Oyun Daha Yeni Başladı
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Oyun Daha Yeni Başladı
oyun 29 haziran saat 24:00 de kadar devam edecek bu tarihe kadar en çok uan yoplayanlar arasında 1. 2. 3. hediyeleri ilk 50 kişi ise coco star hediye paketini kazanacak .o yüzden ilk ben giremedim kuşkunuz olmasın yani 29 hazirana kadar vaktiniz var yeni başlasanız bile!
cocostar- Mesaj Sayısı : 13
Geri: Oyun Daha Yeni Başladı
cocostar demiş ki:oyun 29 haziran saat 24:00 de kadar devam edecek bu tarihe kadar en çok uan yoplayanlar arasında 1. 2. 3. hediyeleri ilk 50 kişi ise coco star hediye paketini kazanacak .o yüzden ilk ben giremedim kuşkunuz olmasın yani 29 hazirana kadar vaktiniz var yeni başlasanız bile!
oyunun yeni basladigini nerden biliyorsun? bu zamana kadar olan yerlerden hic puan toplamadik mi yani?
aycaok- Mesaj Sayısı : 164
Olurmu öyle saçmalık.Helal etmem hakkımı.Biz niye o kadar nöbet tuttuk peki.O kadar insanın hakkı yenilirse bu beni üzer.Hem yeni üye olmuşsun hemde kuyuya yeni taş atmışsın helal olsun.Ama korkma peşimden gelen olurmu deme olurrr olurrr.cocostar demiş ki:oyun 29 haziran saat 24:00 de kadar devam edecek bu tarihe kadar en çok uan yoplayanlar arasında 1. 2. 3. hediyeleri ilk 50 kişi ise coco star hediye paketini kazanacak .o yüzden ilk ben giremedim kuşkunuz olmasın yani 29 hazirana kadar vaktiniz var yeni başlasanız bile!
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
hakanidea demiş ki:Olurmu öyle saçmalık.Helal etmem hakkımı.Biz niye o kadar nöbet tuttuk peki.O kadar insanın hakkı yenilirse bu beni üzer.Hem yeni üye olmuşsun hemde kuyuya yeni taş atmışsın helal olsun.Ama korkma peşimden gelen olurmu deme olurrr olurrr.cocostar demiş ki:oyun 29 haziran saat 24:00 de kadar devam edecek bu tarihe kadar en çok uan yoplayanlar arasında 1. 2. 3. hediyeleri ilk 50 kişi ise coco star hediye paketini kazanacak .o yüzden ilk ben giremedim kuşkunuz olmasın yani 29 hazirana kadar vaktiniz var yeni başlasanız bile!
cocostar- Mesaj Sayısı : 13
haklısın kardeş bende helel etmem hakkımı.Ne bu ya ?biz gece gündüz bilgisayarın başında araştırma yapıyoz diye uğraşalım.Keşke o zaman bizde 27 haziranda geçseydik pc başına .Nasılsa herşeyi biliyoruz şakır şakır çözer geçerdik.Güncelleme bekliyoz diyede bi sıkıntımız olmazdı.Umarım adilane bir değerlendirme olur.cocostar demiş ki:hakanidea demiş ki:Olurmu öyle saçmalık.Helal etmem hakkımı.Biz niye o kadar nöbet tuttuk peki.O kadar insanın hakkı yenilirse bu beni üzer.Hem yeni üye olmuşsun hemde kuyuya yeni taş atmışsın helal olsun.Ama korkma peşimden gelen olurmu deme olurrr olurrr.cocostar demiş ki:oyun 29 haziran saat 24:00 de kadar devam edecek bu tarihe kadar en çok uan yoplayanlar arasında 1. 2. 3. hediyeleri ilk 50 kişi ise coco star hediye paketini kazanacak .o yüzden ilk ben giremedim kuşkunuz olmasın yani 29 hazirana kadar vaktiniz var yeni başlasanız bile!
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
1 sayfadaki 1 sayfası