Daha Sonra
+9
alexia
volkan
Ajan1,2
*caramel*
alien3588
sessizliginsesi
mupetto
Pirtakoz
kerematalayer
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Daha Sonra
Benle çok güzel başladı bir şey demiyordu.Ne zaman son oyuna geldik ne yazsam Şimdi işim var sonra gel dedi.Bu arada kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
kerematalayer- Mesaj Sayısı : 16
Geri: Daha Sonra
Soruları cevaplamışssın demek ki...
Labirentin adresini vermiş olması lazım...
3 kere bitirdim bana bi halt çıkmadı uyuz oldum
Herhalde gene defterin güncellenmesini beklicez...
Pirtakoz- Mesaj Sayısı : 46
Yeti'nin uzunluğu?
Pirtakoz demiş ki:Soruları cevaplamışssın demek ki...
yetinin en fazla nekadar uzun olduğunu soruyo msn deki. 4-5 metre yazıyorum kabul etmiyo? başka nerede var uzunluğu bilen var mı? teşekkür ederim şimdiden.
mupetto- Mesaj Sayısı : 16
mupetto demiş ki:Pirtakoz demiş ki:Soruları cevaplamışssın demek ki...
yetinin en fazla nekadar uzun olduğunu soruyo msn deki. 4-5 metre yazıyorum kabul etmiyo? başka nerede var uzunluğu bilen var mı? teşekkür ederim şimdiden.
5 olmalı,4-5 değil sadece 5 yazınca kabul ediyordu sanırım.
kerematalayer- Mesaj Sayısı : 16
kerematalayer demiş ki:mupetto demiş ki:Pirtakoz demiş ki:Soruları cevaplamışssın demek ki...
5 olmalı,4-5 değil sadece 5 yazınca kabul ediyordu sanırım.
Kardeşim çok teşekkür ederim çıldırdım sabahtır. Mal gibi "5 metre" yazıyorum yaaa ))
teşekür ederim
mupetto- Mesaj Sayısı : 16
sadece 5 yazman yeterli. kilosunu sorucak o zamanda sadece 600
sessizliginsesi- Mesaj Sayısı : 35
bu adam beni sallamıyor, cevap vermiyor yaaaa
alien3588- Mesaj Sayısı : 93
sessizliginsesi demiş ki:sadece 5 yazman yeterli. kilosunu sorucak o zamanda sadece 600
kilosunu 600 yazdıgınızda da hayır diyor ben yaklaşık 3 saat önce konuşurken yazmıştım hayır diyor o geçti arkadaşlar siz telsiz için yön ögrenin ayrıca herkesin kodu farklı unutmayın
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
bi konuyu anlamadım arkadaşlar
arkadaşlar arıza formu nu doldurup yolladıgımızda msn me ne gelecek ve ne zaman gelir bilen var mı beklemem gerek mi bu arada yarışmayı kazanlara tebriklr
Ajan1,2- Mesaj Sayısı : 34
IPOD shuffle lar 30 taneymiş sanırım. Ve hepsi gitti herhalde
Arkadaşım arıza formunu doldurunca ilk yazdığın e-mail e bi tane kod ile bi de msn adresi gelcek sonra onu listene ekle o seni yönlendirir..
Arkadaşım arıza formunu doldurunca ilk yazdığın e-mail e bi tane kod ile bi de msn adresi gelcek sonra onu listene ekle o seni yönlendirir..
Pirtakoz- Mesaj Sayısı : 46
arkadaslar labırentı gectım ama telsız cıkmadı bende acaba benmı beceremedım yanı telsızı tamır etmem gerekıyor ama bende ole bısey cıkmadı yardım edebılırmsınız acaba?
volkan- Mesaj Sayısı : 95
buarada harıtada tarifa cıktı sanırım gectım dımı bu bolumu?
:-)
sagol canım, daha once gondermiştim meil ama daha gelmedi
arkadaşlar zaten o msn ekleme olaylarının hepsini kendiniz takıp ettınızmı sırasıyla oluyor..burdan ordan ıpucu ararsanız kafanız karışır hiçbişey yapamazsınız..
ben sadece seyır defteri ve msnde sölenenleri yaptım, sorudug soruları da bloglardan buldum cevapladım.. oyunun linkini verdi 2. oynayısımda bıtırdım ve ıpod kazandın dıye bı yazıcıktı
şimdi de yenı gelecek bilgileri beklemekteyim..www.yamangezginkayboldu.com sitesineki masada bır labırent resmı cıktı.(bu oyunu ıstedııgm zaman tekrar oynamaktan baska bi işe yaramadııg belli)
lutfen kendınız verılen bilgilere gore ilerleyın,burdan ıpucuyla olmuyor artık herkese ayrı kod verıyorlar.
ben sadece seyır defteri ve msnde sölenenleri yaptım, sorudug soruları da bloglardan buldum cevapladım.. oyunun linkini verdi 2. oynayısımda bıtırdım ve ıpod kazandın dıye bı yazıcıktı
şimdi de yenı gelecek bilgileri beklemekteyim..www.yamangezginkayboldu.com sitesineki masada bır labırent resmı cıktı.(bu oyunu ıstedııgm zaman tekrar oynamaktan baska bi işe yaramadııg belli)
lutfen kendınız verılen bilgilere gore ilerleyın,burdan ıpucuyla olmuyor artık herkese ayrı kod verıyorlar.
alexia- Mesaj Sayısı : 179
msn leri çevrimiçi olsa devam edelimde olmuyor
phoebe- Mesaj Sayısı : 34
telsiz
ben sorulara dogru cevap verdım oyunuda oynadım harıtamnda tarıfada cıktı ama telsız tamır etmedım onu demek ıstıyorum yanı heralde ben beceremedım gercı arkadaslar tarıfa cıktıysa harıtada gectın demektır dedıler ama yıneede bısorım emın olım dedım
:-)
yaw sırasıyla takip edıyorum ama hala msn kod halan gelmedı bozuluyorum
sende çevrimiçi gene benimki hep kapalı yawphoebe demiş ki:msn leri çevrimiçi olsa devam edelimde olmuyor
avataang- Mesaj Sayısı : 9
yok yani bendede çevrimdışı demek istedimavataang demiş ki:sende çevrimiçi gene benimki hep kapalı yawphoebe demiş ki:msn leri çevrimiçi olsa devam edelimde olmuyor
phoebe- Mesaj Sayısı : 34
telsiz
bu telsızı ayarladıktan sonra yanı coco star reklamı cıktıktan sonta nasıl cıkıyoruz burdan anlamamdım bununla ılgılı bılgı olsa cok ıyı olur
avcı1903- Mesaj Sayısı : 1
tarifa radyo
Arkadaşlar tarifa radyoyla msn den görüşüyorum fakat bir türlü cevap vermiyor veya soru sormuyor..
haritada tarifa çıktı ayrıca.. doğru bi soru mu sormak lazım acaba şimdiden teşekkürler...
haritada tarifa çıktı ayrıca.. doğru bi soru mu sormak lazım acaba şimdiden teşekkürler...
prozac82- Mesaj Sayısı : 1
1 sayfadaki 1 sayfası