PuSuLa iLGiLi HeRŞeY !
+66
mimarcik
maydo
farukege
BASCAVUS
oktayel
alieren70
Tipo
ynny
m@ly
mad1tr
cengaver06
esgim
Jimmy Neutron
by10ur25
hiphop07
xinnayamanıarıyor
phoebe
surengi
Pirtakoz
|Reallove
Sercan
neslish
mupetto
aramok
aykut_ceza_25
esackes
oyleyse
DaRKaNGeL20
mwjk
duru_blue
microice39
oreon03
Scream_
hernurman
erdinc33_24
spyhell
Selenia
piared
simsek
fenerbahche
9244336
hyper35
Dev-GENÇ
clio
chunlee
yasoon
alper
selin25737
crimeangel
aycaok
*caramel*
serdar
nilgungulen
sedefcik
semih_1521
lazkaptan
BİLGE
demobilir
akselgnr
Bidimidi
MooNLiGhT
ekinoksah
mikado
alizebu
edaliz
oldudabitti
70 posters
14 sayfadaki 15 sayfası
14 sayfadaki 15 sayfası • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Geri: PuSuLa iLGiLi HeRŞeY !
yazdığım incitmek amaçlı değildi anlatmak amaçlı idi şu üstümde soru soran tiplerden bunaldım ondandır. kusura bakmanilgungulen demiş ki:bilmemek ayıp deel öğrenmemek ayıphakanidea demiş ki:zaten verdiği linke bakarsaanız yuruyentarih sayfasının bilim adamları linki olduğunu dolayısıyla o saydıklarınızında o sayfada olduğunu basitçe görebilirsiniz.
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
hakanidea demiş ki:yazdığım incitmek amaçlı değildi anlatmak amaçlı idi şu üstümde soru soran tiplerden bunaldım ondandır. kusura bakmanilgungulen demiş ki:bilmemek ayıp deel öğrenmemek ayıphakanidea demiş ki:zaten verdiği linke bakarsaanız yuruyentarih sayfasının bilim adamları linki olduğunu dolayısıyla o saydıklarınızında o sayfada olduğunu basitçe görebilirsiniz.
no prb..hihihi
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
4 mesaj ve not kağıdı
selam arkadaşlar bana yardım edebilir misin neden bana diğer arkadaşlara gelen 4 mesaj gelmedi teypte hala 2 mesaj görünüyor ve not kağıdıda gelmedi bişeyleri eksik mi yaptım acaba yardımlarınızı bekliyorum
ynny- Mesaj Sayısı : 8
kimseye gelmedi zateen o başka bir yersen alınmış fotoğraf iyice okuyun lütfen
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
hakanidea demiş ki:kimseye gelmedi zateen o başka bir yersen alınmış fotoğraf iyice okuyun lütfen
teşekkürler arkadaşım o resim yani teypte yazan 4 sayısını ve not pusulasını görünce acaba yeni bi ipucu geldi bana niye gelmedi diye telaşa kapıldım pardon
ynny- Mesaj Sayısı : 8
PASKALYA
Beyler yürüyen tarihde ki resmi araştırdım bence paskalya adası ordaki heykellere fazlaca benziyo....
Tipo- Mesaj Sayısı : 6
bulundu zaten
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
CosCos un yeri
Beyler bu sefer kesin buldum adayı ama adayı bulduktan sonra nasıl güncelleyeceğimi bilmiomxD
Tipo- Mesaj Sayısı : 6
hankı adayı buldunTipo demiş ki:Beyler bu sefer kesin buldum adayı ama adayı bulduktan sonra nasıl güncelleyeceğimi bilmiomxD
nilgungulen- Mesaj Sayısı : 97
ya ben pusulayı yaptım GOSOPAXDR diye bi yazı çıktı galapagos falan yok
alieren70- Mesaj Sayısı : 10
alieren70 demiş ki:ya ben pusulayı yaptım GOSOPAXDR diye bi yazı çıktı galapagos falan yok
pusulayı tamamen çözememişsin, biraz daha uğraş, burda yazanların hepsini uygula
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
pusulayı çözdükten sonra bi güncelleme olmadı bende sizde oldumu
gmailden defterin yeni sayfaları geldialieren70 demiş ki:pusulayı çözdükten sonra bi güncelleme olmadı bende sizde oldumu
demobilir demiş ki:gmailden defterin yeni sayfaları geldialieren70 demiş ki:pusulayı çözdükten sonra bi güncelleme olmadı bende sizde oldumu
bunun başka bi yolu varmı sadece gmaildenmi geliyo?
alieren70 demiş ki:demobilir demiş ki:gmailden defterin yeni sayfaları geldialieren70 demiş ki:pusulayı çözdükten sonra bi güncelleme olmadı bende sizde oldumu
yok, sadece gmailden geliyor.
ama yanlış anladığına dair içimde bir şüphe var... pusuladan sonra mors kodunu buldun mu? bu mors kodun çözümüyle e-mail adresini elde ettin mi (kendin çözmene bile gerek yok forumda yazıyor)? bahsedilen gmail daha sonraki bir aşamada, lütfen yuruyentarih blogunu ve forumda yuruyentarihteki son güncellemeyle ilgili başlıkları oku.
sana ait gmail adresinin olmasına gerek yok, aslında bizi yoracak hiç bir şey yok bütün çözümler forumda yazıyor zaten.
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
alieren70 demiş ki:demobilir demiş ki:gmailden defterin yeni sayfaları geldialieren70 demiş ki:pusulayı çözdükten sonra bi güncelleme olmadı bende sizde oldumu
valla oyunun seyri böyle, telsizden dinlediğimiz mors alfabesini bir arkadaş çözdü gmail adresi bulduk ona e-mail attık ordan da defterin sayfalarının bulunduğu bir adres geldi...
demobilir demiş ki:alieren70 demiş ki:demobilir demiş ki:gmailden defterin yeni sayfaları geldialieren70 demiş ki:pusulayı çözdükten sonra bi güncelleme olmadı bende sizde oldumu
valla oyunun seyri böyle, telsizden dinlediğimiz mors alfabesini bir arkadaş çözdü gmail adresi bulduk ona e-mail attık ordan da defterin sayfalarının bulunduğu bir adres geldi...
elimizde verilere göre başka ipucu bulamadık..en son buu..blogtan defterin son sayfalarını okuoruzzz..
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
telsizi dinleye dinleye morsu ben kendim çözdüm. Açıkçası çözüldüğü an herşey açıklanıyor. Bence bu biraz oyunun tadını kaçırıyor! En azından çözülmesinden sonra 1-2 gün beklenmeli kendi çözecek olanlara haksızlık oluyor... Çünkü herkez daha erken çözen olmak ister. Her ne kadar sonrasında beklesekte
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
haklısın,tamam paylaşım olsun ama bende 1-2 gün beklenmesi taraftarıyım
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
Kocaparmak Yeti'yle iletişim kurun diye yazı buldum ama adam yetice konuşuyo pusulayı nası alacaz onu anlamadım
farukege- Mesaj Sayısı : 8
Yanlışsın kardes adam turkce konusuyo ama biraz ters. Araştırfarukege demiş ki:Kocaparmak Yeti'yle iletişim kurun diye yazı buldum ama adam yetice konuşuyo pusulayı nası alacaz onu anlamadım
maydo- Mesaj Sayısı : 22
arkadaşlar paskalya adasındayım ama yeni rotayı bulamıyorum yürüyen tarih deki g ile başlayan kodu da yazdım ama olmadı çok moralim bozuldu
mimarcik- Mesaj Sayısı : 3
onu bile denedim ama bayadır yeni ipucu yok bi cocostar mı yesem ne yapsam içinden çıkar bi ipucu
mimarcik- Mesaj Sayısı : 3
forumu oku bence neredeyse her başlık altında tekrar tekrar yazılıyo
forumu iyice okuyun
forumu iyice okuyun
mwjk- Mesaj Sayısı : 17
14 sayfadaki 15 sayfası • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
14 sayfadaki 15 sayfası