telsizi tamir ettim
+29
akselgnr
artemis
peregrinus
crimeangel
muhabbet kuşu
ronaldwatson
alien3588
gmiss13
aytoli
simsek
Pirtakoz
Fatalrhymer1341
devan
betl
avataang
Ajan1,2
kerosh_r_o_C_k
gurbet kuşu
volkan
yamansimsek
*caramel*
TuGBa
M.C.X
phoebe
abdullah
tgrll
ekinoksah
Dev-GENÇ
werdel
33 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: telsizi tamir ettim
ha yardım çağrısı ha yamanın görüntüsü aynı şey sonuçta
devan- Mesaj Sayısı : 6
ekinoks yeni açılan başlığa bak birisi benden önce bulmuş
işte bende 16 kanala nasıl ulaşılıyor onu arıyorum....
ilerlemeniz için onu bulmanız lazım yani oyunu güncellemek bizim elimizde..
beklemeyin arkadaşlar...
fogo adasındaki yamanı kurtarmak için 16 kanala bilgi vermemiz lazımm
beklemeyin arkadaşlar...
ever gurbete katılıyorum dedıgı gıbı arkadasım 16. kanalı bulmak laızm ama nasıl???gurbet demiş ki:ekinoks yeni açılan başlığa bak birisi benden önce bulmuş
beklemeyin arkadaşlar...
volkan- Mesaj Sayısı : 95
Arkadaşlar o telsiz haberleşmede size Hugo tarafından verilen kodlardan başka kodlar da var. Telsizin yanında bir kağıt var. Onu okuyun altta frekanslar ve yönler var. Onları deneyin. Onlarda da birşeyle çıkıyor. Ben denedim. Ama sonuncu frekans çalışmadı. Ben buraya orada yazan frekansları yazıyorum:
Güney-batı 11001100
Batı 22882244
Güney-Batı 11221122
Kuzey 55003311
Denyin bunları.
Güney-batı 11001100
Batı 22882244
Güney-Batı 11221122
Kuzey 55003311
Denyin bunları.
Fatalrhymer1341- Mesaj Sayısı : 4
Fatalrhymer1341 demiş ki:Arkadaşlar o telsiz haberleşmede size Hugo tarafından verilen kodlardan başka kodlar da var. Telsizin yanında bir kağıt var. Onu okuyun altta frekanslar ve yönler var. Onları deneyin. Onlarda da birşeyle çıkıyor. Ben denedim. Ama sonuncu frekans çalışmadı. Ben buraya orada yazan frekansları yazıyorum:
Güney-batı 11001100
Batı 22882244
Güney-Batı 11221122
Kuzey 55003311
Denyin bunları.
Sonuncu bende de çalışmadı... Merak ettim ne iştir acaba...
Pirtakoz- Mesaj Sayısı : 46
ya bikezde kendinizi düşünmeyin okadar arkadaş exusing midir nedir o n sordu nerde diye şu telsiz nasıl tamir ediliyo aşama aşama sölermisiniz ama exuting midir nerdir onunda nerde oludgunu belirtin
simsek- Mesaj Sayısı : 36
sonuncusunu kuzey yaptığınızda çıkmıyor.güney yapıp aynı kodu yazınca da temel reisin çizgi filmi çıkıyor.
aytoli- Mesaj Sayısı : 6
ya bişey sorabilir miyim ben bu telsizi hallettim yamanlada konustum ama şimdi ne yapacağım hala bu msn adresime eklediğim adamda açmadı
çok saol ya çokkkk işime yaradı saol çok saol
gmiss13- Mesaj Sayısı : 10
ya herkez 16 dio bu 16. kanal ne nerden çıktı asıl buldunuz ltfen anlatın
simsek demiş ki:ya herkez 16 dio bu 16. kanal ne nerden çıktı asıl buldunuz ltfen anlatın
tarifa radyonun sitesini birazcık okursan neden söz ettiklerini anlayabilirsin
alien3588- Mesaj Sayısı : 93
anlatsan yine bişey bulamadım lütfen
bakıpta görmemen imkansız baktığına eminmisin...? bas bas bağırıo orda 16.kanal diesimsek demiş ki:anlatsan yine bişey bulamadım lütfen
phoebe- Mesaj Sayısı : 34
ya beni anlamamıyor musunuz onu anladım da nerede kullanıyorsunuzzz
sorunu hiç bu şekilde sormadın ki... hiç bi yerde şimdilik..yani bilinen bi yer yok ama 16. kanal frekansına ulaşılırsa yaman ulaşılabileceğini fln fln düşünenler var...herkesin teorileri var malum bu da onlardan biri...yani ortada kesin bişi yok...simsek demiş ki:ya beni anlamamıyor musunuz onu anladım da nerede kullanıyorsunuzzz
alien3588 demiş ki:sorunu hiç bu şekilde sormadın ki... hiç bi yerde şimdilik..yani bilinen bi yer yok ama 16. kanal frekansına ulaşılırsa yaman ulaşılabileceğini fln fln düşünenler var...herkesin teorileri var malum bu da onlardan biri...yani ortada kesin bişi yok...simsek demiş ki:ya beni anlamamıyor musunuz onu anladım da nerede kullanıyorsunuzzz
hayır kesin bişey var.... bazıları(bende dahil) yamana ulaştı... yaman yerini söylüyo ve yardım istiyo ama nasıl yardım edileceğini kimse bilmiyo o yüzden yeni güncelleme bekleniyo....
ronaldwatson- Mesaj Sayısı : 316
allah razı olsun biri konuştu sonunda çok teşekkür ederim alien3588
orası tama canım ona bende ulaştım ama kimdi hatırlamıyorum bi yerde 16. kanaldan yok haber verirsek belki farklı bişiler buluruz gibi bişiler demişti tam da hatırlamıyorum... ona atfen böle demiştim...watson demiş ki:alien3588 demiş ki:sorunu hiç bu şekilde sormadın ki... hiç bi yerde şimdilik..yani bilinen bi yer yok ama 16. kanal frekansına ulaşılırsa yaman ulaşılabileceğini fln fln düşünenler var...herkesin teorileri var malum bu da onlardan biri...yani ortada kesin bişi yok...simsek demiş ki:ya beni anlamamıyor musunuz onu anladım da nerede kullanıyorsunuzzz
hayır kesin bişey var.... bazıları(bende dahil) yamana ulaştı... yaman yerini söylüyo ve yardım istiyo ama nasıl yardım edileceğini kimse bilmiyo o yüzden yeni güncelleme bekleniyo....
alien3588 demiş ki:orası tama canım ona bende ulaştım ama kimdi hatırlamıyorum bi yerde 16. kanaldan yok haber verirsek belki farklı bişiler buluruz gibi bişiler demişti tam da hatırlamıyorum... ona atfen böle demiştim...watson demiş ki:alien3588 demiş ki:sorunu hiç bu şekilde sormadın ki... hiç bi yerde şimdilik..yani bilinen bi yer yok ama 16. kanal frekansına ulaşılırsa yaman ulaşılabileceğini fln fln düşünenler var...herkesin teorileri var malum bu da onlardan biri...yani ortada kesin bişi yok...simsek demiş ki:ya beni anlamamıyor musunuz onu anladım da nerede kullanıyorsunuzzz
millet kafadan atıyo yaa... kimsenin bişey bildiği yok...
ronaldwatson- Mesaj Sayısı : 316
ya ben bunu msn adresime ekledim durmadan sen nerden buldun beni dio ne idiyim
ya ben bu gezginin ne dediğini anlayamadım.Tamamiyle eksiksiz kelime kelimesine yada harfi harfine duyan var mı?yada sonlarını duydunuz mu acep.HEEE yanlış anlamayın telsizdekini
muhabbet kuşu- Mesaj Sayısı : 2
ya hani http://www.yamangezginkayboldu.com/main.aspx sitesi var ya orda yuvarlak bişi yani rengarenk daire varya (sizin anlamanız için öyle diyorum) kısacasılaburent nasıl açılıyo.söyleyn lütfeennn
muhabbet kuşu- Mesaj Sayısı : 2
o labrent değil...oyunun başından beri ordaydı o..muhabbet kuşu demiş ki:ya hani http://www.yamangezginkayboldu.com/main.aspx sitesi var ya orda yuvarlak bişi yani rengarenk daire varya (sizin anlamanız için öyle diyorum) kısacasılaburent nasıl açılıyo.söyleyn lütfeennn
nedense bende şimşek mişsin gibi bi izlenim yarattın...
Tehlike çağrısı:
Mayday; Mayday; Mayday
This is
Tehlikede olan teknenin adı (3 defa)
Yer bilgisi (teknenin nerede olduğu)
Tehlikenin cinsi ve istenen yardım (yangın, batma vs.)
Kurtarmayı kolaylaştıracak diğer bilgiler
Over
arkadaşlar takılmışsınız 16ncı kanaldan yardım çağrısı yapcaz diye. burada yazdığına göre biz değil teknenin yapması lazım. biz teknenin enlem boylam nerede olduğunu bilmiyoruzki yardım çağrısını yapalım telsiz olayından sora kaldım bende. bir-iki kişi masaya pusula gelmesinden bahsetmiş bi yerlerde ama ben hala çözemedim :S
Mayday; Mayday; Mayday
This is
Tehlikede olan teknenin adı (3 defa)
Yer bilgisi (teknenin nerede olduğu)
Tehlikenin cinsi ve istenen yardım (yangın, batma vs.)
Kurtarmayı kolaylaştıracak diğer bilgiler
Over
arkadaşlar takılmışsınız 16ncı kanaldan yardım çağrısı yapcaz diye. burada yazdığına göre biz değil teknenin yapması lazım. biz teknenin enlem boylam nerede olduğunu bilmiyoruzki yardım çağrısını yapalım telsiz olayından sora kaldım bende. bir-iki kişi masaya pusula gelmesinden bahsetmiş bi yerlerde ama ben hala çözemedim :S
crimeangel- Mesaj Sayısı : 221
arakdaslar ufak bır bılgı vereyım sıze bu tarıfa radyo bır muzık grubuymus ve ıspanyanın guneyınde bır yermıs bırde arastırmalrım sonucunda bır yerde sole bırsey ayzıyordu;atlantık okyannusundan akdenıze gecerken ceken tek radyodur gusel sarkılar calarlar dıyordu cocugun tekı eger tam amansıyla bulursam yazıcam sıze belkı yardımı olur bunlar bılemıycem ogrenmısken yazım dedım
volkan- Mesaj Sayısı : 95
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası