PuSuLa iLGiLi HeRŞeY !
+66
mimarcik
maydo
farukege
BASCAVUS
oktayel
alieren70
Tipo
ynny
m@ly
mad1tr
cengaver06
esgim
Jimmy Neutron
by10ur25
hiphop07
xinnayamanıarıyor
phoebe
surengi
Pirtakoz
|Reallove
Sercan
neslish
mupetto
aramok
aykut_ceza_25
esackes
oyleyse
DaRKaNGeL20
mwjk
duru_blue
microice39
oreon03
Scream_
hernurman
erdinc33_24
spyhell
Selenia
piared
simsek
fenerbahche
9244336
hyper35
Dev-GENÇ
clio
chunlee
yasoon
alper
selin25737
crimeangel
aycaok
*caramel*
serdar
nilgungulen
sedefcik
semih_1521
lazkaptan
BİLGE
demobilir
akselgnr
Bidimidi
MooNLiGhT
ekinoksah
mikado
alizebu
edaliz
oldudabitti
70 posters
7 sayfadaki 15 sayfası
7 sayfadaki 15 sayfası • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Geri: PuSuLa iLGiLi HeRŞeY !
arkadaşlar bişe sorucam . masada mercek var ya bitane hani dialara bakmak için tıklayınca kullanılan ... onun üzerine gelince sanki kullanabilirmişiz gibi işaret oluyo ama tıklayınca açılmıyo bi iş var mıdır ?
fenerbahche- Mesaj Sayısı : 109
Ara sayfalari okuyamadim cinnet ge.cirmek uzereyim gelmedi hala guncelleme. Kimse de degisiklik var mi ?
Selenia- Mesaj Sayısı : 139
Selenia demiş ki:Ara sayfalari okuyamadim cinnet ge.cirmek uzereyim gelmedi hala guncelleme. Kimse de degisiklik var mi ?
Bende hala açılmıyor
selin25737- Mesaj Sayısı : 58
Selenia demiş ki:Ara sayfalari okuyamadim cinnet ge.cirmek uzereyim gelmedi hala guncelleme. Kimse de degisiklik var mi ?
ıı ıııh canikom yok..pusulaa çözümü son iş
bu aradaaa..hiç ipucu denedinizmi pusuladan sonra????
BEN DENEDİM SORU ŞÖLE
BİLGİÇ HAKYEMEZİN BİLGELER İLE İLGİLİ YAZISINI OKUDUNMU
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
ben o işaret parmağını çok yere salladım ama olmadı yamanı buldummu gözünü o parmakla kör edecem belki bundan sonra yanında akıllı birini götürür
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
hakanidea demiş ki:ben o işaret parmağını çok yere salladım ama olmadı yamanı buldummu gözünü o parmakla kör edecem belki bundan sonra yanında akıllı birini götürür
Yok yok bundan sonra yaman nereye beni de yaninda gotursun. Ay en nefret ettigim olay bu iste... Tamam guncelleme olabilir gun ve gun oynuyoruzdur ama sonucta su anda biz bunu cozduk ve hic bir sey yok ne guncelleme ne bir sey :S bari pusula gelsin di mi?
Ayrica dun gece saat iki gibi pusula meydana cikti di mi? Ben sabah 4 de gordum gerci ama ondan once var miydi bu kocaparmak sitesi?
Bu arada defterimi bir kez actim simdi acamadim bulanik oldu gecen sefer de boyle olmustu sonra guncelleme gelmisti, guncelleme yolda olabilir o zaman
İLK DEFA BIRILERINDEN YARDIM ISTEDIM YANİ. SAĞOLUN HEPINIZ ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ.
piared- Mesaj Sayısı : 5
BENİM PUSULAMI ÇALMIŞLAR ABİCİM BENDE PUSULA FALAN YOK SİZDE NASIL ÇIKTI PUSULA
spyhell- Mesaj Sayısı : 52
piared demiş ki:İLK DEFA BIRILERINDEN YARDIM ISTEDIM YANİ. SAĞOLUN HEPINIZ ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ.
arkadaşımmm..olmadımı pusulaa??her çevirişte pusulanın ucuna tıkla...ya amaç ortada galapagos yazısını çıkartmakk...
spyhell demiş ki:BENİM PUSULAMI ÇALMIŞLAR ABİCİM BENDE PUSULA FALAN YOK SİZDE NASIL ÇIKTI PUSULA
bizim masada cikmadi pusulayi cozdugumuz halde. Ondan bahsediyoruz sende masada cikti sonradan yok mu oldu?
BİLGE demiş ki:piared demiş ki:İLK DEFA BIRILERINDEN YARDIM ISTEDIM YANİ. SAĞOLUN HEPINIZ ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ.
arkadaşımmm..olmadımı pusulaa??her çevirişte pusulanın ucuna tıkla...ya amaç ortada galapagos yazısını çıkartmakk...
en guzel cozum sekli fareyle harf harf gitmek ( bazen iki yada uc harf de geciyor) deli gibi cevirirseniz olmuyor bir yone dogru yavas yavas gidin. Sabir isi.
Selenia demiş ki:BİLGE demiş ki:piared demiş ki:İLK DEFA BIRILERINDEN YARDIM ISTEDIM YANİ. SAĞOLUN HEPINIZ ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ.
en guzel cozum sekli fareyle harf harf gitmek ( bazen iki yada uc harf de geciyor) deli gibi cevirirseniz olmuyor bir yone dogru yavas yavas gidin. Sabir isi.
kesinlikle evet sabır işiiama pes etme..
ooo forumun kurdu gelmiş.selenia korkma yaman bir daha geziye gidemeyecek ona evde eşlik edecek bir hastabakıcı bulsak iyi olacak. Forumda herkes yumruk yapmış yamanı arıyo Bende Yamanı görürsem öpecem Ayrıca sitedeki donma servere yüklenmeden dolayı açılmıyodur bence.
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
aaaa ama benim kaplanlar başlığım silinmiş :/ yoksa çok mu erken keşfettik ipucunu
hakanidea demiş ki:ooo forumun kurdu gelmiş.selenia korkma yaman bir daha geziye gidemeyecek ona evde eşlik edecek bir hastabakıcı bulsak iyi olacak. Forumda herkes yumruk yapmış yamanı arıyo Bende Yamanı görürsem öpecem Ayrıca sitedeki donma servere yüklenmeden dolayı açılmıyodur bence.
Umudumu kirma caktirma iste! Belki bir gun belki o gun bugundur olamaz mi? Belki on dakika sonradir belki belki simdi tusa basiyorlardir guncelleme gelsin diye..
kusura bakma,küçük harfle biR daha aç başlığı.fenerbahche demiş ki:aaaa ama benim kaplanlar başlığım silinmiş :/ yoksa çok mu erken keşfettik ipucunu
Selenia demiş ki:spyhell demiş ki:BENİM PUSULAMI ÇALMIŞLAR ABİCİM BENDE PUSULA FALAN YOK SİZDE NASIL ÇIKTI PUSULA
bizim masada cikmadi pusulayi cozdugumuz halde. Ondan bahsediyoruz sende masada cikti sonradan yok mu oldu?
galapagos yazısı cıktıda arkadasım guncelleme gelmedi bide masaya pusula gelmedi sizlerdede aynı dimi
evet galapagosu bulduk pusula masaya çıkmadı daha .
erdinc33_24 demiş ki:Selenia demiş ki:spyhell demiş ki:BENİM PUSULAMI ÇALMIŞLAR ABİCİM BENDE PUSULA FALAN YOK SİZDE NASIL ÇIKTI PUSULA
galapagos yazısı cıktıda arkadasım guncelleme gelmedi bide masaya pusula gelmedi sizlerdede aynı dimi
Evet Evet Evet... Ayni Ayni Ayni...
ya arkadaşalar tamam bu pusula oyununu bizi oyalamak için koydular diyelim de biraz daha eğlenceli bişey olamazmıydı ya da en azından anlamlı bişeyler üreterek pusulayı çözemezmiydik
diğer bölümler buna nazaran daha eğlenceliydi en azından biraz araştırma yapıyoduk oyunun sitelerinde yazan yazılardan ipuçları topluyoduk vs. bu pusula oyunundan keyif almayan tek kişi ben miyim acaba yoksa yoksa, gariplik ben de mi
NOT: valla bu kadar bekledikten sonra pusulayı görünce sevinmiştim o da fos çıkınca deliricek gibi oldum da bi içimi dökiyim dedim dinleyen herkese teşekkürler
diğer bölümler buna nazaran daha eğlenceliydi en azından biraz araştırma yapıyoduk oyunun sitelerinde yazan yazılardan ipuçları topluyoduk vs. bu pusula oyunundan keyif almayan tek kişi ben miyim acaba yoksa yoksa, gariplik ben de mi
NOT: valla bu kadar bekledikten sonra pusulayı görünce sevinmiştim o da fos çıkınca deliricek gibi oldum da bi içimi dökiyim dedim dinleyen herkese teşekkürler
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
Selenia demiş ki:erdinc33_24 demiş ki:Selenia demiş ki:spyhell demiş ki:BENİM PUSULAMI ÇALMIŞLAR ABİCİM BENDE PUSULA FALAN YOK SİZDE NASIL ÇIKTI PUSULA
ya arkadaşlar o pusulada ne yapmamız gerekiyo bi sölermisiniz pls hiç bişey anlamadım ben yaw
spyhell- Mesaj Sayısı : 52
hernurman demiş ki:ya arkadaşalar tamam bu pusula oyununu bizi oyalamak için koydular diyelim de biraz daha eğlenceli bişey olamazmıydı ya da en azından anlamlı bişeyler üreterek pusulayı çözemezmiydik
Yok walla ben su anda cinet gecirmeye basladim ama guncelleme sebebiyle yoksa pusula olabilir iyidir oynadik gecti ama masama gelmedi yaww.
spyhell demiş ki:Selenia demiş ki:erdinc33_24 demiş ki:Selenia demiş ki:spyhell demiş ki:BENİM PUSULAMI ÇALMIŞLAR ABİCİM BENDE PUSULA FALAN YOK SİZDE NASIL ÇIKTI PUSULA
ya arkadaşlar o pusulada ne yapmamız gerekiyo bi sölermisiniz pls hiç bişey anlamadım ben yaw
spyhell kardeş diğer topic de ne yapman gerektiği yazıyor bir bak istersen...
crimeangel- Mesaj Sayısı : 221
Pusulada oluşan kelimeler yeterince anlamlıydı bence (sitelerden yeterince araştırma yapanlar için )hernurman demiş ki:ya arkadaşalar tamam bu pusula oyununu bizi oyalamak için koydular diyelim de biraz daha eğlenceli bişey olamazmıydı ya da en azından anlamlı bişeyler üreterek pusulayı çözemezmiydik
Cedric ranos
Tempelen (Kempelen)
Charles Serbaya (Charles Babbage)
Galapagos
yasoon- Mesaj Sayısı : 99
7 sayfadaki 15 sayfası • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
7 sayfadaki 15 sayfası