FALKLAND ADASI VE SONRASI...
+25
Hercule Poriot
frosty
sersem
esgim
engokan
Jimmy Neutron
moonsco
crimeangel
tarantula901
semih_1521
lamia
DaRKaNGeL20
delidolu_5
hi_laz
nilgungulen
oreon03
simsek
alexia
ekinoksah
MooNLiGhT
yasoon
Selenia
ares54
oldudabitti
muniraltioglu
29 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: FALKLAND ADASI VE SONRASI...
bende farkedenlerdenim ama önemsememiştim
MooNLiGhT- Mesaj Sayısı : 177
falkland
ares54 demiş ki:arkadaşım ben felkand dayım kendi kendine gelmiş
ee demekki sen geçtin nasıl ilerleyecez? o zaman söyle
semih_1521- Mesaj Sayısı : 17
bnde ilk başta önemsemedim fakat sonra acaba dedim orda bişi olduda falklanda geçiş olmadımı..ne bilim yaa çokmu önemsiyorum bilmiorm
DaRKaNGeL20- Mesaj Sayısı : 20
pusuladan sonra bolum
pusuladan sonra ne oluyor yardım paris_kule0@hotmail.com
tarantula901- Mesaj Sayısı : 4
tarantula901 demiş ki:pusuladan sonra ne oluyor yardım paris_kule0@hotmail.com
pusulayı bitirdikten sonra yine beklemece. güncelleme yok. oyun yok. yada biz bulamadık daha
crimeangel- Mesaj Sayısı : 221
DaRKaNGeL20 demiş ki:arkadaşlr dikkat eden varmı bu son fogodaki maceralar ve falklanda doğru yola çıkma daki güncellemede bişi eksik..her seferinde sefer kaptan defteri alagonyata postaladıını falan söylerdi bu sefer yok hatta yazısını bitirdiğine dair her defasında selametle falan bişi yazardı yanee..
ya benimkinde yazdıklarımı kocaparmak a yolluyorum.....vs... selametle yazıyo??
moonsco- Mesaj Sayısı : 69
Eee hepimiz Galapagos ta mı kaldık yani?
Jimmy Neutron- Mesaj Sayısı : 14
güncelleme yok
Arkadaşlar Güncelleme yok falklandde
www.kocaparmak.com adresinden yetiyle yetice konuşuyoruz.
Bize bir pusulanın adresini verecek.Pusula Galapagos u gösteriyor.Artık Seyir Defterini açıp okuyabilirsiniz.Ama ilk önce sayfayı yenile yapın
www.kocaparmak.com adresinden yetiyle yetice konuşuyoruz.
Bize bir pusulanın adresini verecek.Pusula Galapagos u gösteriyor.Artık Seyir Defterini açıp okuyabilirsiniz.Ama ilk önce sayfayı yenile yapın
Jimmy Neutron demiş ki:Eee hepimiz Galapagos ta mı kaldık yani?
sanırım
esgim- Mesaj Sayısı : 44
bnm haritama geldı falklanda defterde yok ne yaqcazhakanidea demiş ki:haritanamı gelmiş yoksa defteremi. Yoksa gece rüyanamı gelmiş ismini yazamadığın o yer
sersem- Mesaj Sayısı : 2
ewet ya haritada falkland gözüküyor ama hiç bir ilerleme yok.defter aynı şekilde duruyorr
frosty- Mesaj Sayısı : 2
daha durun yaw kaçgün oldu sanki güncelleme olalı alışık olmamız lazım geçen güncellemeyi 1 hafta beklemedikmi arkadaşlar sabırsızlanmayın ben alıştım artık belkide bir haftayı gecer bu son güncelleme;)
MooNLiGhT- Mesaj Sayısı : 177
bnm haritama geldi seyir defterinede geldi ama geride ne yabacağımıı bilmiorm haritatan tıklıorum fanklandee ama bi sayfa acılmıoo lütfen arkadaslarrr bnaa yardımm edinnhakanidea demiş ki:haritanamı gelmiş yoksa defteremi. Yoksa gece rüyanamı gelmiş ismini yazamadığın o yer
sersem- Mesaj Sayısı : 2
Sonunda Ulker dicekki bi cocostar alin Yaman`i orda bulucaksiniz oyunda boylelikle sona ericek.
Hercule Poriot- Mesaj Sayısı : 19
ya bekle bekle nereee kdr sıkıldım walla pusulayı çözdük kocaparmakla konuştuk bişeler yaptıkk hala bi gelişme yok aaaaaa yamanı göndercek yer bulamadılar onu bulmalarınımı beklioruz napıoruz anlamadım gitti yani kızdım şuan
betush- Mesaj Sayısı : 1
ne yani ben oyun ilk çıktığından beri oynuyorum, ilk sayfalardan beri güncelleme bekliyoruz biz, sizin gibi hazıra konmuyoruz, beklemiy öğrenin.Araştırmacı olun.
pusulayı yaptıkdan sonra g61874953 kodunu girip mors alfabesini çözeceksiniz.çözdükten sonra bir gmail adresi elde edeceksiniz oraya email atıp size cevap olarak gelen maildeki siteye girin orada seyir defterinin sayfaları varcrimeangel demiş ki:tarantula901 demiş ki:pusuladan sonra ne oluyor yardım paris_kule0@hotmail.com
pusulayı bitirdikten sonra yine beklemece. güncelleme yok. oyun yok. yada biz bulamadık daha
alieren70- Mesaj Sayısı : 10
bişi sorabilirmiyim puulayı yaptm ama o werdiğiniz sifreyi nere yazıcaz öle bişi göremedim ben
gulsenn- Mesaj Sayısı : 5
www.yuruyentarih.com da bir fotoğraf var, o fotoğrafa sayı gizlemişler o sayıyı telsiz haberleşmede kullandık mors alfabesi çıktı çözünce de seyir defteri rapanui island gmail de diyor, bizde rapanuiisland@gmail.com a e-mail attık defterin sayfalarını gönderdilergulsenn demiş ki:bişi sorabilirmiyim puulayı yaptm ama o werdiğiniz sifreyi nere yazıcaz öle bişi göremedim ben
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası