-PENGUEN OYUNUNU PROTESTO EDENLER BURAYA-
+31
elif
solvej
visal
CERYANCI
demobilir
aycaok
son osmanlı
humi
aysya
hernurman
BASCAVUS
oldudabitti
burcucuks
engokan
Queen_of_losers
mad1tr
alien3588
crimeangel
ekinoksah
necmi
djveysel
seablue
gunes_esra
alizebu
JaKoBiaNx
haribo
ronaldwatson
strv
sedefcik
BİLGE
FoReVeR-LoVe
35 posters
1 sayfadaki 14 sayfası
1 sayfadaki 14 sayfası • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Geri: -PENGUEN OYUNUNU PROTESTO EDENLER BURAYA-
bu oyuna lolo looo yapıozzz....
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
sedefcik- Mesaj Sayısı : 41
aynen bilgecim...BİLGE demiş ki:bu oyuna lolo looo yapıozzz....
desteklerimizi ülker duysun artık...sedefcik demiş ki:bendende
Çok gıcık bi oyun.Benden de .....
strv- Mesaj Sayısı : 3
böyle bi oyun olamaz...
ronaldwatson- Mesaj Sayısı : 316
evet olamaz ve ülker-41-29 ekibi artık duy sesimizi gör protestolarımızı....ronaldwatson demiş ki:böyle bi oyun olamaz...
Bence hepimiz www.sikayetvar.com a sikayet edelim oyunu. Böylece bize ulaşmak zorunda kalırlar ve puanlamayı değiştirirler. Bana göre puanlama; yüzde 75 araştırma puanı, yüzde 25 penguen olmalı.
haribo- Mesaj Sayısı : 23
aynen puanlamanın cogunlugu penguş oyununda olmamalı...haribo demiş ki:Bence hepimiz www.sikayetvar.com a sikayet edelim oyunu. Böylece bize ulaşmak zorunda kalırlar ve puanlamayı değiştirirler. Bana göre puanlama; yüzde 75 araştırma puanı, yüzde 25 penguen olmalı.
haribo demiş ki:Bence hepimiz www.sikayetvar.com a sikayet edelim oyunu. Böylece bize ulaşmak zorunda kalırlar ve puanlamayı değiştirirler. Bana göre puanlama; yüzde 75 araştırma puanı, yüzde 25 penguen olmalı.
tabi canım istersen %100 araştırma yapsınlar sadece pc başında 24 saat geçirip ilk guncellemeleri gorenler alsın hediyeleri arkadaşım bu imkansız artık bir süredir bu lanet penguenlerle ugrasyoruz(en çok ben forumdakiler bilir ee bu durumda benim hakkım ne olacak sence....)lanet olası oyun hem tatilimi hem kpss yi herseyimi etkileri bitseydide kurtulsaydık....
frover_love adamım sende mi ya bizim ugrasan insnaların hakları ne olacak kardeşim...madem öle bişi olacaktı bitirseydiler şimdi adamlar ona gore bişiler yapsalar yazık olur bir çogumuza ki ben çok ugrastım kanki az buz değil hepiniz gordunuz oyunun anlık hatası yuzunden böle olmasın bir zahmet...walla abi bilmyorum ne dersiniz ama ben bişiler hakkettigime inanıyorum he ne hakkediyon sen kardeşim diyenler çıkabilir onada eyvallah...
En son JaKoBiaNx tarafından Perş. Haz. 26, 2008 11:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kim daha çok takip ettiyse araştırdıysa o kazanacak tabi ki. En sondaki dandik bir oyunla 2 aylık emek çöpe atılacaksa sadece bu oyun yapılsaydı o zaman. İşine gelince ne güzel oldu yarışma değil mi. Dün ağlıyordun unuttun hemen!
haribo- Mesaj Sayısı : 23
haribo demiş ki:Kim daha çok takip ettiyse araştırdıysa o kazanacak tabi ki. En sondaki dandik bir oyunla 2 aylık emek çöpe atılacaksa sadece bu oyun yapılsaydı o zaman. İşine gelince ne güzel oldu yarışma değil mi. Dün ağlıyordun unuttun hemen!
bak kardeşim ben bu fruma geldigimde de ilk olarak oyunda kazanacak kişilerin sadece pc başında 24 saat bekleyenlerin olmaması taraftarıydım onunla ilgili yazımı bul oku ok...ve kimseyle tartışmayacam öle laf sokmalar falan olacaksa bende ne haliniz varsa gorun derim çekilirim bilader...gidin ne yaparsanız yapın derim o kadar....ben ne diyorum ben isteyerek yapmadım o puanı yapamamda ok ama bu benim suçum değil beni eleyemezler eleyeceklerse de sorarım nedir sebep diye???????
yok dun aglıyordun falan sende neredeyse bu gerizekalı penguenler yuzunden son 10 gununu neredeyse 20 saat pc başında geçirseydin öle konuşmazdın(nasıl araştırmalar için beklemiş puanları almışsan ve sana o puanların o kadarda işe yaramayışı ne kadar koymuşsa banada koyar abi penduşlarla ugrasmam)
sendemi demen yanlış jakobianxcım seni suclamıyorumki... oyunun puanlamasının cogunlugu penguş oyununda olmaması görüşündeyim... ayrıca biz hala kankayız unutma...JaKoBiaNx demiş ki:haribo demiş ki:Bence hepimiz www.sikayetvar.com a sikayet edelim oyunu. Böylece bize ulaşmak zorunda kalırlar ve puanlamayı değiştirirler. Bana göre puanlama; yüzde 75 araştırma puanı, yüzde 25 penguen olmalı.
tabi canım istersen %100 araştırma yapsınlar sadece pc başında 24 saat geçirip ilk guncellemeleri gorenler alsın hediyeleri arkadaşım bu imkansız artık bir süredir bu lanet penguenlerle ugrasyoruz(en çok ben forumdakiler bilir ee bu durumda benim hakkım ne olacak sence....)lanet olası oyun hem tatilimi hem kpss yi herseyimi etkileri bitseydide kurtulsaydık....
frover_love adamım sende mi ya bizim ugrasan insnaların hakları ne olacak kardeşim...madem öle bişi olacaktı bitirseydiler şimdi adamlar ona gore bişiler yapsalar yazık olur bir çogumuza ki ben çok ugrastım kanki az buz değil hepiniz gordunuz oyunun anlık hatası yuzunden böle olmasın bir zahmet...walla abi bilmyorum ne dersiniz ama ben bişiler hakkettigime inanıyorum he ne hakkediyon sen kardeşim diyenler çıkabilir onada eyvallah...
bendendeFrOvEr - LoVe demiş ki:evet desteklerinizi bekliyorum...
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
eywallah saol alizebu...desteğin için...alizebu demiş ki:bendendeFrOvEr - LoVe demiş ki:evet desteklerinizi bekliyorum...
protestoya tam gaz devam arkadaşlar...pankartını al gel...
gunes_esra- Mesaj Sayısı : 8
duy sesimiz artık ülker-41-29 ekibi...gunes_esra demiş ki:benden de
bende geldim
djveysel- Mesaj Sayısı : 46
hoş gelsin djveysel sende hoşgeldin seablue...djveysel demiş ki:bende geldim
yav kardeş destekledim ama Vallla bilmem LOL ne demek .cahal sayılırım bu konuda .internette araştırdım ama bulduğum sonuç protestoyla çok alakalı değil.FrOvEr - LoVe demiş ki:eywallah saol alizebu...desteğin için...alizebu demiş ki:bendendeFrOvEr - LoVe demiş ki:evet desteklerinizi bekliyorum...
Yüksek sesle kahakahanın net aleminde ifadesi diyor kısaca.
olsun be aga benden bu oyuna protesto niyetine koca bir
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
OYUNU PROTETO ETMEK ANLAMLI BI ŞEY DEĞİL NE KADAR ÇOK PROTESO EDER NE KADAR COK YERE PROTESTO YAZILARINIZI GÖNDERIRSENIZ O KADAR ÜLKERIN REKLAMINI YAPMIŞ OLURSUNUZ.
PROTESTO YAPACAKSANIZ MAL BOYKOTU ILE OLABILIR
ÜLKER MALLARINI ALMAYINNNNNNNNNNNNNNNNNN
PROTESTO YAPACAKSANIZ MAL BOYKOTU ILE OLABILIR
ÜLKER MALLARINI ALMAYINNNNNNNNNNNNNNNNNN
1 sayfadaki 14 sayfası • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
1 sayfadaki 14 sayfası