Geyik ve Sohbet Sayfası
+46
seablue
CoCoPReNSeS
alizebu
yeskici
JaKoBiaNx
mikado
djveysel
engokan
crimeangel
brknt88
resurrection
midfielder7
ColdPLay
hayender
Ajan1,2
9244336
BASCAVUS
Scream_
Selenia
yagmur02
alper
spate
yasoon
FoReVeR-LoVe
mavitm
alfonso
alexia
ronaldwatson
nilgungulen
edaliz
TANGO
ipek
betl
MooNLiGhT
ynny
oldudabitti
demobilir
BİLGE
hernurman
mad1tr
ekinoksah
visal
humi
aycaok
stilo
moonsco
50 posters
39 sayfadaki 40 sayfası
39 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
demobilir demiş ki:araştırmacı gençlik yahu
daha önceden de demiştem watson gitti ronaltwatson geldi die...
ronaldwatson- Mesaj Sayısı : 316
ronaldwatson demiş ki:demobilir demiş ki:araştırmacı gençlik yahu
daha önceden de demiştem watson gitti ronaltwatson geldi die...
valla eskisi kadar sıkı takip edemiyorum evde internet vardı hep takipteydim ama şimdi nerde bulursam orda bakabiliyorum kayınvalidemlerdeyim allahtan girebiliyorum annemlerde yokta kaçırmışım yazdığını da
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
herkese merhabalar yamanın sitesi servis dışı galiba pılı pırtılarını toplayıp gitmişler
ATL- Mesaj Sayısı : 14
herkes gitmiş galiba kimseler yok sitede ses seda yok ne kadar da buralar tenha
bence bahar temizliği yapıyorlar ülkerciler hilecileri temizlio,forumdakiler de maça daldı heralde
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
haklısın galiba bende çıkıp maç seyretmeye gideyim hadi iyi geceler
iyi geceler
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
İnternet baglantisi su an normale dondu ttnet de web filitremede sorun vardi sanirim bir cok site acilmiyordu Kim bilir ne yaptilar yine
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
Aha hala yatmamisin ben sabah gorursun diye dusundum mesaji
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
günaydınlar
valla banada diskalifiye falan olmayacak gibi geliyor götüren götürecek ve oyunun sonuna doğru bakın patlama olur puanlarda herkes yapacak hileyi o zaman çünkü araştırma puanı oyunun başından beri takip edenler diyor benimki iyi yine ama bazı arkadaşların aldıkları puanlara bende şaşırdım
demobilir demiş ki:valla banada diskalifiye falan olmayacak gibi geliyor götüren götürecek ve oyunun sonuna doğru bakın patlama olur puanlarda herkes yapacak hileyi o zaman çünkü araştırma puanı oyunun başından beri takip edenler diyor benimki iyi yine ama bazı arkadaşların aldıkları puanlara bende şaşırdım
Sen oyuna ne zaman kayit olmustun? Ben 18 mayista oldum ama arastirma puanim gercekten de dusuk.
visal- Mesaj Sayısı : 373
benim puanım 11244, 17 mayısta buraya kaydoldum demekki ondan bikaç gün öncede oyuna girmişimdir
hile yapmam diyordum ama ortalığa bakar mısınız yapanların bazılarıda inkar ediyor bence bizim emeklerimiz boşaymış o zaman hilesiz listeye girilmiyor valla araştırma puanları da fos çıktı
günaydın sanada yine konumuz hile zorluyorlar yap diye son anda gelip tepeye çıkanları görünce dokunuyor insana
hocam haklısın salı gününden sonra temizlik olmassa zaten bende dedikleri programı kullanıcam cünkü işe yarıyor program....demobilir demiş ki:günaydın sanada yine konumuz hile zorluyorlar yap diye son anda gelip tepeye çıkanları görünce dokunuyor insana
dedim ya temizlik olmadığını gören herkes zaten program kullanacak ve listeler altüst olacak bence ben açıkça söylüyorum seninle özelden konuşmuştuk yapmak istemiyorum diyordum ama biz bu kadar uğraştık neden onlara bırakalım o zaman bizde yapabiliriz
hocam kullanmamak eldemi yaaa... helebi temizlik olmasın savunun forever-love geliyo .......demobilir demiş ki:dedim ya temizlik olmadığını gören herkes zaten program kullanacak ve listeler altüst olacak bence ben açıkça söylüyorum seninle özelden konuşmuştuk yapmak istemiyorum diyordum ama biz bu kadar uğraştık neden onlara bırakalım o zaman bizde yapabiliriz
günaydın alizebu
bu hangi program allah aşkına herkes bi tane söylüyor hangisi işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor
Adamlar mynet'e reklam vermisler,dun gormustum. "Yaman gezgin bulundu.Ama bir sorun var.Onu kizgin penguenlerin elinden kurtarmak gerek.Oyuna katil hediyeleri sen de al" seklinde.. Hala daha reklam yapiyorlar oyuna katilim olsun diye. Su saatten sonra oyuna katilip da 20 puanin uzerinde arastirma puani almak mumkun mu? Ve bu arastirma puani+ penguen oyunu puani ile hediyelere ortak olmak mumkun mu sonradan katilanlar icin(Hem de program kullanmadan) ? Bunlara haksizlik degil mi simdi? Arastirma puanlari cok dusuk olacak.Program kullanmadan aldiklari oyun puanlari da eklenince listede isimleri gorunmeyecek bile!
Ne diye reklam yapiyorlar yaa anlamiyorum.
Ne diye reklam yapiyorlar yaa anlamiyorum.
visal- Mesaj Sayısı : 373
Nasılsınız kardeş? Cumadan bu yana sanırım liste yenilenmiş.demobilir demiş ki:günaydın alizebu
ben 3 gündür oynamıyorum .Bu gün bir kere daha deniycem.Ama hilesiz olmıycak diyosunuz.eh o zaman araştırmaya devam .Fakat bu sefer farklı kulvarda
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
39 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
39 sayfadaki 40 sayfası