resim hala fogoda
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
resim hala fogoda
akadaşlar fogo yu geçeli 2,5-3 gün oldu ancak harita hala fogoda sizindemi öyle
alfonso- Mesaj Sayısı : 74
Geri: resim hala fogoda
evet seyir defterinin güncellemelerini bekliyoruz belki küçük bir oyun daha cıkacak karşımıza ki kesin cıkacak bekleyip göreceğiz arkadaşım
MooNLiGhT- Mesaj Sayısı : 177
evet kesinlikle fakat uzun sürer beklememiz bence son iki durağımız var ve güncellemeleri uzun tutacaklardır...
İlk durakta oyunu bulup oynayacaz sonraki durakta ise büyük oyuna doğru uzun ve zorlu hazırlıklara başlayacaz. Ben çadırımı aldım kamp hazırlıklarına başladım bile
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
banane banane bende kamp yapcam ama samsuna gitcem yazın tatile orda olur bu anca oyunu bitirelimde bakalım
Samsunda akşam üzeri çiftlik caddesinde eğleneceksin, sonra lunaparka gideceksin ve peşine kızılay kampına çadırı kurup kumsal kenarında ateşi yakacaksın. Yaaa nerde o güzel günler. Umarım gidersin bende atv ile samsun turu atmaya gelirim
hehehe ben alaçamda ve yakakentte olacağım deniz kum güneş oh oh mis gibi valla benide gezdirirsin artık
Biz öyle gengin muhitlerde sahte mutluluklar yaşamayı sevmeyiz.Biz fakir semtlerde gönlü zengin ve eğlenmesini bilen insanlarla bir olmayı yeğ tutarız. Ama alırsam atv ile samsunu gezebilirsin.Tahminime göre kamp malzemelerinden yer kalır. Gerçi 19 Şenliklerine yetişemedik ama olsun. O zaman iyi olurdu
zengin muhiti değil annannem ve babannem orda memleket yani ama herkese tavsiye ederim süper kumsalı var ve plaja burdaki gbi parayla girmiyorsun beleşe tam kafa dinlenecek yer valla hehehe yer kalır kalır olmazsa ben zaten sana caktırmadan atarım senın malzemeleri
Tabi kamp malzemelerini ne emeklerle aldığımı ve fiyatlarını bilmeden atarsın. Öğrenci iken bir tulum almak nelerden kesinti yapmaktır, yaşaman lazım.Valla onlara birşey olmasın yoksa atv ile gezerken uçurumdan denize uçan şahıs haberlerini okursun sonra
:D:D ben bilmem artık
1 sayfadaki 1 sayfası