Ödüller Gelmeye Başladı...
+2
mr.sylaR
hernurman
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Ödüller Gelmeye Başladı...
Bugün saat 10:50 itibariyle sürpriz hediye paketi (onların deyimiyle "egzotik cocostar sandığı") elime ulaştı.
İçindekiler:
1- Kaptanın seyir defteri şeklinde bloknot + Kurşun kalem
2- Pusula
3- Dünya haritası
4- Basın bülteni CD'si
5- 2 adet yarışma hakkında bilgilendirme kağıdı (ne diyeceğimi bilemedim yarışma başlamadan gönderilenlerden olmalı)
6- 1 adet hindistan cevizi
7- 1 adet ikili Cocostar (ya ne olacağıdı )
hee bide güzel bi sandık
ve bunlar da resimleri
İçindekiler:
1- Kaptanın seyir defteri şeklinde bloknot + Kurşun kalem
2- Pusula
3- Dünya haritası
4- Basın bülteni CD'si
5- 2 adet yarışma hakkında bilgilendirme kağıdı (ne diyeceğimi bilemedim yarışma başlamadan gönderilenlerden olmalı)
6- 1 adet hindistan cevizi
7- 1 adet ikili Cocostar (ya ne olacağıdı )
hee bide güzel bi sandık
ve bunlar da resimleri
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
Geri: Ödüller Gelmeye Başladı...
hindistan cevizi olayı süpermiş
mr.sylaR- Mesaj Sayısı : 14
mr.sylaR demiş ki:hindistan cevizi olayı süpermiş
katılıyorum ayrıca pusula da bozuk hep aynı yönü gösteriyor
FoReVeR-LoVe demiş ki:güle güle kullan ... (içerik süpermiş...)
sağolasın forever. içerik hakkaten güzel ama belli yarışmanın başında hazırlanmış kazandıktan sonrayla ilgili (yani yarışın sonuyla ilgili) hiç bişey yok hala katıl kazan falan diyo. ama gene de çok güzel bi paket düşünce güzel. buarada pusulayla biraz uğraşıp düzelttim en iyi pusula türünü göndermişler en çok bunun için teşekkür ediyorum
Merhabalar,
Nihayet cocostar sandiginin icerigini fotograflarla gorebildik.Hepimiz merak ediyorduk neye benziyor diye.Tesekkurler hernurman.Sandik kazanan arkadaslara afiyet olsun Gule gule kullansinlar. Egzotik hava vermeye calismislar,dogal birakmislar ama sandiklara bir kat vernik atsalarmis daha iyi olurdu kanimca Aslinda sandiklari ceviz agacindan yapmalari gerekiyordu Koskoca Ulker'e o malzemeden yapilmis sandik yakismadi dogrusu
ilk 3 hediyeyi alan arkadaslar da hediyelerini buraya fotograflarlar umarim.
Allah'a (cc) emanet olun.Muhabbetle kalin.
Nihayet cocostar sandiginin icerigini fotograflarla gorebildik.Hepimiz merak ediyorduk neye benziyor diye.Tesekkurler hernurman.Sandik kazanan arkadaslara afiyet olsun Gule gule kullansinlar. Egzotik hava vermeye calismislar,dogal birakmislar ama sandiklara bir kat vernik atsalarmis daha iyi olurdu kanimca Aslinda sandiklari ceviz agacindan yapmalari gerekiyordu Koskoca Ulker'e o malzemeden yapilmis sandik yakismadi dogrusu
ilk 3 hediyeyi alan arkadaslar da hediyelerini buraya fotograflarlar umarim.
Allah'a (cc) emanet olun.Muhabbetle kalin.
visal- Mesaj Sayısı : 373
buarada şunu da paylaşmak isterim bugün akşamüstü "size cocosatardan bi paket vardı geldi mi" diye bir telefon da aldım. Gerçekten çok ilgileniyorlar teşekkür ediyorum
selam arkadaşlar uzun süredir izindeydim ,bu yüzden forumu takip edemedim.nihayet banada hediye sandığım geldi.ama içindekiler eksik geldi.Hernurman arkadaşım aydınlatmasaydı ne olacağını bilmeden olana kafi diyecektik belkide.harita pusula ve cd bende çıkmadı.benide telefonla aradılar.bende foruma baktıktan sonra geri aradım ve kutuda eksik olduğunu söyledim.Durumla ilgileneceklerini söylediler sağolsunlar.bakalım bekliyoruz...
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
alizebu demiş ki:selam arkadaşlar uzun süredir izindeydim ,bu yüzden forumu takip edemedim.nihayet banada hediye sandığım geldi.ama içindekiler eksik geldi.Hernurman arkadaşım aydınlatmasaydı ne olacağını bilmeden olana kafi diyecektik belkide.harita pusula ve cd bende çıkmadı.benide telefonla aradılar.bende foruma baktıktan sonra geri aradım ve kutuda eksik olduğunu söyledim.Durumla ilgileneceklerini söylediler sağolsunlar.bakalım bekliyoruz...
bi bakarsın benimkiler de eksik çıkarmış aslında bundan da fazlası varmış
ilgilenecekelrine inanıyorum bayağa yardımcı oluyolardı çünkü...
hernurman demiş ki:alizebu demiş ki:selam arkadaşlar uzun süredir izindeydim ,bu yüzden forumu takip edemedim.nihayet banada hediye sandığım geldi.ama içindekiler eksik geldi.Hernurman arkadaşım aydınlatmasaydı ne olacağını bilmeden olana kafi diyecektik belkide.harita pusula ve cd bende çıkmadı.benide telefonla aradılar.bende foruma baktıktan sonra geri aradım ve kutuda eksik olduğunu söyledim.Durumla ilgileneceklerini söylediler sağolsunlar.bakalım bekliyoruz...
Banada pazatesi günü getirmişler, evde yoktum tabi. salı günü telefon ettiler henüz alamadığımı söyledim, akşama kargodan aldım. Sandık şirin bi boyutta ama cilalı ve boyalı olsa daha iyi olurdu bencede, Hindistan cevizimi açtım bozulmuş . Ama defter ve pusula gerçekten güzel. Çarşamba günü de tekrar aradılar aldınız mı diye, gerçekten çok ilgileniyorlar, teşekkürler. Bu arada basın bülteni CD si bana da gelmemiş, neyse önemli değil defter ve pusula yeter.
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
oktayel demiş ki:hernurman demiş ki:alizebu demiş ki:selam arkadaşlar uzun süredir izindeydim ,bu yüzden forumu takip edemedim.nihayet banada hediye sandığım geldi.ama içindekiler eksik geldi.Hernurman arkadaşım aydınlatmasaydı ne olacağını bilmeden olana kafi diyecektik belkide.harita pusula ve cd bende çıkmadı.benide telefonla aradılar.bende foruma baktıktan sonra geri aradım ve kutuda eksik olduğunu söyledim.Durumla ilgileneceklerini söylediler sağolsunlar.bakalım bekliyoruz...
Banada pazatesi günü getirmişler, evde yoktum tabi. salı günü telefon ettiler henüz alamadığımı söyledim, akşama kargodan aldım. Sandık şirin bi boyutta ama cilalı ve boyalı olsa daha iyi olurdu bencede, Hindistan cevizimi açtım bozulmuş . Ama defter ve pusula gerçekten güzel. Çarşamba günü de tekrar aradılar aldınız mı diye, gerçekten çok ilgileniyorlar, teşekkürler. Bu arada basın bülteni CD si bana da gelmemiş, neyse önemli değil defter ve pusula yeter.
basın bülteni cd sinnde önemli şeyler yok zaten arkadaşım merak etme hiçbir şey kaybetmedin sadece oyunda ve oyunun bloglarında gördüğümüz videolar falan var (yamanın geziye başlangıç videosu falan) yani hepsi zaten daha önce gördüğümüz şeyler...
1 sayfadaki 1 sayfası