-PENGUEN OYUNUNU PROTESTO EDENLER BURAYA-
+31
elif
solvej
visal
CERYANCI
demobilir
aycaok
son osmanlı
humi
aysya
hernurman
BASCAVUS
oldudabitti
burcucuks
engokan
Queen_of_losers
mad1tr
alien3588
crimeangel
ekinoksah
necmi
djveysel
seablue
gunes_esra
alizebu
JaKoBiaNx
haribo
ronaldwatson
strv
sedefcik
BİLGE
FoReVeR-LoVe
35 posters
14 sayfadaki 14 sayfası
14 sayfadaki 14 sayfası • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Geri: -PENGUEN OYUNUNU PROTESTO EDENLER BURAYA-
FoReVeR - LoVe demiş ki:ayıp olmasın oyunun bitiş protestosunuda yapiyim...
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
cok buyuk haksizlik soz konusu bence. biz oyun basladigindan itibaren oynuyorken son dakikada katilip bizim onumuze gecme sansi tanidiniz. biz oyunun guncellenmesini bekledik, seyir defterinden takip ettik, yardimlasmalar yaptik kendi aramizda. son katilanlar icin maasallah hersey gozlerinin onunde. arkadaslarimizin yazdiklariyla arastirma yapmadan on siraya gecebiliyorlar. penguen oyununu oynamayi da biraktim. ilk 46 da iken sona dusup sonra tekrar oynayip hakettigim puani aldim ve tekar geri siraya dustum. bu guzel oyunun sonu boyle olmamaliydi.
yazdim elimden bisey gelmiyor ama pes, isyan, haksizlik ve grr.
solvej- Mesaj Sayısı : 12
solvej demiş ki:cok buyuk haksizlik soz konusu bence. biz oyun basladigindan itibaren oynuyorken son dakikada katilip bizim onumuze gecme sansi tanidiniz. biz oyunun guncellenmesini bekledik, seyir defterinden takip ettik, yardimlasmalar yaptik kendi aramizda. son katilanlar icin maasallah hersey gozlerinin onunde. arkadaslarimizin yazdiklariyla arastirma yapmadan on siraya gecebiliyorlar. penguen oyununu oynamayi da biraktim. ilk 46 da iken sona dusup sonra tekrar oynayip hakettigim puani aldim ve tekar geri siraya dustum. bu guzel oyunun sonu boyle olmamaliydi.
solvej demiş ki:cok buyuk haksizlik soz konusu bence. biz oyun basladigindan itibaren oynuyorken son dakikada katilip bizim onumuze gecme sansi tanidiniz. biz oyunun guncellenmesini bekledik, seyir defterinden takip ettik, yardimlasmalar yaptik kendi aramizda. son katilanlar icin maasallah hersey gozlerinin onunde. arkadaslarimizin yazdiklariyla arastirma yapmadan on siraya gecebiliyorlar. penguen oyununu oynamayi da biraktim. ilk 46 da iken sona dusup sonra tekrar oynayip hakettigim puani aldim ve tekar geri siraya dustum. bu guzel oyunun sonu boyle olmamaliydi.
Bence forumdaki çözüm başlıkları belli kayıt tarihinden sonra kayıt olanlar tarafından görülmeseydi,böylece sonradan üye olanlar burdan yardım alamıcaktı.Böylece son dakkacıların önüne geçmiş olunabilirdi.Penguenler için söze gerek yok,keşke penguenlerle semafor hakkında bi bağlantı kurulsaydı da bu kadar tiksinmeseydik o sevimli hayvanlardan
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
3 gün oldu liste neden hala açıklanmadı yahu... bak kızıyorum artık ama...
FoReVeR-LoVe demiş ki:3 gün oldu liste neden hala açıklanmadı yahu... bak kızıyorum artık ama...
İyidir bole sabirli olalim bugun yarin gelir
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
senin tuzun kuru tabi... aldın ipodunu olursun tabi sabırlı...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:3 gün oldu liste neden hala açıklanmadı yahu... bak kızıyorum artık ama...
İyidir bole sabirli olalim bugun yarin gelir
bana katılanlar pankartını alsın gelsin...
ya adam pankartını alan gelsin dedi
sen pankartlarını almışın yaw
sen pankartlarını almışın yaw
1840 pankartla gelmiş geçmiş en büyük protesto bu olsa gerek (Rakam doğrudur,saydım )
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
ee iyi güzel de bize pankart kalmadı
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
BASCAVUS demiş ki:1840 pankartla gelmiş geçmiş en büyük protesto bu olsa gerek (Rakam doğrudur,saydım )
bu kadar rehabet göreceğini sanmıyordum... herif bütün pankartları bitirmiş yaw... aha köşede bi tane buldum...mad1tr demiş ki:BASCAVUS demiş ki:1840 pankartla gelmiş geçmiş en büyük protesto bu olsa gerek (Rakam doğrudur,saydım )
tek kelimeyle rezalet bir tablo... resmen o piti piti yöntemi eleme yapmıslar ... ben bişi demiyorum hakkım geçtiyse helal etmiyorum kardeşim...
FoReVeR-LoVe demiş ki:tek kelimeyle rezalet bir tablo... resmen o piti piti yöntemi eleme yapmıslar ... ben bişi demiyorum hakkım geçtiyse helal etmiyorum kardeşim...
14 sayfadaki 14 sayfası • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
14 sayfadaki 14 sayfası