Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
5 sayfadaki 40 sayfası
5 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
Bende istek çok bakalım inşallah yarın sıralamada kendimi görürüm. Sizi de tebrik ederim Forever-love ve Mad1tr. Bu arada Mad1tr sen kaçıncısın?
Hadi herkese iyi akşamlar, yarın görüşmek üzere.
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
oktayel demiş ki:Bende istek çok bakalım inşallah yarın sıralamada kendimi görürüm. Sizi de tebrik ederim Forever-love ve Mad1tr. Bu arada Mad1tr sen kaçıncısın?
Bilmemki devamli degisiyordur simdi liste tahmin etmek zor
Sanada iyi aksamlar
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
GÖRÜŞÜRÜZ. MAD1TR...11.Cİ SIRADA...BENDE KADİRAGA NİCKİYLE 17.Cİ SIRADAYIM...oktayel demiş ki:Bende istek çok bakalım inşallah yarın sıralamada kendimi görürüm. Sizi de tebrik ederim Forever-love ve Mad1tr. Bu arada Mad1tr sen kaçıncısın?
FoReVeR - LoVe demiş ki:GÖRÜŞÜRÜZ. MAD1TR...11.Cİ SIRADA...BENDE KADİRAGA NİCKİYLE 17.Cİ SIRADAYIM...oktayel demiş ki:Bende istek çok bakalım inşallah yarın sıralamada kendimi görürüm. Sizi de tebrik ederim Forever-love ve Mad1tr. Bu arada Mad1tr sen kaçıncısın?
Arkadas benim yerimede takip ediyormus
BAKIYORDUM SENİNKİNEDE BAKİYİM DEDİM...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:GÖRÜŞÜRÜZ. MAD1TR...11.Cİ SIRADA...BENDE KADİRAGA NİCKİYLE 17.Cİ SIRADAYIM...oktayel demiş ki:Bende istek çok bakalım inşallah yarın sıralamada kendimi görürüm. Sizi de tebrik ederim Forever-love ve Mad1tr. Bu arada Mad1tr sen kaçıncısın?
FoReVeR - LoVe demiş ki:BAKIYORDUM SENİNKİNEDE BAKİYİM DEDİM...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:GÖRÜŞÜRÜZ. MAD1TR...11.Cİ SIRADA...BENDE KADİRAGA NİCKİYLE 17.Cİ SIRADAYIM...oktayel demiş ki:Bende istek çok bakalım inşallah yarın sıralamada kendimi görürüm. Sizi de tebrik ederim Forever-love ve Mad1tr. Bu arada Mad1tr sen kaçıncısın?
peki
:lol!:okey...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:BAKIYORDUM SENİNKİNEDE BAKİYİM DEDİM...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:GÖRÜŞÜRÜZ. MAD1TR...11.Cİ SIRADA...BENDE KADİRAGA NİCKİYLE 17.Cİ SIRADAYIM...oktayel demiş ki:Bende istek çok bakalım inşallah yarın sıralamada kendimi görürüm. Sizi de tebrik ederim Forever-love ve Mad1tr. Bu arada Mad1tr sen kaçıncısın?
peki
En son FoReVeR - LoVe tarafından Salı Tem. 01, 2008 5:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Alkislarimiz oyunun bitmesine 5 gun kala foruma kayit olan nil arkadasimiza gelsin
mad1tr demiş ki:Alkislarimiz oyunun bitmesine 5 gun kala foruma kayit olan nil arkadasimiza gelsin
FoReVeR - LoVe demiş ki:geyik sayfasını düşürmüşler...
Kardes benim dekoder ne dedigini cozemedi bir zahmet sifresiz yolla
sayfaların sayısı niye azalmış hakkaten
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
SLM
slm mıllet listeye nerden bakınıyor bir de oyun uzatıldımı yoksa bitti mi ? şimdi durum ne
Ajan1,2- Mesaj Sayısı : 34
Ajan1,2 demiş ki:slm mıllet listeye nerden bakınıyor bir de oyun uzatıldımı yoksa bitti mi ? şimdi durum ne
6 temmuza kadar uzatıldı listeye penguen oyununa gir orda kahramanlar diye bir liste var zaten görürsün şimdiki durum birçok kişinin listeden çıkarılması özetle
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
Bu gun foruma kayit gunu sanirim
GünaydııınFoReVeR - LoVe demiş ki:kimsecikler yok forumda...uyanın millet...
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
evet uyanık birini gördüm sanki... :shock:sanada günaydın...alizebu demiş ki:GünaydııınFoReVeR - LoVe demiş ki:kimsecikler yok forumda...uyanın millet...
günaydın:-)
günaydın herkese nasılsınızFoReVeR - LoVe demiş ki:evet uyanık birini gördüm sanki... :shock:sanada günaydın...alizebu demiş ki:GünaydııınFoReVeR - LoVe demiş ki:kimsecikler yok forumda...uyanın millet...
Ajan1,2- Mesaj Sayısı : 34
uyanık biri daha ...iyiyiz sen...Ajan1,2 demiş ki:günaydın herkese nasılsınızFoReVeR - LoVe demiş ki:evet uyanık birini gördüm sanki... :shock:sanada günaydın...alizebu demiş ki:GünaydııınFoReVeR - LoVe demiş ki:kimsecikler yok forumda...uyanın millet...
iyidir çok şükür sizler nasılsınız?FoReVeR - LoVe demiş ki:uyanık biri daha ...iyiyiz sen...Ajan1,2 demiş ki:günaydın herkese nasılsınızFoReVeR - LoVe demiş ki:evet uyanık birini gördüm sanki... :shock:sanada günaydın...alizebu demiş ki:GünaydııınFoReVeR - LoVe demiş ki:kimsecikler yok forumda...uyanın millet...
ben bu arada sabah dansı yapıyorum ( penguşlarla)
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
bizde iyiyiz inş. listeye girebildinmi bari...alizebu demiş ki:iyidir çok şükür sizler nasılsınız?FoReVeR - LoVe demiş ki:uyanık biri daha ...iyiyiz sen...Ajan1,2 demiş ki:günaydın herkese nasılsınızFoReVeR - LoVe demiş ki:evet uyanık birini gördüm sanki... :shock:sanada günaydın...alizebu demiş ki:GünaydııınFoReVeR - LoVe demiş ki:kimsecikler yok forumda...uyanın millet...
ben bu arada sabah dansı yapıyorum ( penguşlarla)
5 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
5 sayfadaki 40 sayfası