Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
12 sayfadaki 40 sayfası
12 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
mad1tr, gercekten de cok guzel bir kurabiye.Kiyir kiyir oluyor.Uzerinde de bol findik,immm mmmm harika vallahi.Canim cekti yaaa ..Tarif isteyene veririm.mad1tr demiş ki:Bilge geldi simdi tarifi ister
visal- Mesaj Sayısı : 373
BİLGE demiş ki:visal demiş ki:Okula yeni din kulturu ve ahlak bilgisi ogretmeni atanir.
Sinifa girer,tanisma amacli bir ogrenciyi kaldirir sorar:
___Soyle bakalim yavrum senin adin nedir?
----Fatih,ogretmenim.
___Peki Fatih,bize Fatiha suresini oku da dinleyelim,der.Cocuk Fatiha'yi okur ve oturur.Ogretmen baska bir cocugu kaldirir sorar:
___Senin adin nedir yavrum?
----Kevser,ogretmenim.
___Peki Kevser,sen de bize Kevser suresini oku da dinleyelim,der.Cocuk sureyi okur ve yerine oturur.Ogretmenin gozu arka siralarda ezilip,buzulen bir cocuga takilir.Onu kaldirir ve sorar:
___Senin adin ne yavrum?
Ogrenci soyle cevap verir:
---- Adim Yasin ogretmenim.Ama arkadaslar kisaca SUBHANEKE derler !
ay evet...biliorum bunu çok güzel..Saol cnm paylaşımın için..
Bidee haklısın bu leylalaar bana dava mava açar aman deyim..hihihih..
allah korusun...
Fincan çeşitleride çok güzelmişşş..tam benlikkk..çeşit değişikk,asimetrik şeylere hastayımm...
democcum.Elelrin dert görmesinn..müTiş olmuşş.yedik saoll canım...ya kızlar siz hangi şehirlerdesiniz?demo sen mersindi demiii..visal sen??
mad1 le forever hemşom zateen..onları biliom.)) bide kızlar kelimesine takılır şimdi mad1 aman diyim...bak alt satıra yazdım ve isim kullnadım..tamammı ablacım??..sakın .
Burasi Karabuk Bilgecigim. Trafik kodu 78, sehirlerarasi tel kodu 370 Kusura bakmayin adresimi veremeyecegim
"mad1 le forever hemşom zateen..onları biliom.)) bide kızlar kelimesine takılır şimdi mad1 aman diyim...bak alt satıra yazdım ve isim kullnadım..tamammı ablacım??..sakın ." )))))
BİLGE demiş ki:visal demiş ki:Okula yeni din kulturu ve ahlak bilgisi ogretmeni atanir.
Sinifa girer,tanisma amacli bir ogrenciyi kaldirir sorar:
___Soyle bakalim yavrum senin adin nedir?
----Fatih,ogretmenim.
___Peki Fatih,bize Fatiha suresini oku da dinleyelim,der.Cocuk Fatiha'yi okur ve oturur.Ogretmen baska bir cocugu kaldirir sorar:
___Senin adin nedir yavrum?
----Kevser,ogretmenim.
___Peki Kevser,sen de bize Kevser suresini oku da dinleyelim,der.Cocuk sureyi okur ve yerine oturur.Ogretmenin gozu arka siralarda ezilip,buzulen bir cocuga takilir.Onu kaldirir ve sorar:
___Senin adin ne yavrum?
Ogrenci soyle cevap verir:
---- Adim Yasin ogretmenim.Ama arkadaslar kisaca SUBHANEKE derler !
ay evet...biliorum bunu çok güzel..Saol cnm paylaşımın için..
Bidee haklısın bu leylalaar bana dava mava açar aman deyim..hihihih..
allah korusun...
Fincan çeşitleride çok güzelmişşş..tam benlikkk..çeşit değişikk,asimetrik şeylere hastayımm...
democcum.Elelrin dert görmesinn..müTiş olmuşş.yedik saoll canım...ya kızlar siz hangi şehirlerdesiniz?demo sen mersindi demiii..visal sen??
mad1 le forever hemşom zateen..onları biliom.)) bide kızlar kelimesine takılır şimdi mad1 aman diyim...bak alt satıra yazdım ve isim kullnadım..tamammı ablacım??..sakın .
Topragimsin es geceyim Yada forever gibi diyeyim ben apla degilim
En son mad1tr tarafından Perş. Tem. 03, 2008 1:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
yaz ...tabiki...visal demiş ki:Hizimi almisken bir fikra daha yazmak istiyorum ,izniniz olursa.
Visdalcim ikinci fikrayi bekliyoz maksat gulelim eglenelim tadini cikaralim forumun
Adam karisinin kedisinden nefret etmektedir.Bir firsatini bulup ondan kurtulmak ister.Karisi evde yokken onu uzak bir yere birakir.Aksam eve dondugunde bakar ki kedi koltukta yan gelip yatiyor.
Karisi yokken yine alir kediyi bu sefer daha uzak bir yere birakir.Aksam eve gelir ki kedi evin icinde dolaniyor.Iyıce gicik olur kediye.Yine karisinin evde olmadigi birgun kediyi kaptigi gibi arabaya atar.Ve onu kilometrelerce uzaga goturur,birakir.
Aksam olur evin telefonu calar.Evin hanimi telefonu acar,karsisindaki kocasidir.Kocasi sorar:
___Kedi evde mi? Karisi cevap verir:
--- Evet evde! Adam bunun uzerine karisine soyle der:
___O lavugu telefona ver de bana yolu tarif etsin.
Karisi yokken yine alir kediyi bu sefer daha uzak bir yere birakir.Aksam eve gelir ki kedi evin icinde dolaniyor.Iyıce gicik olur kediye.Yine karisinin evde olmadigi birgun kediyi kaptigi gibi arabaya atar.Ve onu kilometrelerce uzaga goturur,birakir.
Aksam olur evin telefonu calar.Evin hanimi telefonu acar,karsisindaki kocasidir.Kocasi sorar:
visalcimm.okii saol..hihihi..
karabük demiştin sanırım önce benim aklımdan uçmuş.afedersin...
eşim okumuştu ordaa bilmemmi o kara kara bükleri...mesafeleri.km.leri..bak şimdi duygulandım filan..
eşim okumuştu ordaa bilmemmi o kara kara bükleri...mesafeleri.km.leri..bak şimdi duygulandım filan..
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
buda guzelmisvisal demiş ki:Adam karisinin kedisinden nefret etmektedir.Bir firsatini bulup ondan kurtulmak ister.Karisi evde yokken onu uzak bir yere birakir.Aksam eve dondugunde bakar ki kedi koltukta yan gelip yatiyor.
güzel ama 1.cisi daha komikti...visal demiş ki:Adam karisinin kedisinden nefret etmektedir.Bir firsatini bulup ondan kurtulmak ister.Karisi evde yokken onu uzak bir yere birakir.Aksam eve dondugunde bakar ki kedi koltukta yan gelip yatiyor.
BİLGE demiş ki:visalcimm.okii saol..hihihi..
Esin burada nerede ,ne okudu ?
Listelerde durum nedir inenler cikanlar elenenler birazdan Top 50
Az sonra degisiklik varmi acaba
Az sonra degisiklik varmi acaba
Evet Frover,birincisinin daha komik oldugu konusunda seninle hemfikiriz.Ama ikisi de komik.
visal demiş ki:BİLGE demiş ki:visalcimm.okii saol..hihihi..
Esin burada nerede ,ne okudu ?
canım karabükte.karabük teknik eğ.fak.otomotiv öğretmenliği..sene 2003-2006..
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
Listeye baktim da simdi; firstclas34 , meto85,Visal, SENI SEVIYORUM seklinde ilk dort.
Degisiklik yok yanivisal demiş ki:Listeye baktim da simdi; firstclas34 , meto85,Visal, SENI SEVIYORUM seklinde ilk dort.
Ben de yeni nickle oyuna baslayip 5 cilige yerleseyim nckimde BENDE SENİ olucak
ben 6. sıradan...ÖLENE DEK SEVİCEM...mad1tr demiş ki:Degisiklik yok yanivisal demiş ki:Listeye baktim da simdi; firstclas34 , meto85,Visal, SENI SEVIYORUM seklinde ilk dort.
FoReVeR - LoVe demiş ki:ben 6. sıradan...ÖLENE DEK SEVİCEM...mad1tr demiş ki:Degisiklik yok yanivisal demiş ki:Listeye baktim da simdi; firstclas34 , meto85,Visal, SENI SEVIYORUM seklinde ilk dort.
Umarim ekek degildir arkadas erkese o zaman NE DİYORSUN HEYTT nicki benimdir
OLur elbette,nicin olmasin?
Ben de girecegim : "EY GOZLERI AHU DILBER" nickiyle ...
Ben de girecegim : "EY GOZLERI AHU DILBER" nickiyle ...
Bana aZ musade ,
Kizimin yemegini yedirecegim.
müsade sizin...yine bekleriz...visal demiş ki:Bana aZ musade ,
visal demiş ki:Bana aZ musade ,
Musade sizindir
Bilgecigim,
SEn de otomotiv sektorunde calisiyordun yanlis hatirlamiyorsam.Esinle ayni yerde misiniz yoksa?
SEn de otomotiv sektorunde calisiyordun yanlis hatirlamiyorsam.Esinle ayni yerde misiniz yoksa?
Bir sey unutmusuz aklima yeni geldi
***************İyi Kandiller *************Kandiliniz Mubarek Olsun ****************
ALLAH razı olsun cümlemize inşallah.mad1tr demiş ki:Bir sey unutmusuz aklima yeni geldi***************İyi Kandiller *************Kandiliniz Mubarek Olsun ****************
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
Ugur ISILAK dinler misiniz?
Kendisini biraz kasinti bulmakla beraber sesini,muzigini ve yorumunu cok begeniyorum.Gercekten de guzel yorumluyor.
Birkac gun once konseri vardi burada.Acik hava konseri.Esimle ve kizimla gitmistik.
Su an onu dinliyorum. "Sus ta oldur beni n'olur" diyor....
Kendisini biraz kasinti bulmakla beraber sesini,muzigini ve yorumunu cok begeniyorum.Gercekten de guzel yorumluyor.
Birkac gun once konseri vardi burada.Acik hava konseri.Esimle ve kizimla gitmistik.
Su an onu dinliyorum. "Sus ta oldur beni n'olur" diyor....
12 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
12 sayfadaki 40 sayfası