FALKLAND ADASI VE SONRASI...
+25
Hercule Poriot
frosty
sersem
esgim
engokan
Jimmy Neutron
moonsco
crimeangel
tarantula901
semih_1521
lamia
DaRKaNGeL20
delidolu_5
hi_laz
nilgungulen
oreon03
simsek
alexia
ekinoksah
MooNLiGhT
yasoon
Selenia
ares54
oldudabitti
muniraltioglu
29 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
FALKLAND ADASI VE SONRASI...
Merhaba arkadaşlar sanırım çoğumuz FALKLAND adasına doğru yola çıktık ve orada da kaldık. Simdi hepimiz yeni güncellemeleri bekliyoruz ve umarım en kısa surede Yamanı buluruz yoksa biz aklımızı kaybedeceğiz…
Bu topiğe sadece FALKLAND a yola çıkanlar ve güncellemelerle ilgili bilgi verenler yorum yazsın lütfen.
Diğer aşamalarla ilgili (Fogo Adası, Labirent, Telsiz Muhabbeti) lütfen buraya yorum ve/veya ipucu yazmayın.
SAYGILAR...
Bu topiğe sadece FALKLAND a yola çıkanlar ve güncellemelerle ilgili bilgi verenler yorum yazsın lütfen.
Diğer aşamalarla ilgili (Fogo Adası, Labirent, Telsiz Muhabbeti) lütfen buraya yorum ve/veya ipucu yazmayın.
SAYGILAR...
muniraltioglu- Mesaj Sayısı : 2
Geri: FALKLAND ADASI VE SONRASI...
Güzel konulara değinmişsinde zaten falkland için başlık bayağı denecek kadar çok. Bol şans.
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
slm
arkadaşım ben felkand dayım kendi kendine gelmiş
ares54- Mesaj Sayısı : 2
haritanamı gelmiş yoksa defteremi. Yoksa gece rüyanamı gelmiş ismini yazamadığın o yer
Ekran Goruntusu
ares54 demiş ki:arkadaşım ben felkand dayım kendi kendine gelmiş
ares54 isimli arkadasim bize bi ekran goruntusu gonderirmisin bizde karsilastiralim bakalim bize neden gelmedi?
muniraltioglu- Mesaj Sayısı : 2
Ben dun seyir defterimi okumustum iste cumleyi de yazdim ama yine de su an Fogo adasinda gozukuyorum. Falkland guncellenmesi seyir defterine gelmeden bence harita da cikmiyor. Yanlis miyim?
Selenia- Mesaj Sayısı : 139
hakanidea demiş ki:haritanamı gelmiş yoksa defteremi. Yoksa gece rüyanamı gelmiş ismini yazamadığın o yer
seyir deferinden bahsediodur arkadas buyuk ihtimalle.. nacizane fikrim.
yasoon- Mesaj Sayısı : 99
bu oyun öyle bi sardıki beni 2 3 gündür çok hastaydım hep yattım ateşten bolbolda rüya gördüm rüyamın bitaneside yamanla ilgiliydi adam kaçıyo ben peşinden koşuyorum dur kaçma diye :D:D:D artık gerçekten kafa yeme safhasına geldik bence
MooNLiGhT- Mesaj Sayısı : 177
:)Bence bu yamanla ilgili yeni projeler yaparlar,çünkü çok tutuldu,dizi yada 3d oyun yapsınlar.MooNLiGhT demiş ki:bu oyun öyle bi sardıki beni 2 3 gündür çok hastaydım hep yattım ateşten bolbolda rüya gördüm rüyamın bitaneside yamanla ilgiliydi adam kaçıyo ben peşinden koşuyorum dur kaçma diye :D:D:D artık gerçekten kafa yeme safhasına geldik bence
bilemicem artık ülkerin asıl amacı yoksa bizi delirtmek mi acabaaa
ben ipin ucnu bıraktım zaten yaman nereye ben oraya
alexia- Mesaj Sayısı : 179
sorma zaten sanki nete bi yaman için giriyomuşum gibi hissediyorum kendimi
Önceden sondakika haberlerini açardım en ilk şimdi forumu açıyorum.
bende aynen
bu arada kendini falkandda sanan arkadaş yada orda olan arkadaş bi görüntü ismiştikkk
simsek- Mesaj Sayısı : 36
o dediğin olay feyk çıktı. delinin biri taş attı yine
bencede yada bizi kandırmak için şuan photshopla ugrasıyor
simsek- Mesaj Sayısı : 36
yaparsa ekime(oyun bitene)kadar yapmazsada istediği yere kadar ....diye bir söz var. artık ben o tiplere değil onların peşinden gidenlere kıl olmaya başladım.
seyir defteri
yauw arkadaşlar bu seyir defterine her girdiğimizde tıklamaktan yoruldum walla bunun direk son sayfasına giden bi yolu yokmu 22 hazirana kadar da ansiklopedi gibi bişi olur heralde tek tek çevirmekten eklemlerimiz aşınacak. acaba ben mi bilmiyorum yolunu diye düşündüm de paylaşmak istedim. eğer yoksa bi çare neylesin mete
oreon03- Mesaj Sayısı : 70
oreon03 demiş ki:yauw arkadaşlar bu seyir defterine her girdiğimizde tıklamaktan yoruldum walla bunun direk son sayfasına giden bi yolu yokmu 22 hazirana kadar da ansiklopedi gibi bişi olur heralde tek tek çevirmekten eklemlerimiz aşınacak. acaba ben mi bilmiyorum yolunu diye düşündüm de paylaşmak istedim. eğer yoksa bi çare neylesin mete
sana canı gönülden katılıyorum akidiş çok haklısın
nilgungulen- Mesaj Sayısı : 97
benim tek tavsiyem var. Sabır Sabır ve ciddi olarka takip tek ilacımız bu arkadaşlar. Bol şans
:) merhaba
daha ortada falkland yokki sonrası olsun arkadaslar bu sefer diger güncellemelerden daha uzun sürdü cocostar ipucundada yetilerle ve dillereiyle alakalı prof. un makalelerıne yonlendiriyor ama ortada bir soru yada sorun yok guncelleme beklemıyorsak bıle ne yapmalıyız fıkrı olan varmı????
hi_laz- Mesaj Sayısı : 4
gevezelik yapcaz... ne yapcaz? (komplo teorisi geliştirebilir, telepatik ve telekinetik güclerimizi ortaya çıkarabiliriz.)
delidolu_5- Mesaj Sayısı : 11
arkadaşlr dikkat eden varmı bu son fogodaki maceralar ve falklanda doğru yola çıkma daki güncellemede bişi eksik..her seferinde sefer kaptan defteri alagonyata postaladıını falan söylerdi bu sefer yok hatta yazısını bitirdiğine dair her defasında selametle falan bişi yazardı yanee..
DaRKaNGeL20- Mesaj Sayısı : 20
evet bende fark ettim ama. unutmuş olabileceklerine ihtimal vermiyorum vardır bi espirisi.yaşacaz ve görcez.
lamia- Mesaj Sayısı : 24
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası