Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
22 sayfadaki 40 sayfası
22 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
penguşlarla uğraşıyorum nolsunFoReVeR - LoVe demiş ki:iyilik hocam... nerdeydiniz yaw...demobilir demiş ki:naber millet nasıl geçiyor son gün ben kafayı yemek üzereyim heyecanda yaptım zaten gerilemişiz iyice çıkamıyorum ya
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
hocam yaw herkes penguşlarla uğraşıyor zaten rahat bırakın penguşları yaw...demobilir demiş ki:penguşlarla uğraşıyorum nolsunFoReVeR - LoVe demiş ki:iyilik hocam... nerdeydiniz yaw...demobilir demiş ki:naber millet nasıl geçiyor son gün ben kafayı yemek üzereyim heyecanda yaptım zaten gerilemişiz iyice çıkamıyorum ya
son saatler yahu napalım eşim bile gaza geldi benden oturduk başına ama nafile geçemedik az sonra tekrar denicemFoReVeR - LoVe demiş ki:hocam yaw herkes penguşlarla uğraşıyor zaten rahat bırakın penguşları yaw...demobilir demiş ki:penguşlarla uğraşıyorum nolsunFoReVeR - LoVe demiş ki:iyilik hocam... nerdeydiniz yaw...demobilir demiş ki:naber millet nasıl geçiyor son gün ben kafayı yemek üzereyim heyecanda yaptım zaten gerilemişiz iyice çıkamıyorum ya
herkes penguen avında
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
hocam bende size bir gaz veriyim...helyumlusundan... inş.1. olursunz...demobilir demiş ki:son saatler yahu napalım eşim bile gaza geldi benden oturduk başına ama nafile geçemedik az sonra tekrar denicemFoReVeR - LoVe demiş ki:hocam yaw herkes penguşlarla uğraşıyor zaten rahat bırakın penguşları yaw...demobilir demiş ki:penguşlarla uğraşıyorum nolsunFoReVeR - LoVe demiş ki:iyilik hocam... nerdeydiniz yaw...demobilir demiş ki:naber millet nasıl geçiyor son gün ben kafayı yemek üzereyim heyecanda yaptım zaten gerilemişiz iyice çıkamıyorum ya
o penguenler adam olana kadar haklı mücadelemize devam!!! ya adam gibi gelen misafirlere hürmet etsinler ya da oraya otel dikeriz
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
hernurman demiş ki:o penguenler adam olana kadar haklı mücadelemize devam!!! ya adam gibi gelen misafirlere hürmet etsinler ya da oraya otel dikeriz
sende av görmedin...son 1 saat kala gör liste nasıl sarsılıyor...*caramel* demiş ki:herkes penguen avında
FoReVeR - LoVe demiş ki:hernurman demiş ki:o penguenler adam olana kadar haklı mücadelemize devam!!! ya adam gibi gelen misafirlere hürmet etsinler ya da oraya otel dikeriz
o değil de artık kaç yüz bin tane beyin hücrem öldüyse, forumdaki mesajlara yazılan smile'ları bile sayar oldum [ör: 5lol - 2cheers - 5 lol ]
FoReVeR - LoVe demiş ki:sende av görmedin...son 1 saat kala gör liste nasıl sarsılıyor...*caramel* demiş ki:herkes penguen avında
ya son 1 saatte olayı patlatacak arkadaşlar lütfen yapıcaksanız haber verin de puanımı bi 5bin arttıracam diye kasmiyim okadar en fazla o kadar artar artarsa hatta ilk defa son yaptığımdan düşük puan bile yaptım lütfen ama emeğe saygı
birazdaha say...hernurman demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:hernurman demiş ki:o penguenler adam olana kadar haklı mücadelemize devam!!! ya adam gibi gelen misafirlere hürmet etsinler ya da oraya otel dikeriz
o değil de artık kaç yüz bin tane beyin hücrem öldüyse, forumdaki mesajlara yazılan smile'ları bile sayar oldum [ör: 5lol - 2cheers - 5 lol ]
FoReVeR - LoVe demiş ki:birazdaha say...hernurman demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:hernurman demiş ki:o penguenler adam olana kadar haklı mücadelemize devam!!! ya adam gibi gelen misafirlere hürmet etsinler ya da oraya otel dikeriz
arkadaşım ayıp oluyüüür ama bana da yazık zaten her geçen oyunda puanımı düşürdüm bu kadar penguen yeter bana biraz da gidip kare karalamaca oyniyim de bari zekam gelişsin
bunları sayarsın heralde...hernurman demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:birazdaha say...hernurman demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:hernurman demiş ki:o penguenler adam olana kadar haklı mücadelemize devam!!! ya adam gibi gelen misafirlere hürmet etsinler ya da oraya otel dikeriz
arkadaşım ayıp oluyüüür ama bana da yazık zaten her geçen oyunda puanımı düşürdüm bu kadar penguen yeter bana biraz da gidip kare karalamaca oyniyim de bari zekam gelişsin
355 İN ALTINDA KALACAKLAR 1. 2. VE 3.LÜK BEKLEMESİN ARKADAŞLAR ALT SINIRDA 310 OLACAKhernurman demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:sende av görmedin...son 1 saat kala gör liste nasıl sarsılıyor...*caramel* demiş ki:herkes penguen avında
ya son 1 saatte olayı patlatacak arkadaşlar lütfen yapıcaksanız haber verin de puanımı bi 5bin arttıracam diye kasmiyim okadar en fazla o kadar artar artarsa hatta ilk defa son yaptığımdan düşük puan bile yaptım lütfen ama emeğe saygı
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
dede2552 demiş ki:355 İN ALTINDA KALACAKLAR 1. 2. VE 3.LÜK BEKLEMESİN ARKADAŞLAR ALT SINIRDA 310 OLACAKhernurman demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:sende av görmedin...son 1 saat kala gör liste nasıl sarsılıyor...*caramel* demiş ki:herkes penguen avında
teşekkür ederim arkadaşım beni hayata döndürdün artık uğraşmasam da olur imkansız ne de olsa
En son FoReVeR - LoVe tarafından Paz Tem. 06, 2008 8:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
YAV BU TAHMİNİM SADECE SEN TABİKİ UĞRAŞ GÖZÜMhernurman demiş ki:dede2552 demiş ki:355 İN ALTINDA KALACAKLAR 1. 2. VE 3.LÜK BEKLEMESİN ARKADAŞLAR ALT SINIRDA 310 OLACAKhernurman demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:sende av görmedin...son 1 saat kala gör liste nasıl sarsılıyor...*caramel* demiş ki:herkes penguen avında
teşekkür ederim arkadaşım beni hayata döndürdün artık uğraşmasam da olur imkansız ne de olsa
şuan listede öyle büyük oynamalar yok gibi zaten sıralamanın çokda degişecegini sanmıyorum üç aşagı beş yukarı aynı olur herhangi bir teesli olmazsa
birde bu sıralamada ilk 3 girenler ödülü alabilecek mi onuda merak ediyorum
birde bu sıralamada ilk 3 girenler ödülü alabilecek mi onuda merak ediyorum
arkadaşlar durumlar nasıl hadiyin şu ödülleri bizim site alsın en az 1-2 tane bekliyorum
Bir maceraninda sonuna geldik Burdan butun arkadaslara ozellikle dostlarima tesekkur ederim yeri geldi gece 3 lere kadar guncelleme bekledik bulduklarimizi paylastik hediye aldik sevindik alamadik diye uzulduk aci yada tatli bazi seyler yasadik ama her olay bitimide oldugu gibi bende yalnizca guzel anilar kaldi Umarim yine baska oyunlarda karsilasir birlikte cok guzel vakit geciririz
Forum adminlerinede bize katlandiklari , ayrica anlayisli olduklari icin tesekkur ederim Son gunlerde goremez olduk kendilerini ama olsun
Bu oyunda emegi gecen herkeze tesekkur ederim gercekten cok guzeldi Kendi adima cok eglendigimi solemek isterim Hayatta da oldugu gibi herzaman bardagin dolu yanini gormek lazim Umarim yine buna bir benzer bir oyunda yine hep birlikte eglenir, eglendiririz
Hediye alacak butun arkadaslarida tebrik ederim
Tesekkurler
Forum adminlerinede bize katlandiklari , ayrica anlayisli olduklari icin tesekkur ederim Son gunlerde goremez olduk kendilerini ama olsun
Bu oyunda emegi gecen herkeze tesekkur ederim gercekten cok guzeldi Kendi adima cok eglendigimi solemek isterim Hayatta da oldugu gibi herzaman bardagin dolu yanini gormek lazim Umarim yine buna bir benzer bir oyunda yine hep birlikte eglenir, eglendiririz
Hediye alacak butun arkadaslarida tebrik ederim
Tesekkurler
En son mad1tr tarafından Ptsi Tem. 07, 2008 12:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
bi hediye alamasamda paketten başka herşey güzeldi arkadaşlar teşekkürler inşallah i-pod verirler
mad1tr demiş ki:Bir maceraninda sonuna geldik Burdan butun arkadaslara ozellikle dostlarima tesekkur ederim yeri geldi gece 3 lere kadar guncelleme bekledik bulduklarimizi paylastik hediye aldik sevindik alamadik diye uzulduk aci yada tatli bazi seyler yasadik ama her olay bitimide oldugu gibi bende yalnizca guzel anilar kaldi Umarim yine baska oyunlarda karsilasir birlikte cok guzel vakit geciririz
Tesekkurler
bu forumda seni moderatörlerden daha çok gördüm umarım hediye kazanmışsındır mad1tr (2. editleyişim şansın vardı )
umarım penguen oyununu ya cd yapıp hediye paketiyle birlikte gönderirler yada bi yerde bu oyunu oynamaya devam edebiliriz
aramız pek iyi değildi ( çok oynaktılar bi türlü hızlarına yetişemedik ) bu penguşlarla ama özliyecem onları 41-29 umarım özletmezsin
penguşları.
umarım dostca kalırsınız bu forumdan irtibat kopmaz
22 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
22 sayfadaki 40 sayfası