PuSuLa iLGiLi HeRŞeY !
+66
mimarcik
maydo
farukege
BASCAVUS
oktayel
alieren70
Tipo
ynny
m@ly
mad1tr
cengaver06
esgim
Jimmy Neutron
by10ur25
hiphop07
xinnayamanıarıyor
phoebe
surengi
Pirtakoz
|Reallove
Sercan
neslish
mupetto
aramok
aykut_ceza_25
esackes
oyleyse
DaRKaNGeL20
mwjk
duru_blue
microice39
oreon03
Scream_
hernurman
erdinc33_24
spyhell
Selenia
piared
simsek
fenerbahche
9244336
hyper35
Dev-GENÇ
clio
chunlee
yasoon
alper
selin25737
crimeangel
aycaok
*caramel*
serdar
nilgungulen
sedefcik
semih_1521
lazkaptan
BİLGE
demobilir
akselgnr
Bidimidi
MooNLiGhT
ekinoksah
mikado
alizebu
edaliz
oldudabitti
70 posters
8 sayfadaki 15 sayfası
8 sayfadaki 15 sayfası • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Geri: PuSuLa iLGiLi HeRŞeY !
yasoon demiş ki:Pusulada oluşan kelimeler yeterince anlamlıydı bence (sitelerden yeterince araştırma yapanlar için )hernurman demiş ki:ya arkadaşalar tamam bu pusula oyununu bizi oyalamak için koydular diyelim de biraz daha eğlenceli bişey olamazmıydı ya da en azından anlamlı bişeyler üreterek pusulayı çözemezmiydik
diğer bölümler buna nazaran daha eğlenceliydi en azından biraz araştırma yapıyoduk oyunun sitelerinde yazan yazılardan ipuçları topluyoduk vs. bu pusula oyunundan keyif almayan tek kişi ben miyim acaba yoksa yoksa, gariplik ben de mi
NOT: valla bu kadar bekledikten sonra pusulayı görünce sevinmiştim o da fos çıkınca deliricek gibi oldum da bi içimi dökiyim dedim dinleyen herkese teşekkürler
Cedric ranos
Tempelen (Kempelen)
Charles Serbaya (Charles Babbage)
Galapagos
tamam arkadaşım onları ben de anladım da (cedric ranos hariç) kaç kişi bulmak için onları oluşturmaya çalıştıki sonuçta deneme yanılmayla buldu herkes bundan bahsediyorum ben keşke bulmak için bişeyler yapabilseydik...
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
yasoon demiş ki:Pusulada oluşan kelimeler yeterince anlamlıydı bence (sitelerden yeterince araştırma yapanlar için )hernurman demiş ki:ya arkadaşalar tamam bu pusula oyununu bizi oyalamak için koydular diyelim de biraz daha eğlenceli bişey olamazmıydı ya da en azından anlamlı bişeyler üreterek pusulayı çözemezmiydik
diğer bölümler buna nazaran daha eğlenceliydi en azından biraz araştırma yapıyoduk oyunun sitelerinde yazan yazılardan ipuçları topluyoduk vs. bu pusula oyunundan keyif almayan tek kişi ben miyim acaba yoksa yoksa, gariplik ben de mi
NOT: valla bu kadar bekledikten sonra pusulayı görünce sevinmiştim o da fos çıkınca deliricek gibi oldum da bi içimi dökiyim dedim dinleyen herkese teşekkürler
Cedric ranos
Tempelen (Kempelen)
Galapagos
3 tane harf sıralanacak yer vardı. 11 harf 8 ve 7 hafrten oluşan. cedric ranos 11 harf eder. kempelen 8 harf eder ama charles babbage 7den fazla ediyo???? bi terslik var. gene komplo teorilerine başvurcaz desene
crimeangel- Mesaj Sayısı : 221
Bulmak için neler yaptığımızı bi bilsen........
yasoon- Mesaj Sayısı : 99
eee tamam biz yaptık onları ama psula falan gelmedi masama
spyhell- Mesaj Sayısı : 52
hernurman demiş ki:yasoon demiş ki:Pusulada oluşan kelimeler yeterince anlamlıydı bence (sitelerden yeterince araştırma yapanlar için )hernurman demiş ki:ya arkadaşalar tamam bu pusula oyununu bizi oyalamak için koydular diyelim de biraz daha eğlenceli bişey olamazmıydı ya da en azından anlamlı bişeyler üreterek pusulayı çözemezmiydik
Cedric ranos
Tempelen (Kempelen)
Galapagos
tamam arkadaşım onları ben de anladım da (cedric ranos hariç) kaç kişi bulmak için onları oluşturmaya çalıştıki sonuçta deneme yanılmayla buldu herkes bundan bahsediyorum ben keşke bulmak için bişeyler yapabilseydik...
zaten deneme yanılma yapmasanda, cocstardaki ip ucu ne diyodu? blogdaki bilgeler hakkında ne biliyosun sanırım bunları soruyodu zaten.
Yok , pusulada Charles'ini atmışlar Babbage'si kalmış bi:Dcrimeangel demiş ki:yasoon demiş ki:Pusulada oluşan kelimeler yeterince anlamlıydı bence (sitelerden yeterince araştırma yapanlar için )hernurman demiş ki:ya arkadaşalar tamam bu pusula oyununu bizi oyalamak için koydular diyelim de biraz daha eğlenceli bişey olamazmıydı ya da en azından anlamlı bişeyler üreterek pusulayı çözemezmiydik
Cedric ranos
Tempelen (Kempelen)
Galapagos
3 tane harf sıralanacak yer vardı. 11 harf 8 ve 7 hafrten oluşan. cedric ranos 11 harf eder. kempelen 8 harf eder ama charles babbage 7den fazla ediyo???? bi terslik var. gene komplo teorilerine başvurcaz desene
yasoon- Mesaj Sayısı : 99
yasoon demiş ki:Yok , pusulada Charles'ini atmışlar Babbage'si kalmış bi:Dcrimeangel demiş ki:yasoon demiş ki:Pusulada oluşan kelimeler yeterince anlamlıydı bence (sitelerden yeterince araştırma yapanlar için )hernurman demiş ki:ya arkadaşalar tamam bu pusula oyununu bizi oyalamak için koydular diyelim de biraz daha eğlenceli bişey olamazmıydı ya da en azından anlamlı bişeyler üreterek pusulayı çözemezmiydik
Cedric ranos
Tempelen (Kempelen)
Galapagos
heh şimdi oldu. ona dikkat etmedim ben
ay walla cok sessiz harf yanyana gelince hic okumaya bile calismadim demek ku anlamliymis
Selenia- Mesaj Sayısı : 139
ya benim masamda niye pusula yok
spyhell demiş ki:ya benim masamda niye pusula yok
bizimde yok ya bekliyok iste
Selenia- Mesaj Sayısı : 139
Selenia demiş ki:spyhell demiş ki:ya benim masamda niye pusula yok
bizimde yok ya bekliyok iste
iyi o zaman bekleyelim bizde
şu an haritanızda neresi görünüyor arkadaşlar
Scream_- Mesaj Sayısı : 151
pusulada yazanlar
arkadaşlar pusulada yazanları anlamsız bulanlar için söylemek istedim pusulada yazanlar ünlü mucitlerin isimleri ki bu isimler ayaklı kitaplık, yürüyentarih vs adreslerde bahsedilen isimler ve hepsinin hikayesi var oralarda. bayaa kazık bi şifreleme olmuş ama olsun:D
oreon03- Mesaj Sayısı : 70
bende hala fogo görünüyor. sende?
oreon03 demiş ki:arkadaşlar pusulada yazanları anlamsız bulanlar için söylemek istedim pusulada yazanlar ünlü mucitlerin isimleri ki bu isimler ayaklı kitaplık, yürüyentarih vs adreslerde bahsedilen isimler ve hepsinin hikayesi var oralarda. bayaa kazık bi şifreleme olmuş ama olsun:D
vallah adamların adlarına hiç dikkat etmedim ben. okudum tüm yazanları ama deneme yanılmayla çözmem inan 5 dk mı almadı
bende de hala fogo siz kocaparmağın sitesine nerden ulaştınız gene önden gitmeyelimde
[quote="finding_yaman"]bende de kala fogo siz kocaparmağın sitesine nerden ulaştınız gene önden gitmeyelimde[/quote
arkadaşlar verilen linkler yürüyentarih sitesinde kenarda yetice koca parmaktan öğrenilir diyor dikkatli incelemek lazım:D artık uzman sayılırsınız
arkadaşlar verilen linkler yürüyentarih sitesinde kenarda yetice koca parmaktan öğrenilir diyor dikkatli incelemek lazım:D artık uzman sayılırsınız
ehe bakın ne dikkatimi çekti şimdi fogo adasi nın sitesine girin resimler var birsürü hani blenyt dunarcsv yazıo ona tıklayın ilk resmi açın sonra koca parmağın sitesine girin karşınıza çıkan ilk resimle benziolarmı ne
benimbiildiim yetiler falkland da fogo da ne işlri var ki :D
benimbiildiim yetiler falkland da fogo da ne işlri var ki :D
abi o kadar da değil ya tamam ipucu takip edicez de eğer düşündüğünüz boyutlarda şeyler varsa oyunda , o pusulada isim falan mesela ... bu oyunu bitiren herkes birer sherlock holmes olur çıkar be
fenerbahche- Mesaj Sayısı : 109
bende pusula çıkmadı defterde de haritada da güncelleme yok
microice39- Mesaj Sayısı : 17
fenerbahche demiş ki:abi o kadar da değil ya tamam ipucu takip edicez de eğer düşündüğünüz boyutlarda şeyler varsa oyunda , o pusulada isim falan mesela ... bu oyunu bitiren herkes birer sherlock holmes olur çıkar be
güzel kardeşim yalan sölicek halimiz yok okumuştum o olayları santranç makinesi yapıo kempelen herkesi yenio hatta ama aslında içinde insan var adam ölünce anlaşılıo:D cedric ramos optikçi, babbage de(adı da charles) ilk hesap makinesi yapıo.. resim için bişi diemicem ama arkadaş haklı resim aynı ve yetiler falkland da olmalıydı. arkadaki asılı havlu bile aynı bari başka resim koysalardı ama yeti gezio heralde huhaa
http://www.yuruyentarih.com/?p=12 buradaki serbaya charles babbage dir.aynı yerde optikçi cedric ramos da var diğeri de sitelerde mevcut okumuştum ama bulamadım şimdi
http://www.ayaklikitaplik.com/?p=22 aha kempelen de burada ama o da tempelen yazılmış. yazım yanlışlıkları çok yani ama neyse şimdi inandınmı acabaa
pusula çözüm
tamam sildim
En son duru_blue tarafından Perş. Mayıs 29, 2008 10:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
duru_blue- Mesaj Sayısı : 5
DİKKAT ET ARAMIZDAKİ HEYECANLI ARKADAŞLAR BUNA TEPKİ GÖSTEREBİLİR..
Bidimidi- Mesaj Sayısı : 10
ya biliyorumda,zaten herkes forumdan yardım bekliyor.
bu da bi gerçek değil mi
bu da bi gerçek değil mi
duru_blue- Mesaj Sayısı : 5
8 sayfadaki 15 sayfası • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
8 sayfadaki 15 sayfası