protesto simdi olmalı bence.sonuc degismicek tabi ki de.degismesinde zaten.Bolesi bi guzel oyunu yapıpta kendi elleriyle berbat bi konuma getirenler utansın artık..
Cem- Mesaj Sayısı : 60
3 olsun bakalım...Cem demiş ki:3 kelime oldu foreverFoReVeR-LoVe demiş ki:tek kelimeyle helal olsun sana...scissorhands demiş ki:yani şimdi bu adamlar hile yapanları sildi oylemi.kimi kandırıyolar ya.son listeyle sunu karsılastıran bir cocuk bile anlar ne dondugunu.Bu rezalette ancak ulker gibi bi şirkete yakışırdı.ne soylenebilirki artık.hani hep protesto flan yaptınızya bu forumda.asıl protesto simdi olmalı bence.sonuc degismicek tabi ki de.degismesinde zaten.Bolesi bi guzel oyunu yapıpta kendi elleriyle berbat bi konuma getirenler utansın artık..
ii de ben bosuna mı ettiniz dedim.sonucta içinizde bi umut vardı bişeyler hakkını bulabilir die.ama artık kesinlesen tek sey goz gore gore yapılan bu adaletsizlik.tamam ilk kırk makro flan marifetiyle ulastı o puanlara da.arada hiçmi kullanmayan yoktu.yada işin dahada kotusu su anki listede olupta anca pogramlarla vs bu puanı yapabilmişler ne oldu.odullendirildi sanırım.
ne olursa olsun benim dusuncem emegiyle bişeyler yapanda program kullananda bi emek sarfetti.belikide oyunu 1kere acıp oynayn kazandı....
ne olursa olsun benim dusuncem emegiyle bişeyler yapanda program kullananda bi emek sarfetti.belikide oyunu 1kere acıp oynayn kazandı....
scissorhands- Mesaj Sayısı : 4
scissorhands demiş ki:ii de ben bosuna mı ettiniz dedim.sonucta içinizde bi umut vardı bişeyler hakkını bulabilir die.ama artık kesinlesen tek sey goz gore gore yapılan bu adaletsizlik.tamam ilk kırk makro flan marifetiyle ulastı o puanlara da.arada hiçmi kullanmayan yoktu.yada işin dahada kotusu su anki listede olupta anca pogramlarla vs bu puanı yapabilmişler ne oldu.odullendirildi sanırım.
Çok sıkıldım artık,birisi desin ben hile yapmadan elendim diye ben arayacağım o numarayı.Adalet diye tutturmuşsunuz söyleyin.Bu ödülü de hiçbir zaman hileye yeltenmediğim için kazanıyorum(ne başında ne sonunda)
İmece kullanalanları önce elemeyip sonra elemek de benim suçun değil,önümdeki 40 kişiyi de ben elemedim.Ödülü kendi kendime de vermedim.Suçum ne onu da anlamadım.Tepkiniz varsa yapın herneyeyse yapın,adamı falan yapıp ucunu bana dokundurmayın.Bir kez daha yazıyorum 41-29'u tanımam etmem,o puanımı da hiçbir programla falan değil elimle yaptım.Hakkınızı helal etmesseniz de sizin bileceğiniz iş.
İmece kullanalanları önce elemeyip sonra elemek de benim suçun değil,önümdeki 40 kişiyi de ben elemedim.Ödülü kendi kendime de vermedim.Suçum ne onu da anlamadım.Tepkiniz varsa yapın herneyeyse yapın,adamı falan yapıp ucunu bana dokundurmayın.Bir kez daha yazıyorum 41-29'u tanımam etmem,o puanımı da hiçbir programla falan değil elimle yaptım.Hakkınızı helal etmesseniz de sizin bileceğiniz iş.
kerematalayer- Mesaj Sayısı : 16
hoopppp bi sakin ol adamım...seni suçlayan kimmiş... biz 41-29 ekibini suçluyoruz... hakkıyla kazananada hakkımız sonuna kadar helal olsun...kerematalayer demiş ki:Çok sıkıldım artık,birisi desin ben hile yapmadan elendim diye ben arayacağım o numarayı.Adalet diye tutturmuşsunuz söyleyin.Bu ödülü de hiçbir zaman hileye yeltenmediğim için kazanıyorum(ne başında ne sonunda)
kerematalayer demiş ki:Çok sıkıldım artık,birisi desin ben hile yapmadan elendim diye ben arayacağım o numarayı.Adalet diye tutturmuşsunuz söyleyin.Bu ödülü de hiçbir zaman hileye yeltenmediğim için kazanıyorum(ne başında ne sonunda)
Sen niye kendini savunma geregi duyuyorsun ki onu anlamadim Sahsen ben kazansam foruma girip yazi yazma geregi duymam Daha cok suphe yaratiyorsun insanlar uzerinde
mad1tr demiş ki:kerematalayer demiş ki:Çok sıkıldım artık,birisi desin ben hile yapmadan elendim diye ben arayacağım o numarayı.Adalet diye tutturmuşsunuz söyleyin.Bu ödülü de hiçbir zaman hileye yeltenmediğim için kazanıyorum(ne başında ne sonunda)
Sen niye kendini savunma geregi duyuyorsun ki onu anlamadim Sahsen ben kazansam foruma girip yazi yazma geregi duymam Daha cok suphe yaratiyorsun insanlar uzerinde
mad1tr demiş ki:kerematalayer demiş ki:Çok sıkıldım artık,birisi desin ben hile yapmadan elendim diye ben arayacağım o numarayı.Adalet diye tutturmuşsunuz söyleyin.Bu ödülü de hiçbir zaman hileye yeltenmediğim için kazanıyorum(ne başında ne sonunda)
Forumu uzun zamandır takip ederim ama fazla yazmadım.Haksız yere laflar yemem kendimi savunmam için yeterli bir sebep değilmi.Ayrıca insanların hakkımda söylediği söz benim için bir hediyeden daha değerlidir.
sana bu sayfada laf atan oldumu... arkadasım kimse sana niye kazandın söle böle demiyor... forumu takip etseydin anlardın herkes haklı olarak 41-29 a öfkeli o kadar... hediyeni kazandınmı tekrar tekrar tebrik ediyorum seni...kerematalayer demiş ki:mad1tr demiş ki:kerematalayer demiş ki:Çok sıkıldım artık,birisi desin ben hile yapmadan elendim diye ben arayacağım o numarayı.Adalet diye tutturmuşsunuz söyleyin.Bu ödülü de hiçbir zaman hileye yeltenmediğim için kazanıyorum(ne başında ne sonunda)
Forumu uzun zamandır takip ederim ama fazla yazmadım.Haksız yere laflar yemem kendimi savunmam için yeterli bir sebep değilmi.Ayrıca insanların hakkımda söylediği söz benim için bir hediyeden daha değerlidir.
kerematalayer demiş ki:mad1tr demiş ki:kerematalayer demiş ki:Çok sıkıldım artık,birisi desin ben hile yapmadan elendim diye ben arayacağım o numarayı.Adalet diye tutturmuşsunuz söyleyin.Bu ödülü de hiçbir zaman hileye yeltenmediğim için kazanıyorum(ne başında ne sonunda)
Ortada saibeli bir durum var ve insanlar bu konudan rahatsizlik duyuyor Onemli olan ilk uc kisiini kim olmasi degil burada o yuzden uzerine alinma burda onemli olan hileye acik bir oyun olan penguen oyunu ve eleme sekli
Bana bu topicte laf eden oldu demiyorum ama başka topiclerde 41-29'un adamı olmak,torpil yapılmak,hediyeleri alınca kırışmak,son gün üye yapılmak gibi sözlere maruz kaldım ve bu da doğal olarak beni üzdü.Buraya da o yüzden yorum yazıyorum.
Haklısınız,çok haklısınız.Ortada şaibeleri bir durum olduğunu söylüyorsunuz,sonuçta hediye potasında olan en az 40 kişi elendi.Şu anda sizin kadar ben de isterim,başka bir oyun olup tekrar oynanmasını.Ayrıca teşekkür eder,size de geçmiş olsun diyorum.
Haklısınız,çok haklısınız.Ortada şaibeleri bir durum olduğunu söylüyorsunuz,sonuçta hediye potasında olan en az 40 kişi elendi.Şu anda sizin kadar ben de isterim,başka bir oyun olup tekrar oynanmasını.Ayrıca teşekkür eder,size de geçmiş olsun diyorum.
güzel açıklamanı tebrik ediyorum...hediyenide güle güle kullan inş...kerematalayer demiş ki:Bana bu topicte laf eden oldu demiyorum ama başka topiclerde 41-29'un adamı olmak,torpil yapılmak,hediyeleri alınca kırışmak,son gün üye yapılmak gibi sözlere maruz kaldım ve bu da doğal olarak beni üzdü.Buraya da o yüzden yorum yazıyorum.
1 sayfadaki 1 sayfası